Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Kamil boję się że jak wrócisz to nadal będę na  Yamaszce latał.                                                                                                                                                                                                                                                                  Pawle ''wyregulowałeś'' Indze łańcuszek?

Mirku i są grzyby?

Opublikowano

Pawle ''wyregulowałeś'' Indze łańcuszek?

Właśnie Inga. Co z tym łańcuchem? W razie co pisz na pw, lub w zakładce o mnie masz telefon do mnie. O, poetycko wyszło.

Opublikowano

Paweł masz już jakieś plany na trasę na niedzielę ? Tylko ja o 14 godz muszę być  w Zgierzu, to może wyjedziemy o :dance: 5 rano

Opublikowano

Witam wszystkich. Kamil boję się że jak wrócisz to nadal będę na  Yamaszce latał.                                                                                                                                                                                                                                                                  Pawle ''wyregulowałeś'' Indze łańcuszek?

Mirku i są grzyby?

Siemka. Są i to sporo, dużo z wkładką ale jest z czego wybrać :smile:

Paweł masz już jakieś plany na trasę na niedzielę ? Tylko ja o 14 godz muszę być  w Zgierzu, to może wyjedziemy o :dance: 5 rano

A co do niedzieli to lecę z Wami  :riding:

Opublikowano

Jak o piątej, to ja się muszę zwinąć od siebie po czwartej. Nie bardzo opłaca się kłaść w ogóle. To może wyjedziemy w sobotę wieczorem?  :biggrin:

Opublikowano

Właśnie Inga. Co z tym łańcuchem? W razie co pisz na pw, lub w zakładce o mnie masz telefon do mnie. O, poetycko wysz

Zadzwonie do ciebie, dzieki za odpowiedź , bo ja kompletnie nie mam żadnych kluczy i nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać, bo śruba od regulacji jest bardzo zapieczona. . Dzisiaj zadzwone po 18. 

Opublikowano

Witam ,czyli Pawle sobota 20 godz ? czy wcześniej.  :hihi: do 14 to oblecimy Włochy lub Chorwację .    Mirku stara zasada brzmi , bez Ciebie nie jedziemy. :moto:  A te grzybki to gdzie wyrwałeś ,gdzieś koło nas ? Może jutro po pracy polecę jakąś grzybiarkę wyrwać. :laugh2: 

Opublikowano

W końcu mam wolna niedziele, takze z chęcią bym sie pisał na jakaś trasę.

Opublikowano

Witam ,czyli Pawle sobota 20 godz ? czy wcześniej.  :hihi: do 14 to oblecimy Włochy lub Chorwację .    Mirku stara zasada brzmi , bez Ciebie nie jedziemy. :moto:  A te grzybki to gdzie wyrwałeś ,gdzieś koło nas ? Może jutro po pracy polecę jakąś grzybiarkę wyrwać. :laugh2:

Dzięki, jazda z Wami to prawdziwa przyjemność  :riding:

a grzybki to w dużym lesie (lućmierz-grotniki) jak wlatujesz od mojej strony to po lewo  :biggrin:

Pzdr

Wszyscy chętni mile widziani w niedzielę  :moto:

Opublikowano

Nie ma sprawy Wojtas ,tylko 9 zloty na zegarze musisz trzymać.bliżej niedzieli  ustalimy traskę.Może Ty masz jakąś propozycję

A co porabiasz po 18;20  Mirku? lecimy za Białą do lasu

Opublikowano

I jak tam chłopaki było na grzybiarkach.... ? Znaczy na grzybach 😀

Opublikowano

Dzisiaj ktoś coś jakiś kamieńsk ? ;p

Opublikowano

A o ktorym mowisz????

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Opublikowano

Dzisiaj ktoś coś jakiś kamieńsk ? ;p

O której godzince?

Opublikowano

PH7 dwa pytania:

1. Skoro dopytujesz o godzine wiec wiesz o jaki kamieńsk chodzi. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie więc uznaje źe twoja odpowiedz w temacie jest wiadomością prywatną

2. Skoro wiadomość jest prywatna poniekąt/kierowan do wąskiego grona odbiorców/wybranych to czemu zaśmiecasz wątek prv-em ????

Opublikowano

Kamieńsk ten za Belchatowem, ewentualnie jakiś Sulejow . Może ktoś coś juz ma w planach to mozna się zgadać. Nie wiem jeszcze o której wyjdę z roboty dzisiaj bo się trochę plany zmieniają wiec do ugadania

Opublikowano

I wystarczyla tak napisac a tu totalna zlewka.... Trzeba bedzie to zapamietac. Dzieki za namiary. Jak na sulejow o ja sie pisze swoja 70' ale jade :-)

Opublikowano (edytowane)

PH7 dwa pytania:

1. Skoro dopytujesz o godzine wiec wiesz o jaki kamieńsk chodzi. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie więc uznaje źe twoja odpowiedz w temacie jest wiadomością prywatną

2. Skoro wiadomość jest prywatna poniekąt/kierowan do wąskiego grona odbiorców/wybranych to czemu zaśmiecasz wątek prv-em ????

A04. Temat Kamieńska wywołał Arko. I to do niego skierowałeś pytanie, o który Kamieńsk chodzi. Więc nie widzę powodu, dla którego ja miałbym się wcinać. Ja zadałem jedynie pytanie, o której ewentualnie godzinie, w sensie czy jestem zainteresowany.

Zwracaj uwagę na to, co kto pisze i nie zachowuj się jak rozhisteryzowana panienka.

Edytowane przez PH7 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Skoro wiedziałes o ktory chodzi to mogles napisac i nie bylo by problemu i tej g**no burzy. Ja temat wyczerpalem

Edytowane przez A04 (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

Nie wiem jeszcze o której wyjdę z roboty dzisiaj bo się trochę plany zmieniają wiec do ugadania Lubię to Cyt

Jeżeli po osiemnastej, to bardzo chętnie do Kamieńska bryknę. Zostawiamy sprawę otwartą, z tym, że między 14.00 a 17.00 rehabilituję nogę i nie mam dostępu do neta. Ale cały czas jestem pod przedpotopowym :biggrin:  telefonem (numer w zakładce o mnie). 

Opublikowano

To odpuścimy bo każdemu z nas inny kierunek odpowiada ;p podczepimy się na dniach do kogos jak się zgadaja ;)