Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś leci ze Zgierza jutro na urodzinki do Łodzi ? :riding:  Tylko grupa może sie na shell-u zmieścić  do 50 osób ,zatem ssssszybko sie odhaczać.

Opublikowano

Niezależnie od dnia jutrzejszego niedzielny wypad aktualny. Spotykamy się jak zwykle w Zgierzu na Shellu przy ul. Kasprowicza o 9.00. Pomysłów na traskę jest kilka. Jeśli ktoś ma ciekawy i będzie chciał jechać to się rozważy. Ja mogę lecieć z Andrespola przez miasto i jeśli ktoś chce dołączyć, to możemy do Zgierza dojechać razem. Jak Ralf wspomniał, na owym Shellu może się zmieścić jedynie do 50 moto, więc się szybko decydować. :biggrin: 

Opublikowano

PH7 jutro wieczorem dam ci znac jak nie bede jechal w niedziele na ryby to zabiore sie z toba z olechowa

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy ktoś leci ze Zgierza jutro na urodzinki do Łodzi ? :riding:  Tylko grupa może sie na shell-u zmieścić  do 50 osób ,zatem ssssszybko sie odhaczać.

Siemanko :smile: ostatnio się zapuściłem ale jutro wbijam, tyle że z Łodzi więc bede pod falą.

A i w niedzielę reflektuje, ale pogadamy na miejscu.

O której pod falą bedziecie?

Pzdr.

Opublikowano

Witamy Mirka po latach :dance: , ja będę ok 13 przy fali .Tylko nie wiem czy z parasolem ,czy parasolką :hihi:.W niedzielę robimy Gdynię ,Gdańsk ,czy Sopot.Kwestia do ustalenia na urodzinkach jutro  .Pozdro

Opublikowano

To może Chorwacja :riding: tam pogoda pewna.

Opublikowano

Niestety po Europie 125 na B nie wszędzie się polata ;-)

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ale pogoda sie spierniczyla jesli sie bardziej nie rozpada to zakladam kombi przeciwdeszczowe i jade pod fale

Opublikowano

Nie wiem jak w innych cześciach łodzi ale na widzewie sie rozpadało :/ btw jezeli przestanie padać jedzie ktos na urodzinki z widzewa lub okolic? To mogli bysmy sie skumać w ktorymś miejscu...

Opublikowano

Ja jade z olechowa

Opublikowano

Na Dąbrowie już słońce świeci. Ja sie wybieram na 13 pod fale.

Opublikowano

Bede 12:00 na mc widzew

Opublikowano

Bawcie się dobrze.

Choroba wygrała i siedzę w domu.  :wacko:

Opublikowano

Piąte urodzinki już za nami ,Wielkie podziękowania dla organizatorów za MEGA imprezę.     Jeśli ktoś jest chętny na przelocik jutro od godz 9 w rejony Płocka [bocznymi drogami ] lub inne fajne miasto w odległości 100-150 km od Łodzi ,to zapraszamy. Średnia przelotowa 90km/h, jest nas na razie trzech wspaniałych ,ale śmiało można dołączyć .Wylot ze Zgierza z shell-a ul Kasprowicza godz 9;oo  Pozdro  :riding:

Opublikowano (edytowane)

Mirku,Pawle ,lecimy przez Chodecz do Gostynina ,i do Łącka ? .Chyba że  wymyślicie coś innego . :news:     135km wyszło z obliczeń x2 =270km.

Edytowane przez ralf77 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Idealnie Rafale. W drodze powrotnej proponuję w Chodczu obiadek w tej samej knajpie, bo całkiem niezły był.

Trzech muszkieterów już jest. Dołączy jakiś D'Artagnan?

Edytowane przez PH7 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Dla mnie ok  :riding: pogadamy z rana. 

Ktoś jeszcze leci?

Koledzy co z Wami  :smile: trzeba dotrzeć maszyny.

Opublikowano

Jak będę o 9 trzeźwy to lecę z wami chłopaki z shella tym razem na mnie za zczekajcie trochę na moim chiniaczu 😊

Opublikowano

Mamy na Ciebie zaczekać, czy zaszczekać, bo się pogubiłem. :biggrin:

Opublikowano

Siema Kamil  :biggrin: zaj...cie. spoko jak coś możesz prowadzić.

Opublikowano

ja juz gotów  :biggrin: chyba za wcześnie wstałem.