Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem rok temu w częstochowie, ale jakoś mi się tam nie podobało, straszna masówka...

Opublikowano

Przegapiłem Dłutów to w sumie chętnie wybiorę się do Częstochowy 

Opublikowano

to kto jutro wpada?

Opublikowano

Ja podjadę to pośmigamy   :moto:

rafal_szwankowski
Opublikowano

Hej ja się pisze na najblizszy czwartek no i następnie oczywiście na grillowanko 25.04:)

Opublikowano (edytowane)

Siemanko może ktoś chętny na Zgierski drift i ślub a może Łęczycę ?

Dyzio81 a jak ja prowadzę to nawet 90 ;), jak dołączą chińczyki to i 80 da się zrobić ;).

Edytowane przez miqul (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Spoko ja chętny do mniejszej prędkości też zejdę taki nie jestem jak jedziemy paczką to prowadzący nadaje tempo :hihi:

Opublikowano

Siemka:P jak wyruszacie posmigać  to zapraszam na tomaszów.... podobno ma być zlocik::smile:

Opublikowano

Agattta innym razem dziś  grafik napięty ,a pogoda nie zachęca do dalszych wypraw ale dzięki za propozycje

rafal_szwankowski
Opublikowano

Czy jest ktoś jeszcze w manufakturze, albo zamierza jeszcze być?

Opublikowano

Hej, hej. Może by ustalić jakieś miejsce przy hali żeby dokładnie widzieć kto ma 125 bo tak to całe życie się będziemy szukać :P

Opublikowano

Kazik może zróbmy ustawkę trochę wcześniej w innym miejscu,a jak zbierze się grupka do podjedziemy razem pod halę w grupie  raźniej będzie nowym na :moto:  taka moja propozycja chyba że nikt się nie zgłosi ;)

Opublikowano

Ja się pisze w razie czego :-)

Opublikowano

Witam panowie czy ktoś się wybiera 19.04.2015 do Częstochowy na otwarcie sezonu?

Witam prawdopodobnie będę jechał czekam tylko na info od miqul jak się pogody nie boisz to możesz jechać z nami tępo normalne nie ma za.....lania do 100 latamy czasem ciut więcej ale na 100% jeszcze nie wiem czy jedziemy więc bądź na priv non stop

rafal_szwankowski
Opublikowano

Ja też jestem za tym aby spiknac się w grupie 125tej wcześniej i na czwartek się umówić na wspólny zjazd pod hale, może w środę się jakoś umówimy, tyle że koło 16-17?

Opublikowano

No spot jest na 18. więc raczej Po prostu możemy się umówić o 17.30 pod halą ;)

rafal_szwankowski
Opublikowano

Kazik masz rację nie pomyślałem w ta stronę :smile: wczoraj do późna siedziałem i widocznie się jeszcze nie dobudziłem:) ja będę już jakoś koło 17:20 jak coś srebrny intruder:)

Opublikowano

Rafał jak chcesz się spotkać wcześniej to ja śmigam cały tydzień na moto po 17 jestem dostępny to możemy się gdzieś ustawić na  śmiganie  :moto:  jak coś pisz

Parę fotek z Częstochowy foty robione kamerką

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=879520515446605&set=pcb.1473955602894575&type=1&theater

Opublikowano

Czyli oficjalnie czwartek 17:30 pod halą, tym razem będę na 100%  :biggrin:

rafal_szwankowski
Opublikowano

No ja będę na pewno:)

Opublikowano

Ja zawsze obecny od kiedy na moto  :smile:

Opublikowano

A lecimy też osobna wolniejszą grupą w trase czy nie?

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile:

Opublikowano

Ogólnie to dla mnie troszkę za długa traska. Możemy gdzieś bliżej skoczyć. Np. do Spały ok. 60 km od łodzi. Albo jeszcze się ustali jutro ;)