PH7 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Również myślę, że z perspektywy meczyków godz. 8.00 jest OK. Proponuję ponownie zgierski Shell na Kasprowicza. No ludziki. Dopisywać się. Im większe grono tym fajniej będzie Witam, jestem tu nowy i chętnie bym się wybrał ale muszę trochę podocierać mojego Szerszenia z jakieś 80km;-) Przemyśl jeszcze aek sprawę. Jeśli zbliżasz się już do pięciu stówek, to tempo 85-90 z całą pewnością CBF-ce nie zaszkodzi. A jak chcesz mieć spokój sumienia, to nakręć te brakujące osiem dych dzisiaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Pewnie ze tak, tylko sie wlasnie zastanawiam ile bedzie chetnych. Jak dwie tylko beda, to podjade na spot i sie moze zrobi ustawke na jutro a to co sie stalo, połamało ??? Zaliczylem glebe pisalem tutaj o tym Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AeK Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Również myślę, że z perspektywy meczyków godz. 8.00 jest OK. Proponuję ponownie zgierski Shell na Kasprowicza. No ludziki. Dopisywać się. Im większe grono tym fajniej będzie Przemyśl jeszcze aek sprawę. Jeśli zbliżasz się już do pięciu stówek, to tempo 85-90 z całą pewnością CBF-ce nie zaszkodzi. A jak chcesz mieć spokój sumienia, to nakręć te brakujące osiem dych dzisiaj Niestety dzisiaj nie nakręce... Meczyk piwko i polatane;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jakiś plan na polatanie jutro ?????? Może wypad na wodę w stylu lecimy kąpiel i powrót? 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Może i ja bym się skusił jutro jakby nie padało. Tylko ja to po 10:30 bym mógł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Tez tak myslalem z rana poki chlodek milo muska po recach 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ktoś jeszcze reflektuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 JUTRO o godz 8 start ze stacji shell w ZGIERZU ul Kasprowicza do ŚLESINA. KAMIL a co z TOBĄ? POZDRO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dla mnie za wcześnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ja Rafał w weekend odpadam bo mam trochę roboty ale w tym tyg na 22 pracuje to jak się już obrobie z chodnikami i podjazdem na podworku to 18-20 możemy polatac jak Ci będzie pasował któryś dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 DZIĘKUJĘ PANOWIE za wspólny wypad do Ślesina i Lichenia.Pogody nie mogliśmy sobie fajniejszej wybrać.[chyba że na odcinku Zgierz-Andrespol] KAMIL szkoda że sie z Nami nie wybrałeś, po wizycie w Licheniu chyba się nawróciłem POZDRO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) No złapało mnie konkretnie. Ale to chyba kara z niebios za to, że nazwałem licheńskie sanktuarium mieszanką blichtru i architektonicznej tandety . Ale tak ogólnie co wyjazd to lepszy. Edytowane 26 Czerwca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wyjazd fajowy, dzięki Panowie Pogoda dopisała prawie wszystkim Trzeba zaplanować jakąś fajną traskę na następny wypad. Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 No dobra. Dwa dni wolne od gały. Ktoś coś gdzieś reflektuje ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam PAWEŁ, chyba dopiero w sobotę lub niedzielę rozkręcisz porządnie manete na wyprawie do Chodcza lub Chodecza.A jak tam się zapatrują panowie Mirek i Kamil ? pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Siemka chłopacy, ja w ten weekend jeszcze nie wiem. Moje kochanie ma wolne i jak będzie pogoda pewnie gdzieś ruszymy, ale nie mówię że na pewno. Chętnie bym polatał i jak tylko będę miał czas, wchodzę. Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Siemano . Ja jak coś to w tym tyg mogę polatac 18-20 weekend raczej Rafał odpada bo w tym tyg z moja się mijamy w pracy wiec cały weekend będzie wspólny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam ,a ja dałem info o sprzedaży mojej Yamahy i może się z nią ........ Znalazłem fajnego GS-a bmw w Rzeszowie ale najpierw muszę się rozstać z Yamahą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Nikt ze mną nie chciał, to sobie dobrze zrobiłem sam. Edytowane 29 Czerwca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Paweł, a dlaczego nie przyjechałeś dzisiaj na Pienistą???? Wal tam za tydzień. WARTO !!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Witam ,a ja dałem info o sprzedaży mojej Yamahy i może się z nią ........ Znalazłem fajnego GS-a bmw w Rzeszowie ale najpierw muszę się rozstać z Yamahą. No ale w razie co, to ustalaj kupca dopiero na niedzielę wieczór. Paweł, a dlaczego nie przyjechałeś dzisiaj na Pienistą???? Dopiero dwa miechy temu noga na śruby poskręcana i kręcenie się między pachołkami, gdy nie można się konkretnie podeprzeć, to nie jest najlepszy pomysł. Jak ktoś chciałby się dzisiaj wyluzować przed meczykiem, to niech daje znać. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Siemka Kamil mijaliśmy się na Malince (chyba) Pzdr Zagadałbym ale byłem umówiony i później już samochód, ale mijałem Cię na osiedlu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Siemano . Swoim moto jechałes czy jakimś czerwonym ? Szkoda ze nie poznałem tez bym podbil szwedalem się na malince i po osiedlu między 18-20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Witam Panowie.Działamy coś jutro z tym Chodczem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi