Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No trzeba poczekać ale nie zapowiada się na słońce. U mnie burza...

Opublikowano

u mnie leje więc się narazie nigdzie nie wybieram :/ chyba ze pozniej jak sie troche przejasni choć się nie zapowiada :biggrin:

Opublikowano

u mnie tez juz sypie ale wyglada jakby szlo w strone zgierza.Jutro tez ma tak byc dopiero od czwartku podaja slonecznie

No jak panowiie mala przejazdzka ?

Opublikowano

jakies pomysły?

Opublikowano

znaczy na razie jest spoko wiec malego kursa mozna pyknac

Opublikowano

Jest jakis plan? ;d

Opublikowano

Nasze plany juz legly znow zaczyna padac.Badzmy w kontakcie ugadamy sie jakos na weekend moze uzbiera sie wieksza ekipa to skoczymy za miasto.

Opublikowano

ok ja jestem otwarty na propozycje ;d

Opublikowano

Dzisiaj pogoda trochę lipton ... Ale może jutro? Poza tym jak wykle jest czwartek i można się większą grupą 125-tek spotkać. No i w weekend Motobajzel. Ja będę w sobotę. Możemy też się jakoś umówić.

Opublikowano

Cześć.

Zachęcam Was do aktywności w temacie:

http://motocykle-lodz.pl/topic/11572-jeździsz-125-tką-na-kat-b-zajrzyj/#entry229825

Potrzebuję danych do negocjacji z pewną instytucją, oczywiście w Waszej sprawie :smile:

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

Dzięki Sławek, Jacek, Mateusz i Błażej za dziś, elegancko było, pierwsza jazda w grupie zaliczona, sezon zapowiada się ciekawie :smile: W sobotę podjadę na bajzel to się spikniem zapewne

Pojeździło się.

Opublikowano

I jak Panowie? ktoś planuje trochę pojeździć jutro wieczorem? ok 19?

Opublikowano

Panowie smigamy dzis jakos?

Opublikowano

Jeszcze nie wiem czy dam radę ale jeśli to zdecydowanie wcześniej niż o 19. Jeszcze z Wami nie jeździłem i liczę że skuter wpuścicie :smile: jakie trasy robicie?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Również piszę się na małą przejażdżkę. Myślę, że po 16 będę już miał czas. A jeśli będzie trzeba to i wczesniej. Możemy się ustawić pod DELLem. Ustalcie godzinę 😉

Opublikowano

Ja tez chetnie sie dołączę. Teraz lece na moto bajzel a potem mam caly dzien wolny więc dostosuje sie do godziny...

Opublikowano

To panowie gdzie i o ktorej bo widze ze rozne opcje

Opublikowano

ja dalej od jakiejs 18,30-19.00. To może kto chce pojeździć wcześniej gdzieś, to niech jeżdzi, a o 19 możemy umówić sie pod Dellem, może być?

Opublikowano

Jestem za. 19 pod Dellem.

Opublikowano

ja też podjadę na 19 pod della :smile:

Opublikowano

Ok 19 Dell.