Borsuk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 No trzeba poczekać ale nie zapowiada się na słońce. U mnie burza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemens1910 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 u mnie leje więc się narazie nigdzie nie wybieram :/ chyba ze pozniej jak sie troche przejasni choć się nie zapowiada 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 u mnie tez juz sypie ale wyglada jakby szlo w strone zgierza.Jutro tez ma tak byc dopiero od czwartku podaja slonecznie No jak panowiie mala przejazdzka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemens1910 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 jakies pomysły? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 znaczy na razie jest spoko wiec malego kursa mozna pyknac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemens1910 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jest jakis plan? ;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Właśnie jakiś plan? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Nasze plany juz legly znow zaczyna padac.Badzmy w kontakcie ugadamy sie jakos na weekend moze uzbiera sie wieksza ekipa to skoczymy za miasto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemens1910 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 ok ja jestem otwarty na propozycje ;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dzisiaj pogoda trochę lipton ... Ale może jutro? Poza tym jak wykle jest czwartek i można się większą grupą 125-tek spotkać. No i w weekend Motobajzel. Ja będę w sobotę. Możemy też się jakoś umówić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Cześć. Zachęcam Was do aktywności w temacie: http://motocykle-lodz.pl/topic/11572-jeździsz-125-tką-na-kat-b-zajrzyj/#entry229825 Potrzebuję danych do negocjacji z pewną instytucją, oczywiście w Waszej sprawie 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dzięki Sławek, Jacek, Mateusz i Błażej za dziś, elegancko było, pierwsza jazda w grupie zaliczona, sezon zapowiada się ciekawie W sobotę podjadę na bajzel to się spikniem zapewne Pojeździło się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 I jak Panowie? ktoś planuje trochę pojeździć jutro wieczorem? ok 19? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Panowie smigamy dzis jakos? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 No chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdek Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jeszcze nie wiem czy dam radę ale jeśli to zdecydowanie wcześniej niż o 19. Jeszcze z Wami nie jeździłem i liczę że skuter wpuścicie jakie trasy robicie? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Również piszę się na małą przejażdżkę. Myślę, że po 16 będę już miał czas. A jeśli będzie trzeba to i wczesniej. Możemy się ustawić pod DELLem. Ustalcie godzinę 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja tez chetnie sie dołączę. Teraz lece na moto bajzel a potem mam caly dzien wolny więc dostosuje sie do godziny... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 To panowie gdzie i o ktorej bo widze ze rozne opcje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 No właśnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja od 15 jestem wolny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 ja dalej od jakiejs 18,30-19.00. To może kto chce pojeździć wcześniej gdzieś, to niech jeżdzi, a o 19 możemy umówić sie pod Dellem, może być? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jestem za. 19 pod Dellem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 ja też podjadę na 19 pod della 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ok 19 Dell. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi