Spons78 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nadaje się kazdy, ważne aby chcieć Sam zacząłem sie interesować moto w lipcu zeszłego roku. Fajnie, ze można jeździć na kat. B. A pomysł ze spotkaniami "125" wpadł mi na przejeździe po buspasach. Widziałem, ze nie było tam zbyt wiele mniejszych maszyn, a ostatnio 125 rejestruje sie w Łodzi całkiem sporo. Nie chodzi mi, aby sie alienowac od pozostałych, ale wszyscy wiemy jakie 125 maja ograniczenia co do jazdy w najbliższym tygodniu - pewnie bede mieć czas dopiero w weekend, ale myśle ze warto organizować spotkania 125 - wiec zaproponujcie miejsce spotkania. Z pewnością bedziemy mogli pogadac na grillu 25 kwietnia pozdrawiam! 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 To tak na poważnie, w nawiązaniu do alienowania się. Można śmiało spotkać się ze wszystkimi pod samolotem i traskę robić w 2 grupy, jedna szybsza, a druga 125. Nawet jeśli mielibyśmy jechać z szybszymi to gwarantuję, że nikt nie zostawi nas na trasie samych - sam tego doświadczyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 http://info.motocykle-lodz.pl/terenowy-smigus-dyngus-w-pozdzenicach-06-04-2015/Wybiera się ktoś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja mogę się bujnąć ale pogoda nie rozpieszcza sypie Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 To lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Też chętnie się spotkam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki miqul za wycieczkę było super do następnego Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pogoda średnia ale herbata pomogła ... do następnego ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) dobra, to kto w czwartek przyjeżdża pod samolot na 18? Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Kazik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 jak będzie ładna pogoda postaram się być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja niestety odpadam, mam jazdy w czwartek od 18:00 do 20:00 ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jak tak będziemy tworzyć ekipę 125 to nic z tego nie wyjdzie ja będę na 100% Kto będzie na 100%%%% daje znak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 będę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 a jak się zlokalizujemy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Można się wcześniej spotkać o 17,30 i podjechać pod halę tylko gdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzięki panowie za miły czwartek oby tak dalej. Tylko gdzies jeszcze trzeba pojechac wspólnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Miło było poznać kogoś w swojej klasie i pośmigać ja praktycznie jeżdżę jak jest pogoda non stop więc zawsze po 17 jestem gotowy na śmiganie Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Też miło było poznać ,tylko jak na razie trochę mizernie to wypadło ale to początek sezonu i u wielu jeszcze taki lekki zimowy zastój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mared Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Miło miło trochę mało tych 125 ale może będzie lepiej Dzięki za jazdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Leci ktoś z 125 na 15.30 pod halę w sobotę i potem na ślub? Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jutro latam przed południem 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jutro 15;30 jestem ,a kto śmiga dziś jak coś 503846071 bo ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 No ja jutro będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales79 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam panowie czy ktoś się wybiera 19.04.2015 do Częstochowy na otwarcie sezonu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziś byłem na otwarciu sezonu w Dłutowie pod Bełchatowem było git co do Częstochowy jeszcze nie wiem ale czekam na dalsze zgłoszenia 125 Ciężko zgrać te 125 razem do kupy próbowałem ale słabo to wychodzi ja jeżdżę z motocyklistami od pojemności 500 w górę chłopaki nie zap....ją maks 110 przelotowa więc daję radę Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi