ralf77 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam .Może Chorwacja ,albo Hiszpania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dobrze " KOLEZKA " z KTM-a pisze niech ktosik cos podrzuci na majowke . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Podrzucę Wam miejscówkę, dziś byłem tam na rekonesansie Park Kulturowy Wietrzychowice Ze Zgierz około 80 km. Kawałek za Kłodawą. Fajna trasa a na miejscu można na chwilę usiąść na parkingu. Zaplanujcie sobie tylko zabranie prowiantu i napojów, parking w lesie Tylko nie zniszczcie bo chciałem tam skoczyć z grupą, i szkoda by było grobów które mają 5500 lat 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Koleżka z KTM'a dobrze prawi ! kupiłem nowy "motocykl" i tam są jakieś traski na majówke. 10 najładniejszych zamków w Polsce Może któryś akurat będzie niedaleko to będzie można śmignąć , któregoś dnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Ja proponuję Jeziorsko-tama > Uniejów-obiad > Dell 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Bez Della się nie może obejść raz pokażesz i będzie ciągle jeździł Jestem jak najbardziej za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Nie ważne gdzie jedziesz na della trzeba podjechać. Trasa super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Przyszłościowo - jura krakowsko częstochowska Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez arko0426 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Kto by jechał na Licheń w sobotę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A kto planuje pojawić się pod Auchanem w czwartek? Pogoda teoretycznie ma być, nie za ciepło, ale bez deszczu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Mam zamiar być w czwartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Z tym Licheniem dobra opcja Jeżeli tylko pogoda pyknie a mam nadzieję , że tak to ja z @EA50 lecimy więc zapraszamy jak ktoś będzie się chciał podpiąć Co do czwartku to znów to samo ... zależy od pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A kto planuje pojawić się pod Auchanem w czwartek? Pogoda teoretycznie ma być, nie za ciepło, ale bez deszczu.Planować planuję, a jak będzie zobaczymy😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak nie zacznę od jutra majówki to na Licheń również bym się pisał. A tam zwiedzanie tych jezior niedaleko też planujecie ? Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez arko0426 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi42 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Będę nawet pojechałem dzis motorem do pracy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ktoś dzisiaj będzie ? Ja planuję być max do 19 więc tylko postoję i pogadam dzisiaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tomek, ja codziennie jeżdżę do pracy Jankiem jak tylko jestem w Łodzi Co prawda wczoraj przy powrocie trochę jakby padało, ale ..... trza być twardym jak kaczuszka Dzisiaj powinienem się pojawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja też mam zamiar być może nie równo na 18. I pamiętajcie, że dzisiaj taksówkarze blokują miasto, nas to to troszkę mniej dotyczy, ale korki będą duże. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 taksówkarze blokują miasto, No to koledzy brać na kanapę i wozić za 50% ceny 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Do której będziecie pod Auchanem? Bo na 18 na pewno się nie wyrobie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dużo 125 jest na tych czwartkowych spotkaniach ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 W ubiegłym roku szału nie było, ale zawsze kilka się znalazło. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A jakie to ma znaczenie Kosa? Dzisiaj śmigaliśmy razem z chłopakami na dużych maszynach i było super. Przyjedź i sam zobacz, przekonaj się. Zawsze jest kilka maszyn 125 cm3, sam nie będziesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panowie zbliza sie majowka organizujemy jakis wypad? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A wybieracie się jutro do Lichenia czy temat upadł? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi