rafal_szwankowski Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dobra o 12 umówmy się przy pasażu łódzkim na Jana Pawła i skoczymy sobie może nad Jeziorsko??? Jakby co to dzwoncie kontakt do mnie w profilu moim. 1 Cytuj
EA50 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Teraz nie pojadę ale dajcie znać jak będziecie wracać 0 Cytuj
tomi42 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam Dzięki za dzisiejszy wspólny wypad nad Jeziorsko 0 Cytuj
rafal_szwankowski Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Było rewelacyjnie dziś Panowie, nawet pogoda dopisała! 0 Cytuj
tomi42 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Co z naszym kolegą z ktma. Jest w w domu czy w szpitalu 0 Cytuj
Magellan Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tomku, co się stało? 0 Cytuj
ralf77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam kolegów ze wspólnej wyprawy nad jeziorsko .co się stało z ktm-em ? 0 Cytuj
tomi42 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jak pożegnaliśmy się pod Delem to każdy wracał już sam . Wpadł w poślizg na którymś z tych małych rądek . Upadł i uderzył nogą o krawężnik . Złamał nogę (((. Karetka wezwała policję a ta dała mandat za spowodowanie wypadku Lipa jakaś straszna (((( 0 Cytuj
ralf77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Paweł PH7 daj znać co u Ciebie. Pozdro 0 Cytuj
Magellan Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No to lipton Macie jakiś kontakt z nim? Bardzo żałowałem, ale dzisiaj nie mogłem z Wami się zabrać. Mam nadzieję, ze w czwartek będę. 0 Cytuj
ralf77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja jak wracałem alejami do Zgierza to Seat Leon się ścigał od Teresy do Liściastej ze mną, i na 70 km/h fotkę mu pomogłem zdobyć przy 127km/h 0 Cytuj
ptaku Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 taki miły dzień i taki nie fart na koniec dzięki za wspólny wypad 0 Cytuj
tomi42 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 To do czwartku. Jak ktoś ma numer do Pawła to go pozdrowić 0 Cytuj
krzysztof Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jutro dryndne do Pawla jest w szpitalu Jonshera na milionowej .Jechalismy razem i wydaje mi sie ze za szybko zblizyl sie do ronda nie mial juz gdzie hamowac i ze zlozeniem sie do skretu tez nie bardzo zlapal kraweznik na rondzie i to go wbilo na glebe 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) i na 70 km/h fotkę mu pomogłem zdobyć przy 127km/h Nie bardzo widzę powód do chwalenia się, kierowca autka też człowiek. I pozdrówcie kolegę w szpitalu, nie znam, ale współczuję bólu (fizycznego i finansowego - mandat). Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
MatiQ_BJJ Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Widzę , że nieciekawie ... Pozdrówcie kolegę ode mnie również . Trzeba uważać jeszcze na winklach i rondach .. po pierwszej burzy będzie sto razy lepiej bo zmyje ten cały syf i piach 0 Cytuj
Martyna Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 No ładnie, ja tu wchodzę, żeby się umówić z Dukiem na jakąś jazdę i takie rzeczy czytam. Miło będzie jak kiedyś przygarniecie mnie w jakąś trasę. A dla PH7 szybkiego powrotu do zdrowia. 0 Cytuj
Magellan Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Przed chwila gadałem z Pawłem. Jest już po zabiegu, od razu w nocy go składali. Czuje się dobrze i chyba jutro wyjdzie do domu. Przekazałem pozdrowienia z forum Paweł pozdrawia i ... czeka na kolejne z nami spotkanie pod koniec sezonu. Obiecałem,że będziemy czekali Martyna, przyjedź na czwartkowe spotkanie Coś się wymyśli Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Magellan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Martyna podbij w czwartek kolo 18tej na parking Auchan przy Jana Pawla to sobie gdzies smigniemy a jesli pasuje inny termin to ja chetnie z toba pobiegam . Rowniez dzwonilem dzis do Pawla troszke mu sie ta noga zepsula no i te zerwane wiazadla KTM troszke poczeka ale prosil przekazac wszystkim pozdrowienia.Szczescie w nieszczesciu ze tak wyszlo a nie jak ziomek co w czestchowie poswiecil moto i ... zal ogromny pisac dalej . Panie i Panowie oczy dookola pozdrawiam. 0 Cytuj
EA50 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 W czwartek to i ja się pisze jak pogoda dopisze 0 Cytuj
rafal_szwankowski Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja z przyczyn robienia kursu na kat.A będe niestety, stety na zajęciach więc odpadam, ale licze że w sobote I niedziele się zobaczymy. Pozdro, kurde przykra sprawa z tym Pawłem ale szczęście w nieszczęściu że tylko tak to się skończyło. Zdrowia!!! 0 Cytuj
ptaku Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 a jakieś namiary na zdjęcia z wypadu 0 Cytuj
PH7 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Siemanko. Już jestem w chacie. Szybko teraz wypisują. Noga poskładana na jakieś śrubki, będą później do moto . Krzychu, to nie ja za szybko zbliżałem się do ronda, ale rondo mnie znienacka zaatakowało A tak poważnie, to punkt hamowania z maksa, był tam ten co zwykle, ale z lewego pasa (po wyprzedzeniu tych dwóch osobówek) nie mogło się to udać. Elementarny brak myślenia. Choć niewiele brakło bym się wyrobił, bo krawężnik tylko liznąłem, no ale wystarczyło. A już totalna głupota, to jazda w zwykłych adidaskach. Zawsze wiedziałem, że buty ważne, ale może przy następnej wypłacie, bo teraz pilniejsze wydatki. I tak przez dwa lata z miesiąca na miesiąc. Kto nie ma porządnych kapci niech nie zwleka. To tyle. Trzymajcie się i jesteśmy w kontakcie. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i dzięki za troskę. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi