rafal_szwankowski Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dobra o 12 umówmy się przy pasażu łódzkim na Jana Pawła i skoczymy sobie może nad Jeziorsko??? Jakby co to dzwoncie kontakt do mnie w profilu moim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Będę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Teraz nie pojadę ale dajcie znać jak będziecie wracać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi42 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam Dzięki za dzisiejszy wspólny wypad nad Jeziorsko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Było rewelacyjnie dziś Panowie, nawet pogoda dopisała! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi42 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Co z naszym kolegą z ktma. Jest w w domu czy w szpitalu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tomku, co się stało? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam kolegów ze wspólnej wyprawy nad jeziorsko .co się stało z ktm-em ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi42 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jak pożegnaliśmy się pod Delem to każdy wracał już sam . Wpadł w poślizg na którymś z tych małych rądek . Upadł i uderzył nogą o krawężnik . Złamał nogę (((. Karetka wezwała policję a ta dała mandat za spowodowanie wypadku Lipa jakaś straszna (((( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Paweł PH7 daj znać co u Ciebie. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No to lipton Macie jakiś kontakt z nim? Bardzo żałowałem, ale dzisiaj nie mogłem z Wami się zabrać. Mam nadzieję, ze w czwartek będę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja jak wracałem alejami do Zgierza to Seat Leon się ścigał od Teresy do Liściastej ze mną, i na 70 km/h fotkę mu pomogłem zdobyć przy 127km/h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 PH7 trzymaj się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 taki miły dzień i taki nie fart na koniec dzięki za wspólny wypad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi42 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 To do czwartku. Jak ktoś ma numer do Pawła to go pozdrowić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jutro dryndne do Pawla jest w szpitalu Jonshera na milionowej .Jechalismy razem i wydaje mi sie ze za szybko zblizyl sie do ronda nie mial juz gdzie hamowac i ze zlozeniem sie do skretu tez nie bardzo zlapal kraweznik na rondzie i to go wbilo na glebe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) i na 70 km/h fotkę mu pomogłem zdobyć przy 127km/h Nie bardzo widzę powód do chwalenia się, kierowca autka też człowiek. I pozdrówcie kolegę w szpitalu, nie znam, ale współczuję bólu (fizycznego i finansowego - mandat). Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Widzę , że nieciekawie ... Pozdrówcie kolegę ode mnie również . Trzeba uważać jeszcze na winklach i rondach .. po pierwszej burzy będzie sto razy lepiej bo zmyje ten cały syf i piach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 No ładnie, ja tu wchodzę, żeby się umówić z Dukiem na jakąś jazdę i takie rzeczy czytam. Miło będzie jak kiedyś przygarniecie mnie w jakąś trasę. A dla PH7 szybkiego powrotu do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Przed chwila gadałem z Pawłem. Jest już po zabiegu, od razu w nocy go składali. Czuje się dobrze i chyba jutro wyjdzie do domu. Przekazałem pozdrowienia z forum Paweł pozdrawia i ... czeka na kolejne z nami spotkanie pod koniec sezonu. Obiecałem,że będziemy czekali Martyna, przyjedź na czwartkowe spotkanie Coś się wymyśli Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Magellan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Martyna podbij w czwartek kolo 18tej na parking Auchan przy Jana Pawla to sobie gdzies smigniemy a jesli pasuje inny termin to ja chetnie z toba pobiegam . Rowniez dzwonilem dzis do Pawla troszke mu sie ta noga zepsula no i te zerwane wiazadla KTM troszke poczeka ale prosil przekazac wszystkim pozdrowienia.Szczescie w nieszczesciu ze tak wyszlo a nie jak ziomek co w czestchowie poswiecil moto i ... zal ogromny pisac dalej . Panie i Panowie oczy dookola pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 W czwartek to i ja się pisze jak pogoda dopisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja z przyczyn robienia kursu na kat.A będe niestety, stety na zajęciach więc odpadam, ale licze że w sobote I niedziele się zobaczymy. Pozdro, kurde przykra sprawa z tym Pawłem ale szczęście w nieszczęściu że tylko tak to się skończyło. Zdrowia!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 a jakieś namiary na zdjęcia z wypadu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Siemanko. Już jestem w chacie. Szybko teraz wypisują. Noga poskładana na jakieś śrubki, będą później do moto . Krzychu, to nie ja za szybko zbliżałem się do ronda, ale rondo mnie znienacka zaatakowało A tak poważnie, to punkt hamowania z maksa, był tam ten co zwykle, ale z lewego pasa (po wyprzedzeniu tych dwóch osobówek) nie mogło się to udać. Elementarny brak myślenia. Choć niewiele brakło bym się wyrobił, bo krawężnik tylko liznąłem, no ale wystarczyło. A już totalna głupota, to jazda w zwykłych adidaskach. Zawsze wiedziałem, że buty ważne, ale może przy następnej wypłacie, bo teraz pilniejsze wydatki. I tak przez dwa lata z miesiąca na miesiąc. Kto nie ma porządnych kapci niech nie zwleka. To tyle. Trzymajcie się i jesteśmy w kontakcie. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i dzięki za troskę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi