krzysztof Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzieki panowie za mile spedzona niedziele.Bylo git bo dzis zaczalem sezon i od razu taki wypadzik.Acha Mati fajna knajpka spoko miejsce juz na samym parkingu jest super jak sie widzi ilu ziomeczkow podbilo.Pozdrawiam i do nastepnego.P S kto nie byl niech zaluje.Narazka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja byłem na wrak race, niezła zabawa, ale was tam nie widziałem 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzięki rownież !! Oby cześciej bo było super ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzięki Panowie za wczorajszą przejażdzkę było bombowo, frekwencja była całkiem niezła jak na drugie takie spotkanie wśród samych 125tek. Jestem przekonany, że za tydzień będzie jeszcze większa, oby tylko pogoda dopisała tak jak wczoraj Na wrak race prawie zdążyliśmy bo byliśmy przed godz.15 już tuż tuż, ale jak się zorientowaliśmy że trwa tylko do godz.15 to odbiliśmy na młynek w Tuszynie. Poniżej załączam pare fotek z wczorajszej wyprawy, raz jeszcze dziękuję! Fotki wrzucę dzisiaj ale troche pózniej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 panowie smiga ktosik dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja niestety odpadam, moze w czwartek jak pogoda dopisze choc póki co sie pogodowo nie zapowiada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj latam ) proponuje jakaś dłuższa trasę koło 16 . Krzysiek możesz zadzwonić to sie zgadamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Koło 16 też jakoś będę jeździł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 kurczatko biegalem dzis sam rano napisalem potem nie zerknalem na forum i smigalem sam trzeba bedzie czesciej zerkac.Mati chetnie zadzwonie tylko podaj jakos swoj numer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No ja też dzisiaj pokręciłem się solo. Może jutro ktoś ma ochotę się pokręcić w grupie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor76 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Też dziękuję za niedzielną wycieczkę i czekam na zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Zdjęcia spróbuje ogarnąć dzisiaj jak wróce z pracy czyli okolice godz.15-16. I do zobaczenia w niedziele bądź czwartek, zależy od pogody Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez rafal_szwankowski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jest dzisiaj ktoś chętny na wspólne latanie??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja za 30min startuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Przyjedźcie na parking pod Ikea, 18:30 będziemy kręcić się wkoło pacholkow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Robert, za późno się odezwałeś. Właśnie wróciłem ze wspólnych z Michałem na KTM-ie kominów. No może trochę po rozstaniu z Michałem pokręciłem się jeszcze solo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Siemka boys and girls ktosik dzisiaj smiga? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ja się wybiorę na chwilę po 17 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ja dziś po 17 jestem wolny można wystartować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kto dziś podjeżdza przed 18 na parking Auchan przy Jana Pawła, bo ja z bratem najprawdopodobniej bedziemy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jak pogoda wytrzyma to będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Latam od rana ale jak dlugo jeszcze niewiem bo cosik strasza zalamaniem pogody tak od 17tej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Myślę, że się wyrobię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Rozumiem że widzimy się w Dłutowie, może jakoś koło 13 się spotkamy i zajedziemy wspólnie w większym gronie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No niestety Plan był, ale życie w ostatniej chwili napisało swój scenariusz i nie dałem rady Mam nadzieję, że w czwartek nic nie przeszkodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi