Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jutro po południu ktoś chce skoczyć na spacerek?Jakoś nie daleko 5 10 15 200 km ?

Opublikowano

Może jutro po południu ktoś chce skoczyć na spacerek?Jakoś nie daleko 5 10 15 200 km ?

Ja! Ja! Ja chcę! Ja! Weźcie mnie!

Opublikowano

Ja! Ja! Ja chcę! Ja! Weźcie mnie!

No dobra  :hihi:

Opublikowano

Witam

Czy ktoś z Was wybiera się na ten piknik w Tuszynie?

Pozdrawiam Wojtek  :riding:

Opublikowano

Woitek a kiedy? Będziesz dzisiaj?

Opublikowano

Jest ktoś ze 125tek dzisiaj? Bo czuję się osamotniony ;)

Opublikowano

Woitek a kiedy? Będziesz dzisiaj?

Sobota od 16 w Tuszynie ul.Sportowa.

Opublikowano

niestety jutro do Olsztyna jadę i wracam w niedzielę :/

Opublikowano

No dobra, to może ustalmy, czy są chętni na wspólny przelot jutro na młynek w Tuszynie. Ja proponuje o 15 pod Dellem, pasuje takie coś?

Opublikowano

WItam,

Ja jestem za, skoro proponujesz pod Dellem to myślisz o przelocie autostradą?,

czy może lepiej zebrać się np. pod Cerfem (Rzgowska/Kolumny) i pojechać Rzgowską?

prawdopodobnie dostosuję się do każdej opcji

Opublikowano

WItam,

Ja jestem za, skoro proponujesz pod Dellem to myślisz o przelocie autostradą?,

czy może lepiej zebrać się np. pod Cerfem (Rzgowska/Kolumny) i pojechać Rzgowską?

prawdopodobnie dostosuję się do każdej opcji

Ja tam bylem parę razy i jeździłem przez Wiskitno i Giemzówek. Własnie dlatego zaproponowałem Della, żeby sobie bokiem przejechać, a nie pchać się na DK 1

Opublikowano

Ja tam bylem parę razy i jeździłem przez Wiskitno i Giemzówek. Własnie dlatego zaproponowałem Della, żeby sobie bokiem przejechać, a nie pchać się na DK 1

OK.

Opublikowano

może 15:30? to jest blisko w 15-20 minut dojedziemy

Opublikowano

Przecież nie będziemy ruszali o 15

Opublikowano

Witam

Mnie by pasowała 15 30 bo mam kawałek z okolic Zgierza na dojazd ale oczywiście dostosuje się do reszty.

Opublikowano

no chyba, że tak bo ja mam blisko, ale nie wiem czy do 15 się wyrobię

Opublikowano

No to zróbmy tak: Zbieramy się od 15 (jak ktoś chce może być o 12 nawet), wyjeżdżamy o 1530 (mniej więcej). Wiec jak ktoś ma czas to może podjechać, postać chwile i pogadać.

Opublikowano

To co z tym Toruniem ? Bo ja sie wybieram jakby co.

Opublikowano

To co z tym Toruniem ? Bo ja sie wybieram jakby co.

Cześć Inga ja też bardzo chętnie.Zaraz po naszym spotkaniu w Kruszowie wolne załatwiłem także w drogę . A tak przy okazji wczoraj pasowałem w Korando to jest na wólczańskiej przy górniaku sakwy do naszych myszy. Dwie pasują i wyglądają super tylko że to wszystko malutkie .Zmieści się jakieś śniadanko trochę portfela i koniec.

Opublikowano

A ja prawdopodobnie będę musiał odpuścić ten Toruń. Zatrucie. Umówcie się i zapodajcie na forum. Zobaczę jak się będę czuł i zadecyduję. Idzie ku lepszemu, ale nocka to był dramat.

Opublikowano

A ja prawdopodobnie będę musiał odpuścić ten Toruń. Zatrucie. Umówcie się i zapodajcie na forum. Zobaczę jak się będę czuł i zadecyduję. Idzie ku lepszemu, ale nocka to był dramat.

Co tam Pawełku zaszkodziło? 

Opublikowano (edytowane)

PH7 proponuje kuracje szokową, 50 bimbru i stolowa lyzka tabasco z rrossmana. Po 2-3 minutach szukasz kolejnosci gdzie sufit a podloga ale pozniej juz tylko lepiej.

Ps ja uzywam szpirytusu do tego :-)

Edytowane przez A04 (wyświetl historię edycji)

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..