Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale tak naprawdę, to tam były tylko nasze motocykle. :wink: 

Opublikowano

AAAle fajne motorki. .A ten niebieski to chyba wyrywa nadgarstki przy ruszaniu :decayed: .Jak nie sprzedam moto to możemy się przejechać do Skorzęcina w niedziele.Na tym zdjęciu nie widać że leje,a lało cały dzień.Pozdro

Opublikowano

Naladuj sobie Rafał tel bo jutro po 14 od tych połączeń Ci się rozładuje w chwile ;););)

Opublikowano

Jeszcze raz dziękuje Kamilu.Fota nie świadomie ,bez ustawiań  wyszła fajnie co?

Opublikowano (edytowane)

Dziękuje za wspólny przelot na Tor Łódż. Załączam kilka fotek wykonanych na miejscu

flm_1472159971__img_20160825_194244.jpg

flm_1472159955__img_20160825_194046.jpg

flm_1472159925__img_20160825_194042.jpg

Edytowane przez Wojtek125 (wyświetl historię edycji)

Pozdrawiam Wojtek  :riding:

Opublikowano

Dziękuje za wspólny przelot na Tor Łódż. Załączam kilka fotek wykonanych na miejscu

flm_1472159971__img_20160825_194244.jpg

flm_1472159955__img_20160825_194046.jpg

flm_1472159925__img_20160825_194042.jpg

Donoszę, że kolega bez lampeczki bezpiecznie dowieziony do Castoramy gdzie mam nadzieję kupił tę żarówkę :smile:
Opublikowano

Donoszę, że kolega bez lampeczki bezpiecznie dowieziony do Castoramy gdzie mam nadzieję kupił tę żarówkę :smile:

Przy tak nietypowej zarowce powinien wozic kilka na zapas :smile:

Opublikowano (edytowane)

AAAle fajne motorki. .A ten niebieski to chyba wyrywa nadgarstki przy ruszaniu :decayed: .Jak nie sprzedam moto to możemy się przejechać do Skorzęcina w niedziele.Na tym zdjęciu nie widać że leje,a lało cały dzień.Pozdro

A ten pomarańczowy, nie dość, że przy ruszaniu wyrywa nadgarstki, to prostuje ręce w łokciach. A przy przelotach autostradowych, podczas postoju przypalasz papierosa rozdygotaną ręką. Takie to prędkości są. :biggrin:

To umawiamy się w niedzielę jak zwykle na 9.00 rozumiem. Jak w sobotę nikt Yamy nie łyknie, to na niedzielę ustawiaj gości na popołudnie. Z jednej strony, jako koledze życzę owocnej sprzedaży, ale z drugiej... :decayed:  Tak czy inaczej Informuj co i jak.     

Edytowane przez PH7 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Siema

W Niedziele jaki kierunek obieramy

Opublikowano

Prezes zaproponował Skorzęcin. Ale przystąpił do sprzedaży moto, więc istnieje taka ewentualność, że na rowerku będzie musiał popylać. :riding:

Na razie nieoficjalna lista na niedzielę wygląda następująco:

1.Inga - damy mają pierwszeństwo

2.ralf77 - prezes

3.Cholpek

4.ph7

Dopisywać się wiara, bo może to ostatnia niedziela z tak fantastyczną pogodą.

Opublikowano

Zycze Ci sprzedania :-) , ale gdyby sie nie udalo to reflektuje na lot w niedziele :-) :-) :-). A zdjecie rewela. Co tam deszcz :-) dla prawdziwych motocyklistow ;-) - nie pekaja :-) :-) ;-)

Prezes zaproponował Skorzęcin. Ale przystąpił do sprzedaży moto, więc istnieje taka ewentualność, że na rowerku będzie musiał popylać. :riding:

2.ralf77 - prezes

3.Cholpek

4.ph7

Pawel , no no .....nie kracz z ta pogoda bo ja planuje lot motorem do Miedzyzdroji wiec lepiej niech to nie bedzie ostatni dzien takiej pogody :-).

Opublikowano

Nie, nie. Następny też ma być OK tylko nie trzydzieści a dwadzieścia parę kresek. Międzyzdroje no, no...

Opublikowano

No Rafał. Jak Sławek leci z nami to nie możesz tego moto sprzedać. Jak ludziska przyjadą oglądać, to mów, że możesz sprzedać w poniedziałek i bierz zaliczkę. Najlepiej od wszystkich. A potem będzie za co  :burp:  :drunk: .

Opublikowano (edytowane)

2.ralf77 - prezes

3.Cholpek

4.ph7

Witam

Chetnie bym pojechal z wami ale rodzina mnie nawiedzi i nici z jezdzenia.

Edytowane przez Wojtek125 (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

Paweł nowe części juz zamontowane można znowu szlifowac :biggrin: w sobotę idę na grila na 19 wiec pewnie w niedziele rano nie będę w stanie... szkoda.. a Rafała yamaszka ma już 200 wyświetleń to może coś z tego będzie wczoraj na malince foto ogarnialismy :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Witam .Zazdroszczę Wam tego przelotu w niedzielę :blush:  Moto pooooooszło , 9 osób chętnych, pierwszy kupił :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:   Dzięki za trzymanie kciuków ze sprzedażą motka.      Prezes -joki jo tam prezys . :hihi:

Edytowane przez ralf77 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Rafał a wiesz czemu poszło ? Te zdjęcia były jak z bajki wiadomo kto robił :biggrin:

Opublikowano

Trudno, :sad2: ale trzeba żyć dalej.

Aktualizujemy listę na miejscu Rafała umieszczając Sławka. I lecąc po imionach wygląda to na razie tak:

1.Inga

2.Sławek

3.Łukasz

4.Paweł

Może ta traska co Sławek zaproponował, albo ten Skorzęcin, a może zupełnie coś innego. Zobaczymy.

Opublikowano

Dzięki Kamil Za całą pomoc i sesję zdjęciową :cheers:   Może w niedziele przed południem polatamy ? Tylko mam opony crossowe  to tak z umiarem po asfaltach. Oooooo Pawel już nie jestem Waszym kolegą ,już mnie nie ma na liście :blush:  ,ale rower mam :hihi:     

Opublikowano

Oooooo Pawel już nie jestem Waszym kolegą ,już mnie nie ma na liście :blush:

Przesrałeś sprawę stary. :biggrin:

Opublikowano

Rafał to na czym masz zamiar z nami jeździć

Opublikowano

Został mi do zdania egzamin i kupię BMW f 800gs i dalej będziemy jeździć  :riding: Jak się znajdę na liście oczywiście :doofywave: 

Opublikowano

Został mi do zdania egzamin i kupię BMW f 800gs i dalej będziemy jeździć :riding: Jak się znajdę na liście oczywiście :doofywave:

BMW 800 GS - najlepszy wybor z mozliwych , to motor moich marzen i taki bedzie nastepny :-) :-).

To o ktorej i gdzie sie umawiamy w niedziele ?