AeK Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 To może zróbmy listę Kto by sie pisał na Widawę 1. A04 2. AeK 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 1. A042. AeK3.Trapp a gdzie chcecie od rana polatać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AeK Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Panowie jakaś propozycja miejsca i godziny spotkania przed Widawą? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 będziemy tam jechać około godziny więc proponuję zbiórkę na parkingu przy Jana Pawła II 30 pod Auchan o godz 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) a gdzie chcecie od rana polatać? Ustalamy "na gorąco". Jeśli chcesz się przyłączyć i masz jakąś propozycję to jesteśmy otwarci. Miejsce zbiórki jak zwykle zgierski Shell przy ul. Kasprowicza. Godzina 9.00. Skład na razie: 1. Ralf77 2. Krzysztof 3. PH7 Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 to zależy czy przed skierowaniem się na widawę planujecie wrócić do łodzi na zbiórkę żeby jechać razem z resztą czy nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Pawełku raz jeszcze dzięki za miłe towarzystwo i kawkę na świeżym powietrzu.Nie ma to jak ładna pogoda czmychnąć gdzieś strzelić kawkę i pogadać z kumplem Dzięki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 to zależy czy przed skierowaniem się na widawę planujecie wrócić do łodzi na zbiórkę żeby jechać razem z resztą czy nie Jeżeli zahaczymy o Widawę to raczej z traski. Pawełku raz jeszcze dzięki za miłe towarzystwo i kawkę na świeżym powietrzu.Nie ma to jak ładna pogoda czmychnąć gdzieś strzelić kawkę i pogadać z kumplem Dzięki. Ja Krzychu również bardzo dziękuję i widzimy się jutro z rana. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jeżeli zahaczymy o Widawę to raczej z traski. To ja odpadam z porannego latania. Umówiłem się z kolegą, że na Widawę ruszę z łodzi. Mam nadzieję, że spotkamy się na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AeK Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Do zobaczenia o 13:00 pod Auchan. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam.Nie ma nikogo kto by wyjechał więcej niż 30km od domu? To co Wy robicie na tych 125cc - selfie- selfi-? Pawle ,Kris , widzimy się rano w Zgierzu. Zapraszam wszystkich którzy lubią podróże a nie przeloty do Tesco. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas88 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) będziemy tam jechać około godziny więc proponuję zbiórkę na parkingu przy Jana Pawła II 30 pod Auchan o godz 13 Ekipa która startuje z Łodzi, miejsce zbiórki i godzina aktualne ? Jak wyrobie się z czasem chętnie dołączyłbym do grupy. EDIT: Do zobaczenia o 13:00 pod Auchan. Nie zauważyłem tego posta. W takim razie być może do zobaczenia. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Przemas88 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam.Nie ma nikogo kto by wyjechał więcej niż 30km od domu? To co Wy robicie na tych 125cc - selfie- selfi-? Pawle ,Kris , widzimy się rano w Zgierzu. Zapraszam wszystkich którzy lubią podróże a nie przeloty do Tesco. Pozdro Rafał ja wyruszam około 14:15 ze Zgierza i jadę przez Aleksandrów i Lutomiersk, myślę że około 14:45 będę w Lutomiersku, zatrzymam się na chwilę przy tym stawie po lewo. Jak byście byli w tym czasie tam to daj znać. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Wycieczka super,towarzystwo wyśmienite DZIĘKI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witaj Andrzeju ,sorki ale my ''poszliśmy '' w drugą stronę Płock ,Sochaczew, Łowicz =300km Napijemy się innym razem Dzięki Panowie za fajny jak zawsze przelocik w doborowym towarzystwie .Chyba udało mi się nawet zmusić Sławka do wbicia drugiego biegu Pozdro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witaj Andrzeju ,sorki ale my ''poszliśmy '' w drugą stronę Płock ,Sochaczew, Łowicz =300km Napijemy się innym razem Dzięki Panowie za fajny jak zawsze przelocik w doborowym towarzystwie .Chyba udało mi się nawet zmusić Sławka do wbicia drugiego biegu Pozdro. Zazdroszczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ja również podziękuje za wspólną zbiórkę pod Oszołomem przed trasą na Widawę--> wspólny przelot przez Pabianice --> samotną trasę w obu kierunkach, chociaż nie samotny powrót bo towarzyszył mi księżyc po tym jak złapałem awarie zaworów a nie miał kto mnie holować. Tak więc dziękujecie ekipo z pod OSZOŁOMA że byliście ze mną w "grupie" Ja się z takiego towarzystwa wymiksuje, 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AeK Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ja również podziękuje za wspólną zbiórkę pod Oszołomem przed trasą na Widawę--> wspólny przelot przez Pabianice --> samotną trasę w obu kierunkach, chociaż nie samotny powrót bo towarzyszył mi księżyc po tym jak złapałem awarie zaworów a nie miał kto mnie holować. Tak więc dziękujecie ekipo z pod OSZOŁOMA że byliście ze mną w "grupie" Ja się z takiego towarzystwa wymiksuje, Już na samym początku wyprawy stwierdziles iż możliwości Twojej maszyny nie są zbyt duże i nie będziesz miał za złe, że nie będziemy czekać, mimo to czekaliśmy i jechaliśmy Twoim tempem, już na Pabianickiej za Selgros miałeś problemy ze sprzętem. Zjechalismy z Tobą stwierdziles iż jest już ok i pojechaliśmy razem dalej. Jakieś 20 km przed Widawą zostałeś w tyle dlatego zjechalismy na stop by na Ciebie poczekać... A Ty przemknales obok jakbyś jechał cała drogę sam... Na zlocie też jako singiel więc nie rozumiem i myślę, że koledzy również Twoich pretensji i zażaleń. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sławku, Rafale, Krzychu. Dzięki za super wyjazd. Trochę nakręciliśmy. I tak trzymać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli125 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Wojtek. Odpiszę tutaj bo w spotkaniach 125tek nikt nie napisał o tym. Ja jestem zainteresowany Możemy "polatać" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Podłączyłem temat o wypadzie 125cc z resztą wątku. Pozdrawiam! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ja również dziękuje za wspaniały przelocik i kawkę na Wiśle.Przy garażu pyknęło dokładnie 304 km.Dzięki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Wojtek. Odpiszę tutaj bo w spotkaniach 125tek nikt nie napisał o tym. Ja jestem zainteresowany Możemy "polatać" WitamTemat do ustalenia tak jak rozmawialismy w czwartek.Niestety w chwili obecnej jestem wylaczony z jezdzenia z przyczyn osobistych.Mam nadzieje ze do czw spraw mi sie wyjasni wiec w weekend mozna by gdzies smignac. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Wojtek125 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ponad trzy stówki nabite, ale to było wczoraj. A dzisiaj jest nowy dzień. Ktoś dzisiaj pomyka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cholpek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Siemka wieczorem wyjeżdżam na Łódź byc moze jakas mala traska ktoś zainteresowany ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi