Przemas88 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jasne. Zapraszamy innych. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam wszystkich. Ma pytanie czy czw spotkanie o 18 pod Halą Sportową jest aktualne? Czy ktoś z Was wie coś o spotkaniach motocyklistów w srody okolo 18-19 na parkingu obok lotniska/wysypiska na Lublinku ? Z góry dziękuje za odpowiedź. 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Czwartkowe o 18 +/+ ale ludzia ok 17 sie zbieraja, ja podjezdzam kolo 17-30 i juz jest z kim sie witac, a pienista 85 i gymkhana jest 17/17-30 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Czwartek o 18 OK, ale dlaczego pod halą sportową, a nie w Pasażu Łódzkim nieopodal KFC? Ustalmy kochani jedno miejsce, obojętnie które (w sumie blisko siebie), bo nam się drogi rozjeżdżają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Czwartek o 18 OK, ale dlaczego pod halą sportową, a nie w Pasażu Łódzkim nieopodal KFC? Ustalmy kochani jedno miejsce, obojętnie które (w sumie blisko siebie), bo nam się drogi rozjeżdżają. Witam Z tego co wywnioskowałem z postów z forum to spotkania 125 -tek są pod halą a większych maszyn na Pasażu. Jeśli jest inaczej sprostujcie mnie. 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ktoś ze Zgierza wybiera się dziś na gymkhane? 17 z minutami będę jechał z osiedla Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam Ja sie wybieram.Z tym ,że bede startował z Rąbienia. Proponuje spotkanie 17 30 parking przy rondzie w Rabieniu vis a vis kościoła. Jeśli odpowiada Ci ten termin proszę o sms z potwierdzeniem. 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jakie to ulice? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Z tego co ja wiem male i duze spotykaja sie na włókniarzy na parkingu CH Auchan Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 I tam tez miejsce jest na maluchy, zaden problem i bardziej zgrana spolecznoscna dwoch kolkach 2 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jasne że tak. W takim razie spotkanie o 18.00 na parkingu Pasażu Łódzkiego - CH Auchan przy Al. Jana Pawła II (Włókniarzy zaczyna się po drugiej stronie Mickiewicza). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Spoty teraz są o 19:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 no ale my np. możemy się spiknąć przed starszymi braćmi notabene zjeżdżający się od 18-30 +/- 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Witam Jesli pogoda dopisze moge byc jutro o 18 30 lub wczesniej. Edytowane 27 Lipca 2016 przez Wojtek125 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Siemka panowie .Ryzkujemy pogode i latamy po poludniu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 ja tam zrobię tylko rundkę koło komina i tyle. wymieniłem olej i ustawiłem zawory ale coś mi jeszcze nie pasuje (coś mi zgrzyta w silniku al\bo to tylko łańcuch) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witam Zaryzykuje i podjade dzis na Auchana tylko nasmaruje lancuch po wczorajszym deszczu. 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Ladies and Gentlemen. Kto gotów jutro o 9.00 ze zgierskiego Shella przy Kasprowicza uderzyć w traskę? Edytowane 30 Lipca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor76 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cześć. Wybiera się ktoś jutro na FŁM Night ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No jasne ze tak No jasne ze tak 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams83 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie wiem, o której startujecie ale widzę, że część osób jest z górnej i tak sobie myślę, że raźniej byłoby w kilka maszyn polecieć no i ja z kumplem będziemy startować spod Maca na Kurczakach bo ja jadę z Górnej, a on podjedzie z EZG, tylko jeszcze nie wiemm dokładnie o której, ale myślę, że 20 trochę po 20ej bo wcześniej to chyba nie ma sensu... Także jak ktoś chciałby się przyłączyć to czemu nie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor76 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie wiem, o której startujecie ale widzę, że część osób jest z górnej i tak sobie myślę, że raźniej byłoby w kilka maszyn polecieć no i ja z kumplem będziemy startować spod Maca na Kurczakach bo ja jadę z Górnej, a on podjedzie z EZG, tylko jeszcze nie wiemm dokładnie o której, ale myślę, że 20 trochę po 20ej bo wcześniej to chyba nie ma sensu... Także jak ktoś chciałby się przyłączyć to czemu nie;) Ja chętnie się podłączę, liczyłem, że zbierze się jakaś większa grupa 125-tek. Do zobaczenia jutro o 20-tej pod Mc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Czyli widzmy sie o 20 na Kurczakach pod MC_D wyjazd 20:15/20 bez opcji tankowania i wyplatu z bankomatu 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) W temacie FŁM jakieś wstępne plany są na Widzewie w mcdonalds. Ale jeżeli we wskazanym miejscu się spotkacie i nic mi nie wypadnie to podjade. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez arko0426 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Czyli widzmy sie o 20 na Kurczakach pod MC_D wyjazd 20:15/20 bez opcji tankowania i wyplatu z bankomatu Chętnie się podłącze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi