Inia Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 To fajnie , a juz sie bałam że to męskie wypady . Ja tez mam dosc latania w koło komina noooo ileż można . Do tej pory latałam sama gdzieś po trasach ale nie ma to jak z kimś . Na postojach jest do kogo się odezwać i fajnie posłuchac o przygodach innych. Witam.widzę Inga już wstrzymała się od wypowiedzi . no, no żadne wstrzymała .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 To może kolega jako doświadczony motocyklista, pokaże nam jak się robi średnią dziewięć dych, po lokalnych drogach, na dystansie 300 km, czterosuwową sto dwudziestką piątką o przepisowym limicie 11 kW (15 KM). Jak się wielebnemu uda, to wypastuję mu buty na spotkaniu czwartkowym, a jak się nie uda to wielebny wypastuje butki mi. Może być? Mogę Wam kiedyś pokazać jak to się robi Dlatego nie jeżdżę z Wami, potrzebuję trochę więcej adrenaliny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Mogę Wam kiedyś pokazać jak to się robi Chętnie to zobaczę. Średnia dziewięć dych tą samą traską co my ostatnio, z dziesiątkami ciasnych zakrętasów i przejazdami przez miejscowości. Tylko weź pampersa, bo szkoda czasu na sikanie. Zakład o pastowanie kapci aktualny. Jak Ci się uda, to jeszcze podwójnie za wachę oddam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Chętnie to zobaczę. Średnia dziewięć dych tą samą traską co my ostatnio, z dziesiątkami ciasnych zakrętasów i przejazdami przez miejscowości. Tylko weź pampersa, bo szkoda czasu na sikanie. Zakład o pastowanie kapci aktualny. Jak Ci się uda, to jeszcze podwójnie za wachę oddam. tez chce to zobaczyc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 powiedzcie na jakiej trasie byliście ze takie fajne zakręty były ? Ja uwielbiam zakręty im więcej tym trasa ciekawsza . Moze zrobię ją któregoś dnia ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Jak szczególnie chcesz pośmigać po winklach, to chłopaki między Zgierzem, a Strykowem mają tego sporo. Ralf zna te opłotki znakomicie. Miro chyba też. Jak się z nimi kręciłem pomiędzy Zgierzem a Strykowem, to jakoś prostej nie pamiętam. Trzeba by ponowić. Jak ma być po zakrętach, to trzeba koncepcję Gdańsko-Gdyńsko-Sopocką zarzucić i udać się w przeciwnym kierunku. Może Tatry po Słowackiej stronie? Edytowane 13 Lipca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Po winklach ? ..... Hmmm , mam dość .... Potrzebuje czegoś dalej , jakąś fajną trasę. W koło komina ........... mam dość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Hejka Inga. Trasa ze Zgierza do Chodcza, Kłodawę, Lubień Kujawski,Gostynin,Łąck,Łowicz, Kutno, Piątek,Zgierz. Fajny jest odcinek Topola Królewska-Chodecz przez Kłodawę. Pzdr To trasa naszej ostatniej wycieczki, tak mniej więcej. Pzdr. uczestników wyprawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 A myśleliście może o wypadzie na jure krakowsko częstochowska ? Do samej czestochowy polecieć krajowa 91 a później już od samego zamku w Olsztynie są fajne widoczki i traski. 300-400 km wykręcą się na luzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 O, fajnie to wygląda. Pisałbym się na coś takiego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam. Przemmo ja też Ci sponsoruje paliwko x2 jak trzaśniesz TĄ traskę .No i oczywiście lśniące buciki na spocie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Ostatni bylem A myśleliście może o wypadzie na jure krakowsko częstochowska ? Do samej czestochowy polecieć krajowa 91 a później już od samego zamku w Olsztynie są fajne widoczki i traski. 300-400 km wykręcą się na luzie Ostatnio bylem z przyczepą - miejscowość Podlesice. Fajne pole kempingowe, bardzo smaczna restauracja i nie droga, sanitariaty bardzo czyste. 80 zl zapłaciłem za 4 os. przyczepa, samochód. Są też pokoje. okolo 130km GPS 50.567512, 19.535359 Edytowane 13 Lipca 2016 przez Patyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ja na supermoto xt660 wybrałem się tam 2 razy rekreacyjnie, przelotowka przeciętnej 125 i spokojnie wyrobilem sie jakoś w godzinach 10-19 z objazd praktycznie wszystkich zamków itp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 W chodeczu i Lubieniu byłam .... Dzięki za podanie trasy, może przejadę jeszcze raz .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaldus Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 a czy jutro ktoś z Was gdzieś będzie jeździł po okolicach Łodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Ja lece do ławianej ,za bełchatowem Edytowane 15 Lipca 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam . Co tu taka cisza ? nikt nie lata w tak piękną pogodę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Widać podobnie jak wczoraj, poleciałem do Częstochowy a wracając zahaczyłem o znajomych na małe co nieco w Ławianej 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 No ja polatałem w Sieradzu pierwszy piknik było fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Siema . Ja Rafał dzisiaj na szybko machnalem 2 godzinki pożegnalne bo w nocy wyjazd jak wrócę za 2 tyg to się odezwę chyba ze juz będziesz na GSie 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Mam prośbę czy może mi ktoś pomóc z regulacją łańcucha ? Wiem że to nie miejsce ..... ale sama nie dam rady tego zrobić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Nie ma sprawy. Kiedy, gdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWGL Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam, dzisiaj polatałem chwilkę Głowno, Stryków , Swędów, Głowno ...napęd do wymiany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam . Co tu taka cisza ? nikt nie lata w tak piękną pogodę Siemka, ja trochę polatałem ale głównie po lasach za grzybkami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefer Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Od rana dziś pogoda mnie wystraszyła. Moto w garażu a ja hmmmm szkoda gadać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi