ralf77 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Witam,jak nie możesz spać ,to idz obudzić sąsiada bo sie z pod butelek Kamil nie wydostanie Ja już jadę do mamy po moto,widzimy sie o 9 na shell-u.Zerknij na mapę jak traska leci Edytowane 10 Lipca 2016 przez ralf77 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Chyba tez sie przelecę zwami jak pozwolicie oczywiscie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzięki panowie. Super wypadzik. Ponad trzy stówki jednego dnia, to jak na nasze potwory całkiem nieźle. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzięki Panowie za wspólny przelot ,traska suuuper ,pogoda jak zawsze dopisała,jeźdźcy wyborowi.Sławek chyba jechał na pierwszym biegu bo bmw 1200gs lecieć 90 km/h, ale się uśmiechał to chyba nie było tak źle 300km machnięte ,czyli teraz coś w granicach 350km trzeba szykować,lub 700km bo do Gdańska i powrót . Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Nie wazna jest prędkość i czas przelotu , towarzystwo i czas spedzony z wami jest bez ceny dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Również dzięki za wypadzik właśnie zjechałem do zajezdni dokręcając jeszcze 50 km do wycieczki a teraz Pzdr Edytowane 10 Lipca 2016 przez miro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) właśnie zjechałem do zajezdni dokręcając jeszcze 50 km do wycieczki To znaczy, że słabo jeszcze było. Ralf dobrze mówi o tym Gdańsku. Wtedy już nic nikomu nie będzie się chciało dokręcać. Edytowane 10 Lipca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 To cztery litery chyba Cię już bolą,13 godz na takiej wersalce Mirku ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Siemka, nie no tyle nie latałem poleciałem jeszcze na Lutomiersk i tam leżanka no i powrót. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Mirku, a fajna ta leżanka w tym Lutomiersku? Edytowane 11 Lipca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Mirku, a fajna ta leżanka w tym Lutomiersku? Leżanka u koleżanki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) I ja się pisze na nastepny wypad np. Gdańsk , Hel ...... Edytowane 12 Lipca 2016 przez Inia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 I ja się pisze na nastepny wypad Inga, zapowiadało się już wielu. A jak przychodzi co do czego, to skład cały czas ten sam, czyli Ralf, Mirek i ja. Kamil ostatnio i jedynie ze sto dwudziestek piątek jeden jedyny raz, wybrał się z nami dzielny rycerz Jacek z Tuszyna. Za ostatni wypad specjalne podziękowania należą się Sławkowi na BMW r1200gs, za cierpliwość w podążaniu za nami. Super gościu z niego. Reasumując śmiało. Nie gryziemy. Traski naprawdę fajne, a tempo do dziewięciu dych jest w sam raz. Poza tym ile można jeździć wokół komina? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam.widzę Inga już wstrzymała się od wypowiedzi . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tempo 90 to rewelacja :-D jak wyjdzie średnia 90 przy 300 km to szacunek! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Prędkość 90 km/h a średnia 90 km/h to dwie różne prędkości - 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Wiem :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Kurde z mila checia bym choc raz polecial z wami ale dla mojego bąka predkosc 65-70 to max i to w chlodne dni :-) Edytowane 12 Lipca 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tempo 90 to rewelacja :-D jak wyjdzie średnia 90 przy 300 km to szacunek! To może kolega jako doświadczony motocyklista, pokaże nam jak się robi średnią dziewięć dych, po lokalnych drogach, na dystansie 300 km, czterosuwową sto dwudziestką piątką o przepisowym limicie 11 kW (15 KM). Jak się wielebnemu uda, to wypastuję mu buty na spotkaniu czwartkowym, a jak się nie uda to wielebny wypastuje butki mi. Może być? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Mogę pasować :-D bo mnie się nigdy ta sztuka nie udała :-D ( nawet w przelotach autostdowych) a z tym doświadczeniem to bym nie przesadzał! Ja się wciąż uczę! :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja chłopaki żyje duchem z wami ale weekendy zbyt imprezowe latem są 😀 teraz ten tydzień do 22 w pracy a od poniedziałku nad morzem 2 tyg ale jak wrócę to będę nadrabiał 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 od poniedziałku nad morzem 2 tyg ale jak wrócę to będę nadrabiał To nad tym morzem na sucho będzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 To ile tak na trase trza dudkow wrzac??? 100-200zł ??? 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Udanych wakacji Kamil ja w ten weekend będę w Sopocie. A04 kasiorki bierzesz tyle ile chcesz 1000$ też może braknąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Dzięki Rafał 😊. Paweł jak wrócę to będę jazdy nadrabiał z wami a na sucho napewno nie będzie bo rybka lubi pływać a ja ryby Lubie 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi