ralf77 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Czy ktoś leci ze Zgierza jutro na urodzinki do Łodzi ? Tylko grupa może sie na shell-u zmieścić do 50 osób ,zatem ssssszybko sie odhaczać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Niezależnie od dnia jutrzejszego niedzielny wypad aktualny. Spotykamy się jak zwykle w Zgierzu na Shellu przy ul. Kasprowicza o 9.00. Pomysłów na traskę jest kilka. Jeśli ktoś ma ciekawy i będzie chciał jechać to się rozważy. Ja mogę lecieć z Andrespola przez miasto i jeśli ktoś chce dołączyć, to możemy do Zgierza dojechać razem. Jak Ralf wspomniał, na owym Shellu może się zmieścić jedynie do 50 moto, więc się szybko decydować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 PH7 jutro wieczorem dam ci znac jak nie bede jechal w niedziele na ryby to zabiore sie z toba z olechowa Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Czy ktoś leci ze Zgierza jutro na urodzinki do Łodzi ? Tylko grupa może sie na shell-u zmieścić do 50 osób ,zatem ssssszybko sie odhaczać. Siemanko ostatnio się zapuściłem ale jutro wbijam, tyle że z Łodzi więc bede pod falą. A i w niedzielę reflektuje, ale pogadamy na miejscu. O której pod falą bedziecie? Pzdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Witamy Mirka po latach , ja będę ok 13 przy fali .Tylko nie wiem czy z parasolem ,czy parasolką .W niedzielę robimy Gdynię ,Gdańsk ,czy Sopot.Kwestia do ustalenia na urodzinkach jutro .Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 To może Chorwacja tam pogoda pewna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AeK Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Niestety po Europie 125 na B nie wszędzie się polata ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ale pogoda sie spierniczyla jesli sie bardziej nie rozpada to zakladam kombi przeciwdeszczowe i jade pod fale Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie wiem jak w innych cześciach łodzi ale na widzewie sie rozpadało :/ btw jezeli przestanie padać jedzie ktos na urodzinki z widzewa lub okolic? To mogli bysmy sie skumać w ktorymś miejscu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ja jade z olechowa Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasl Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Na Dąbrowie już słońce świeci. Ja sie wybieram na 13 pod fale. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Nooo to moze na którąś sie zgadmy pod mc srakiem na widzewie? Moze 12:15? Edytowane 9 Lipca 2016 przez bielik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Bede 12:00 na mc widzew Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Okejos to ja lece pędze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Bawcie się dobrze. Choroba wygrała i siedzę w domu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Piąte urodzinki już za nami ,Wielkie podziękowania dla organizatorów za MEGA imprezę. Jeśli ktoś jest chętny na przelocik jutro od godz 9 w rejony Płocka [bocznymi drogami ] lub inne fajne miasto w odległości 100-150 km od Łodzi ,to zapraszamy. Średnia przelotowa 90km/h, jest nas na razie trzech wspaniałych ,ale śmiało można dołączyć .Wylot ze Zgierza z shell-a ul Kasprowicza godz 9;oo Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 lecę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Mirku,Pawle ,lecimy przez Chodecz do Gostynina ,i do Łącka ? .Chyba że wymyślicie coś innego . 135km wyszło z obliczeń x2 =270km. Edytowane 9 Lipca 2016 przez ralf77 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Idealnie Rafale. W drodze powrotnej proponuję w Chodczu obiadek w tej samej knajpie, bo całkiem niezły był. Trzech muszkieterów już jest. Dołączy jakiś D'Artagnan? Edytowane 9 Lipca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dla mnie ok pogadamy z rana. Ktoś jeszcze leci? Koledzy co z Wami trzeba dotrzeć maszyny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jak będę o 9 trzeźwy to lecę z wami chłopaki z shella tym razem na mnie za zczekajcie trochę na moim chiniaczu 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Mamy na Ciebie zaczekać, czy zaszczekać, bo się pogubiłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Siema Kamil zaj...cie. spoko jak coś możesz prowadzić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Kamilek już 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 ja juz gotów chyba za wcześnie wstałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi