wojtasl Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Siemanko. Jestem nowy na forum i przyznam, że z chęcią wybrałbym się kiedyś z Wami polatać jeśli można. Obserwuje wątek jednak do tej pory praca nie pozwalała się podłączyć. Jednak w najbliższą sobotę mam wolne i zastanawiam się czy planowane jest jakies spotkanie 125 na urodzinach FŁM na arenie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 wojtasl, wpadnij w czwartek na spota. Zawsze jest kilka 125-tek. Latamy w rożnych grupach i w różnych kierunkach. W sobotę oczywiście też nie zabraknie 125-tek na urodzinach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Tu kolega pisze ze niektóre moto AŻ kolor zmieniają z nadmiaru prędkości Ja tylko w uzupełnieniu słów Ralfa dodam, że siejemy ogólny strach i przerażenie. Kierowcy zjeżdżają na pobocze, a piesi pierzchają w popłochu gdzie się da, histerycznie krzycząc: Uwaga! Gang sto dwudziestek piątek jedzie! Organy ścigania są całkowicie bezradne. Edytowane 4 Lipca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ja tylko w uzupełnieniu słów Ralfa dodam, że siejemy ogólny strach i przerażenie. Kierowcy zjeżdżają na pobocze, a piesi pierzchają w popłochu gdzie się da, histerycznie krzycząc: Uwaga! Gang sto dwudziestek piątek jedzie! Organy ścigania są całkowicie bezradne. taaaa a łyżka na to nie możliwe....i wtedy pomógł nam pingwin XD 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki Paweł ,a ja w domu mówię że jadę z kolegami popolemizować na temat sztuki wczesnego renesansu . Wojtas pytasz czy można ,TRZEBA się wybrać z Nami tylko zazwyczaj mamy czas w niedziele. Może z Kamilem [KosaEzg] wpadniemy na spota czwartkowego On jeszcze nie wie , ale myślę że znajdziemy chwilę . Pozdro Edytowane 4 Lipca 2016 przez ralf77 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasl Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 wojtasl, wpadnij w czwartek na spota. Postaram sie wpaść. Do pracy idę dopiero na 22 takze zawsze chwilka na polatanie jest. Wojtas pytasz czy można ,TRZEBA się wybrać z Nami tylko zazwyczaj mamy czas w niedziele. Może z Kamilem [KosaEzg] wpadniemy na spota czwartkowego On jeszcze nie wie , ale myślę że znajdziemy chwilę . Z niedzielami do tej pory u mnie kiepsko, ale na pewno przyjdzie okazja. Na razie mam nadzieje ze do zobaczenia w czwartek. Ogólnie może znalazł by sie ktoś chętny na jakaś mała trasę jutro. Jestem wolny po 16. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ,a ja w domu mówię że jadę z kolegami popolemizować na temat sztuki wczesnego renesansu . A potem wsiadasz na moto i bestia się z Ciebie robi No dobra teraz serio. Widzę, że w czwartek zapowiada się spora frekwencja. Obgadamy niedzielę i może troszkę pośmigamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Kamil, jak masz chwilę wieczorkiem to możemy polatać .Start jak zawsze z shell-a 18 -15 , 18-20. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Siemano 😊 Rafał dzisiaj nie dam rady bo dopiero wróciłem a musze jechać odebrać samochód i ubezpieczenie i przegląd ogarnąć. Jutro jakbyś miał czas to z chęcią w tych godzinach 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Rano było fajnie ,a jak zawsze po 18 Ale byłem na shell-u dla pewności czy jesteś.Rano Ci napiszę czy jadę do pracy moto ,ale w czwartek znajdz czas to polecimy na spota. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) W czwartek Rafal nie dam rady napewno bo musze dostarczyć po południu babcie na chemię do poddebic i nie wiem ile sie zejdzie. Ale jutro jakbyś mógł to daj znać to polatamy. 😀 Edytowane 5 Lipca 2016 przez KosaEzg92 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja w taką pogodę preferuje bardziej telewizor wiec odpadam z moimi chińskimi oponami 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Kamil nie pisałem rano, bo mi internet padł.Ale pogoda nie dopisała.Mam nadzieję że jutro będzie lepiej . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Panie i Panowie w sobotę są 5 ur. forum może byśmy się jakoś umówili i wiechami całą wielką 125kową grupą by stać koło siebie i siać grozę i postrach. Może końcowe parkingi pod Fala koło stadionu o 12 :30? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Siemanko Panowie. Ja juz poskladany moja mysza tez. Patyk pomsl dobry tylko czemu gdzies na koncu w krzakach Grzejemy prosto w centrum '' plecaki na prezenty'' i szafa gra a potem by w koncowej fazie POZDRAWIAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Miejsce najbliżej hali które pomiesci większą liczbe ludzi i moto Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Siemanko Panowie. Ja juz poskladany moja mysza tez. Krzysztof a co się stało? Jakiś szlif Ci się przytrafił? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Panie i Panowie w sobotę są 5 ur. forum może byśmy się jakoś umówili i wiechami całą wielką 125kową grupą by stać koło siebie i siać grozę i postrach. Może końcowe parkingi pod Fala koło stadionu o 12 :30? Pomysł przedni. Zebrać grupę i wbić na imrezę. Właśnie przeczytałem o urodzinowej imprezie i miałem napisać ale Tomek mnie ubiegł. Miejsce faktycznie dobre na zbiórkę, miejsca sporo i do celu niedaleko. Mam tylko nadzieję że się wykuruję i dam radę wsiąść na swoją srebrną strzałę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzisiaj na spotkaniu wszystko poustalamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Na ktora bedzecie???? Na spocie 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Krzysztof a co się stało? Jakiś szlif Ci się przytrafił? Siemka tak mialem mala przygode walczylem z lanosem i niestety poleglem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Siemka tak mialem mala przygode walczylem z lanosem i niestety poleglem A bo żeś się położył niepotrzebnie. Trzeba było odkręcić manetę, przeciąć Lanosa na pół i pojechać dalej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 No i jak tam Panowie plany na jutro? Co prawda nie jestem pewien czy wyzdrowieję na tyle żeby jechać ale cały czas mam nadzieję. Oby nie padało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja teraz idę polatac bo akurat trochę czasu się zluzowalo 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja jutro bede o 12:30 na parkingu pod fala na chetnych czekam do 13:30 Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi