KosaEzg92 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jak mi pomożecie to ogarniemy temat bo ja nie mam pojęcia również dzięki za jazdę chłopaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Pomożemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja też jestem świezak j i chętnie pisze się na wspólne "latanie" . Jak coś dajcie znać . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja też jestem świezak j i chętnie pisze się na wspólne "latanie" . Jak coś dajcie znać . Wpadaj na czwartkowe spoty na 19.00 . Zawsze się gdzieś wybieram po spocie . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja pierdziele chamskie cycki jak ja moto mam dalej w serwisie i dalej noga nie dziala to wy sie do slesina umawiacie :'( Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Jeździ ktoś dzisiaj o 18.00 ? Wpadaj na czwartkowe spoty na 19.00 . Zawsze się gdzieś wybieram po spocie . To delikatne 125, a Ty z litrem wyskakujesz. Edytowane 21 Czerwca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jeździ ktoś dzisiaj o 18.00 ? To delikatne 125, a Ty z litrem wyskakujesz. Do mniejszej ilości nie siadam . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Do mniejszej ilości nie siadam . I niech to posłuży za motto auto szkoły Girls School 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kamil jak teraz pracujesz ? Kamil może skoczymy jutro na godzinkę z minutami na po 18.20 na shell-u ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Siema . Z chęcią ale mówiłem ze od 18 do 6 rano w tym tyg w pracy niestety :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ralf przyjedź na Pienistą na gymkhane. Pokrecimy się do ~19:30 i na Zgierz. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Yoshi,ja pracuję do 18 z minutami,plus przelot na Pienistą,ale postaram się przyjechać.STARTUJĘ z shell-a ok 18-10 , 18-20. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja już tam będę, prosto z pracy "mam po drodze" Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Muszę któregoś dnia podjechać zobaczyć co za gymkhane wy tam pijecie 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Propozycja na dzis bodz/i jutro wypad nad zalew sulejowski na szybka kapiel i do domu, ktos reflektuje???? Godzina wyjazdu 17, zbiorka pod shelem na Dabrowskiego przy wiadukcjie. Dokladnie polecieli bysmy do Tresty Rzadowej??? Czekam na odzew, ja lece 72cc jak by co wiec turystycznie :-) Edytowane 23 Czerwca 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Grrrr takie propozycje a ja nie mogę dalej wsiąść na moto Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Propozycja na dzis bodz/i jutro wypad nad zalew sulejowski na szybka kapiel i do domu, ktos reflektuje???? Godzina wyjazdu 17, zbiorka pod shelem na Dabrowskiego przy wiadukcjie. Dokladnie polecieli bysmy do Tresty Rzadowej??? Czekam na odzew, ja lece 72cc jak by co wiec turystycznie :-) A bedziesz dzisiaj na spocie? Edytowane 23 Czerwca 2016 przez julian85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Pewnie ze tak, tylko sie wlasnie zastanawiam ile bedzie chetnych. Jak dwie tylko beda, to podjade na spot i sie moze zrobi ustawke na jutro Grrrr takie propozycje a ja nie mogę dalej wsiąść na moto Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka a to co sie stalo, połamało ??? 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Julian ja zmykam z spota. Jak cos pisz na prv 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Julian ja zmykam z spota. Jak cos pisz na prv No to widzę, że byłeś nawet dłużej ode mnie... Edytowane 23 Czerwca 2016 przez julian85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Siemka, i jak z niedzielnym wypadem na Ślesin? Są chętni ? pzdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Cześć. No ja jak najbardziej. Kto dalej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 WITAM PANOWIE, OCZYWIŚCIE ŻE LECĘ.Myślę żeby ruszyć ok 8 ,bo parę minut się zejdzie brać olejek i leżak.? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AeK Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Witam, jestem tu nowy i chętnie bym się wybrał ale muszę trochę podocierać mojego Szerszenia z jakieś 80km;-) następnym razem w takim razie dołączę do Was. Pozdrawiam Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 WITAM PANOWIE, OCZYWIŚCIE ŻE LECĘ.Myślę żeby ruszyć ok 8 ,bo parę minut się zejdzie brać olejek i leżak.? Siemka, myślę że to dobry pomysł wyjechać ok 8 Olejek ok , a leżak to chyba dmuchany Zapowiada się fajny wypadzik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi