yoshi Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Dziś 125 opanowało trening gymkhany zajefajnie Dzięki i do następnego. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Czerwca 2016 przez yoshi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Co to za marazm? Tylko frakcja zgierska aktywna A reszta nie jeździ? Edytowane 11 Czerwca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Witam PH7.Jak tam Twoja noga ,już możesz grać za Lewandowskiego? Kiedy lecimy znowu nad Jeziorsko .Pozdro Edytowane 11 Czerwca 2016 przez ralf77 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Cześć. Noga się rehabilituje. Na grupę jeszcze nie jestem gotowy. Szykuję się na ćwierćfinał . A poważnie, to nad Jeziorsko jeszcze trochę. Na razie nie oddalam się za daleko od bazy, bo do i z moto o kulach. Brak jeszcze odpowiedniego zgięcia w stopie. Ale na biegi w górę i w dół po odpowiednim podregulowaniu dźwigni wystarcza . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 I tak super że nie ma powikłań i można biegami mieszać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam.Kamil działamy coś w czwartek po 18 godz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Siema. Ja w tym tyg od 14 do 22 kisze się w pracy i sobota prawdopodobnie też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 To kaski przytulisz sporo za te uniedogodnienia . To zostaje niedziela zamiast MSZY Ś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kamil pracujesz jutro ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Siemano . Tak do 22 , jak coś to na ta niedziele od rana jestem wstępnie chętny jeszcze nie wiem jak się impreza po pracy skończy ale na 100 % dam znać w niedziele od rana. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Rafał jutro jest wypad do Porszewic (oddzielny post), ja się wybieram. Jak masz się nudzić to dawaj, 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam Wszystkich. Jestem nowy na forum. Trafiłem do Was trochę przypadkiem poszukując osób na 125 z Łodzi i okolic i widzę że trochę nas jest. Mam nadzieję że przygarniecie mnie do swojej grupy i będę mógł z Wami polatać bo samemu to czasem trochę nudno. Pzdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Jak to nudno? Ja lubię się nieraz odprężyć i przelecieć się samotnie 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dlatego napisałem że "czasem" bo często latam sam i jest ok . Ale czasem dla odmiany byłoby fajnie się z kimś spotkać i razem gdzieś ruszyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam ANDRZEJ dzisiaj robiłem '' fuchę'' i po 16 byłem w domu.Ale dziękuję za pamięć. Cześć miro ,fajnie że się odhaczyłeś. Jutro od rana będę latał 10-11 ze Zgierza może z kolegą KAMILEM KosaEzg92. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 To może 10.30 na shellu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Siema, chłopaki (ralf i Kosa) jeśli nie macie nic przeciwko wpadnę na Shell-a o 10.30 Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Spoko wbijaj shell kolo ronda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam. No to lecimy 10.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Siemka, będę na czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzięki Miro ,Kosa, i PH7 za udany dzionek.KAMIL pomyśl o tych DYSZACH ,bo za tydzień w niedziele lecimy do ŚLESINA [bEZ WYKRĘTÓW] pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzięki chłopaki. Było naprawdę super. Ślesin koniecznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Coś jest w ślesinie czy tak sobie lecicie? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Również dzięki za fajną przejażdżkę chłopacy jak wszystko dopisze lecimy na Ślesin Skręcimy trochę tempo i będzie ok. pzdr. Ot tak (bynajmniej nic nie wiadomo czy coś jest) pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam Andrzej, wiem że lubisz kawę a podobno w Ślesinie jest zaj..bista.Powstał pomysł i lecimy przewietrzyć kości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi