KosaEzg92 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Dobrze ze nic groźnego , szybkiego powrotu ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 No to kolega sobie prezent na urodziny zafundował, taki jak ja rok temu.Szybkiego powrotu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ktoś, coś dziś? Planuje dzisiaj po 20-stej pokręcić sie troche po mieście. Towarzystwo mile widziane... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dzisiaj ktoś, coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 No właśnie, Panowie, planuje ktoś, coś? ja po południu wsiadam na motora i gdzieś wybiorę. Spocik o 18 aktualny dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 To co jakos sie umawiamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ja będę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jak dam radę to też podjade. Tylko gdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 15:30 kolo maka na wlokniarzy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jednak ja dzisiaj odpadam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ja jakos miedzy 16-17 sie będę krecil po miescie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Będę niedlugo wyjeżdżał wiec jak ktos chce polatac to pisac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Właśnie zatankowalem i mam chęć na rundę po mieście Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 To gdzie sie spotkamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ja wlasnie wyjezdzam wyjezdzam z Dabrowy, moge gdziesd podjechac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jestem na Dąbrowie Daj jakiś pomysł Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 To tak jak wcześniej proponowalem kolo maka na wlokniarzy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ok Jadę Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Wojtek to poczekaj na mnie na shelu prze dabrowskiego/gojawiczynskiej, co? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Za późno Jestem na miejscu Jak pisałeś to już jechalem Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Na miejscu jeżeli chodzi o mąka przy wielkopolskiej Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 To ja jade na BP na kolumny i pozniej możemy gdzies z Jackiem Ram podjechac. Ma tam byc za 20 min 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Podaj dokładnie gdzie to jest to pojedziemy z Borsukiem Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Ok znalazłem na mapie jedziemy Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Kolo carefoura, wjazd i od kolumny i od Rzgowskiej (kolo Stawow Jana). Ja juz tu jestem i czekam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Wielkie dzięki Panowie za dzisiejszy przelot. Co do rozmowy o bt w kasku to pomysł znalazłem tutaj: http://fablablodz.org/bluetooth-w-kasku-za-niewielkie-pieniadze/ Chciałem dodać zdjęcia mojej przeróbki ale okazuje się że są za duże. Jeżeli kogoś zainteresuje to piszcie, wykonanie jest prostsze niż opisuje autor pomysłu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Wielkie dzięki Panowie za dzisiejszy przelot. Co do rozmowy o bt w kasku to pomysł znalazłem tutaj: http://fablablodz.org/bluetooth-w-kasku-za-niewielkie-pieniadze/ Chciałem dodać zdjęcia mojej przeróbki ale okazuje się że są za duże. Jeżeli kogoś zainteresuje to piszcie, wykonanie jest prostsze niż opisuje autor pomysłu. Dzięki za wszystko. Jazdę i informacje. Dzięki wszystkim za śmiganko po Łodzi. L W G Edytowane 26 Maja 2016 przez Jacek Ram (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi