julian85 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A co ze zlotem w Tumie w niedziele? Daleko nie jest, wybiera się ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Moge czmyhnac aby tylko nie padalo bo dzis nie wyglada za ciekawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 No ja ide w niedziele do roboty, mimo ze mialem miec wolne. Ale mimo wszystko gdzies mozna by sie teraz przejechac skoro troche wolnych dni jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jutro ktoś, gdzieś, coś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jutro rano wybieram się na zawody jeździeckie go Bogusławic koło Wolborza. Jeśli ktoś ma ochotę zabrać się ze mną, serdecznie zapraszam. Możemy spotkac sie na parkingu pod Selgrosem na Rokicińskiej albo obok na parkingu pod OBI. Zapewniam oprócz towarzystwa szerokie omówienie wszystkiego co tam będzie sie działo i może jakieś inne jeszcze atrakcje Kontakt przez forum lub by phone (numer jest w moim profilu) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 ..widzę, że szykuje się ekipa w temacie Tumu. 10:30 z Łodzi (Castorama) i Zgierza (McDonald). Ja startuję z Mc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 no proszę 1 125 pojechała do Lichenia, a tyle było planów 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja też prawdopodobnie będę w Bogusławicach. Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Jacek Ram (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 no proszę 1 125 pojechała do Lichenia, a tyle było planów Dzięki za super wyjazd ! :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jacek Ram, chyba widziałem Twojego Janka w Bogusławicach, ale nie udało mi się Ciebie namierzyć Szkoda. Ja właśnie wróciłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 a w Tumie było tłumnie ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 a w Tumie było tłumnie ;P Gdzieś mi się zapodziałeś, jak z powrotem? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Co wy na to żeby się dzisiaj jeszcze gdzies wybrać albo jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Co wy na to żeby się dzisiaj jeszcze gdzies wybrać albo jutro? Jutro to ma padać, ale ja planuje pokręcić się po mieście ok 18-19. Więc jak ktoś chętny to proponuje kontakt telefoniczny (dodałem w profilu) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Co planujecie na jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Gdzieś mi się zapodziałeś, jak z powrotem?No ja już 12:30 jakoś zawinąłem, wczesny obiad był Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Czesc wszystkim. To juz moj 2 sezon wiec fajnie byloby sie spotkac z innymi uzytkownikami 125, fajnie, ze jest to forum i mozliwosci spotkania, z tego, co wyczytalem, mozna podjechac w czwartki pod Auchan okolo 18tej? To sa takie cykliczne spotkania? Moze jest ktos z okolic Teofilowa, zeby sie spiknac pogadac i ewentualnie w czwartki razem jezdzic.? ja jestem z teofilowa jak coś to pisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemens1910 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ktoś lata dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ktoś lata dzisiaj? Siemka troszke nie pewna pogoda ale moze z godzinke moznaby posmigac .kolega ma jakies konkretne miejsce czy pobiegamy wokol bloku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ja tez chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 To panowie gdzie sie spotykamy i o ktorej nadmienie tylko ze ja moge gdzies kolo 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Koło maka na Wlokniarzy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Koło maka na Wlokniarzy? czyli przy maku wlokniarzy lutomierska kolo 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Tak jest Juz pada wiec co robimy? Juz pada.. leje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 faktycznie na radogoszczu tez zaczyna .No nie wiem mozeby troszke przyczekac? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi