Magellan Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Mam propozycję sobotniego wypadu na zawody jeździeckie w Bogusławicach, około 40 km od Łodzi. Szczegóły możemy omówić na dzisiejszym spotkaniu , gdzie planuję być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Wybiera się ktoś dzisiaj na spotkanie pod Auchan? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ja właśnie nie wiem co i jak ... nie wiem czy pogoda nie siądzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam Ktoś,dziś gdzieś może na Widzewie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jakaś propozycja??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Może w końcu bym ten wydech usłyszał, na Olechów mam blisko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaldus Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Niedawno się dowiedziałem o tym forum i widzę, ze brak jego znajomości spowodował, że sporo mnie ominęło. Pozdrawiam i do zobaczenia Właściciel Chińsko-Polskiego Junaka M131 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam serdecznie. Mój pierwszy post na tym forum. Mam na imię Paweł. Ja i mój Duke 125 mieszkamy w Andrespolu i zawsze chętnie pośmigamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No to musimy się ustawić i pogadać koniecznie PH7 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Koniecznie EA50. Wczoraj poznałem Yaro i Magellana. Szkoda, że chłopaki już zjeżdżali do zajezdni i tylko ich kawałek odprowadziłem. Jakby co to ja zawsze chętny na pomykanie. Teraz muszę do Rawy jechać, ale później, jutro, pojutrze i każdego następnego dnia... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Czesc ziomeczki.Moze ktosik jest chetny na niedzielne latanie po miescie albo za nim ? Dzis niestety odpadam bo musze smignac jeszcze do pracy ale jutro jesli sa chetni to ja jak najbardziej . Pogode sprawdzalem jak sie nie przesunie to pokazuja bez opadow.Pozdro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dziś to ja chętnie jutro odpadam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Widze ze KTM po przegladzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Już latam pełną parą. Po 13 będę tam gdzie spotkania czwartkowe, wpada ktoś jeszcze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) A ja właśnie wróciłem Pogoda dopisała, deszcz wbrew wcześniejszym prognozom nie padał Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Magellan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A KTM-y złapał i przerwał wyprawę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 To Panowie ustawiamy sie na jutro, moze na ten zlot Gwiazdzisty zaryzykujemy I skoczymy? deszcze na jutro póki co faktycznie tak jakby się przesunęły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zebranie o 8 na Starowej Górze. Na razie napinam się i zobaczymy co z napięcia wyjdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Cześć ludziska, jestem nowy na forum, chętnie bym się podłączył do jakiś spotów. Oczywiście jeżeli mnie przygarniecie Śmigam z Widzewa-wschód... Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ja chyba jednak na Jasną Górę odpadam, dziś do póżna wieczora pracuje a wątpie by na rano bym wstał, może umówmy się na normalne spotkanko np po godz.12 przy pasażu łódzkim na Jana Pawła. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacen Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jako nowy chciałem się przywitać. Jak by ktoś coś kiedyś to okolice Ozorkowa, Zgierza, Łęczycy itd chętnie pośmigam z innymi wolnobiegami:) bo za Shadowką 1200 trochę mi się silnik poci:P Jutro chyba się uda wyskoczyć na Częstochowę więc może się gdzieś po drodze albo na miejscu spotkamy:) LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ja chyba jednak na Jasną Górę odpadam, dziś do póżna wieczora pracuje a wątpie by na rano bym wstał, może umówmy się na normalne spotkanko np po godz.12 przy pasażu łódzkim na Jana Pawła. Może jednak pośmigamy po Łodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Siemka wlasnie wrocilem z pracy i widze ze tu jakas debata sie toczy nie wiem tylko na czym stanelo Czestochowa czy latamy po Lodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Odpuszczamy Częstochowę z Rafałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Czyli jakies latanko na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi