Magellan Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Dzisiaj miałem chyba dzień Hondy Wyskoczyłem Jankiem na krótko po południu i spotkałem na stacji benzynowej Andrzeja na Hondzie Magna 750. Pojechaliśmy razem do Drapacza i wróciliśmy do Łodzi razem. Było sympatycznie. Mnie było słychać a jego widać Może jeszcze się uda kiedyś razem polatać??? A może ktoś jutro ma czas i ochotę na wspólne polatanie??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Rafał, Jacek dzięki za mobilizacje i fajno spędzone popołudnie. Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 I ja dziękuję za wspólny wylot, chłopaki nastawcie się na nadchodzącą niedzielę zapowiadają dość ładna pogodę przynajmniej na ten moment może uda się skleić większą grupę wczoraj udało się w czterech spotkać pozdrowiska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ktoś na 125 wybiera się na dzisiejsze spotkanie czwartkowe??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Chętnie tylko pada 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 No fakt Ale nie spodziewałeś się chyba, że będzie z dołu do góry lecieć???? Trza być twardym, a nie miętkim!!!! TWARDYM JAK KACZUSZKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja jestem ! ) miło by było gdyby jakieś 125 wpadły jeszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Panowie pamietajcie o niedzieli gdyby ktoś nie miał to kontakt do mnie to: 502 270 874. Do zobaczyska! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jakiś spocik na porcie po 17? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 125 pojeździ jutro wspólnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 W niedziele spotkanie z rana np. pod Portem? 10-11? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 jesli kapke pozniej to ja chetnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Dla mnie ok. Czyli która? Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez EA50 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor76 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 I jak z tą niedzielą? Chętnie bym się przyłączył. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ustalamy godzinę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 W niedziele spotkanie z rana np. pod Portem? 10-11? autor wątku "niedzielnego" rzucił godzinkę spota 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Panowie to umówmy się o godz.12-12:30 na parkingu przy Auchan obok KFC na Jana Pawła czy tam Wlokniarzy jak kto woli tam gdzie co czwartkowe spoty w dniu jutrzejszym, kontakt do mnie we wcześniejszym wątku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Ok, będę po 12. Może na Wrak Race skoczymy? Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez EA50 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor76 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Do zobaczenia jutro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jest całkiem spora szansa na to, że również i mi uda się z Wami jutro spotkać.Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No to zapowiada się ciekawy dzień pełen nowych znajomości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Tez sie zamelduje na 12 ! do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Może też uda mi się przyjechać chętnie Was poznam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ok, będę po 12. Może na Wrak Race skoczymy? albo na Cross Country do Strykowa http://www.pzm.pl/zo/lodz/i-runda-mistrzostw-okregu-lodzkiego-w-cross-country-03042016-mks-zjednoczeni-strykow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jednak się wyrobię. Dozo 1200 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi