ventix Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ale nad morze to przecież fajny wypad. Jedziemy w grupie i grupa musi dotrzeć i wrócić razem (trzeba sobie pomagać). Przygoda przed nami................ 0 Cytuj http://darksquadron.pl/ https://www.facebook.com/darksquadron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ale nad morze to przecież fajny wypad. Jedziemy w grupie i grupa musi dotrzeć i wrócić razem (trzeba sobie pomagać). Przygoda przed nami................ siemka tak wlasnie myslalem piszac, ze sama podroz to juz super sprawa a co sie bedzie dzialo na miejscu to sie okaze w " praniu " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Wybiera się ktoś do Dłutowa 10kwietnia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Wybiera się ktoś do Dłutowa 10kwietnia? Siemka kolego co tam sie bedzie dzialo w Dlutowie tego dziesiatego kwietnia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 No jak to, Rozpoczęcie Sezonu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 No jak to, Rozpoczęcie Sezonu... No jesli pogoda nie bedzie taka jak dzis to chetnie sie podlacze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Proponuję umówić się gdzieś w Pabianicach. Dogramy resztę bliżej terminu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Mimo, że nie mam w garażu 125ccm chciałem uderzyć do Was w poszukiwaniu kompana do "dalszych jazd" tj. poza granice naszego kraju. Ale jak widzę chłopaki kiedy mówicie, że nad morze jest za daleko to sie zastanawiam czy to czasem ze mną wszystko jest aby na pewno w porzadku...chciałem się wybrać w Alpy na SuperMoto - na początek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Proponuję umówić się gdzieś w Pabianicach. Dogramy resztę bliżej terminu. No spoko aby tylko pogoda dopisala 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ktoś, coś dziś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 No właśnie skończyłem latanie na ...mopie Chętnie zamienię to na latanie na Janku, ale z chłopakami na 600-tkach i wyżej nie ma to specjalnie sensu, żeby im marudzić Może by tak w parę 125-tek się spiknąć na jakieś skromne kominy??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ktoś pod port? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielcar Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 W sumie mozna cos uzgodnic, pogoda dopisuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Ja już dziś pasuje, może jutro i w poniedziałek. Magellan dzięki za odprowadzenie Edytowane 26 Marca 2016 przez EA50 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dzięki EA50 za miłe towarzystwo Dopiero teraz wróciłem, jeszcze mi trochę zeszło na wypalaniu zimowego paliwa Upał lekko zelżał i nawet trochę pokopało, więc zwinąłem się do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dzięki EA50 za miłe towarzystwo Dopiero teraz wróciłem, jeszcze mi trochę zeszło na wypalaniu zimowego paliwa Upał lekko zelżał i nawet trochę pokopało, więc zwinąłem się do domu A ja się zgapiłem bez dostępu do forum byłem i sam dziś śmigałem. A może ktoś jutro po śniadanku przed obiadkiem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 No fakt, dałem ciała Jarek, mogłem zadzwonić to byś razem z nami przewietrzył nowy nabytek Co do jutra ... przy śniadaniu podejmę negocjacje, zobaczymy z jakim efektem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) No fakt, dałem ciała Jarek, mogłem zadzwonić to byś razem z nami przewietrzył nowy nabytek Co do jutra ... przy śniadaniu podejmę negocjacje, zobaczymy z jakim efektem Zależy jeszcze jak pod to jajeczko będziesz 'Święcił' Bo jak pojeździć to Święcić można dopiero po wycieczce Edytowane 26 Marca 2016 przez Yaro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 1. Mokrego Dyngusa 2. Jeśli nie będzie za mokro może jakiś spontan? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Przed obiadem czy po? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Cześć chłopaki, dawno nie zaglądałem, a widze ze parę nowych twarzy się pojawiło ja dziś jak najbardziej jestem za i tak sobie mysle ze może koło godziny 13,14? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Niestety, w tym terminie nie mogę Ale właśnie wróciłem z kominów, gdzie udało i się spotkać kolegą na Hondzie Shadow 750. trochę się razem pokręciliśmy Dzięki za towarzystwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ktoś może dzisiaj wieczorem jakiś mały spot ? Dell albo gdzieś w okolicach ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Pozdrowienia dla 125 spotkanych w Strykowie. Do następnego panowie 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Dziękuje za miłe chwilę na motorku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi