cygan79 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja już śmigałem w tym roku:) Pozdrowienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Jak się wykuruję to też dam czadu Edytowane 2 Lutego 2016 przez Przemmo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ktoś chętny jutro na latanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Zobaczymy jak będzie z czasem, ja chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ja w końcu wyskoczyłem na godzinkę, nie mogłem wysiedzieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Też byłem chwilę, ale wiatr był straszny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Też w łikend zrobiłem rundkę za miasto, co by podładować akumulator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Ja śmigam co tydzień. Jak jest zimno zaraz wracam, jak cieplej wracam z potem. Chętnie pojeździłbym z kimś. Edytowane 20 Lutego 2016 przez Jacek Ram (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam wszystkich.Moze wybiegam troszke do przodu ale to z tesknoty za sezonem i moja mysza ktora jeszcze kima w garazu mialbym taka propozycje abysmy moze zorganizowali jakis wypadzik naszymi 125 na majowke.Szykuje sie znow dluzszy wekendzik takze obieramy jakis fajny cel i smig na traske.Oczywiscie wieksze moto jak najbardziej mile widziane aby tylko nie musieli czesto za nami ''CZEKAC''.Wiem ze dopiero luty jednak czas szybko smiga a ktosik moze miec jakis fajny pomysl na dluzszy wypadzik po za tym niektorzy musa sobie zorganizowac wolne w pracy czy tez w szkole . Takze ludziska myslimy intensywnie i organizujmy cosik przeciez nie mozna ciagle smigac'' wokol bloku''.Piszcie swoje propozycje cosik pewnie razem wykombinujemy.Jak cos to podaje swoj nowy numer 697223190 pozdrawiam serdecznie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dłuższy wypad czyli to jak daleko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja się piszę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dłuższy wypad czyli to jak Dłuższy wypad czyli to jak daleko? siemasz Michal rzucilem taki pomysl myslac o morzu ale jesli traska za dluga albo lepszy pomysl ci sie nasuwa to ja sie dostosuje .Chodzi o to by gdzies czmychnac Pozdrowionka Ja się piszę. siemka widze ze powolutku do przodu ale pomysl lapie mysle razem zorganizujemy jakis fajny wypadzik.Narazka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 To zapowiada się grubo 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Panowie nad morze to może lekka przesada, ja wiem że duch walki jest wielki, ale bez przesady. Co prawda plany na majówkę już mam, ale będę śledził wątek, jak się uda to się załapię jak nie to może chociaż odprowadzę kawałek 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja myślę żeby najpierw trochę pojeździć razem po okolicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 myślę, że w niedzielę będę jeździł (pogoda ma być miodzio) .. kto jeszcze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Siemka panowie .No nad morze jest kawalek ale jak pisalem wczesniej dostosuje sie do waszych pomyslow zawsze przeciez mozemy obrac mniejszy kawalek by posmigac.Razem pojezdzic po okolicy super pomysl chetnie dolacze do kolegi jak tylko moja mysza obudzi sie z zimowego snu Mam ten nie fart ze zimuje ja spory kawalek od lodzi dlatego az mnie skreca jak widze ladny dzionek i kolegow ktorzy z radoscia smigaja po miescie :riding:Mysle ze blizej sezonu ustawimy sie jakos by sie poznac no i oczywiscie posmigac po okolicy . Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 A czy 50 tka tez może się dokleić do was jak co po mieście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Może po obiedzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 myślę, że w niedzielę będę jeździł (pogoda ma być miodzio) .. kto jeszcze? Słoneczko się pokazuje 😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Słoneczko się pokazuje No liczyłem na taką pogodę, jak wczoraj :/ Może w Tuszynie i grzeje słoneczko ale w Zgierzu póki co mżawka przeważa :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EA50 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tragedia i rozpacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ja się przelece 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Panie i panowie czy ktosik wybiera sie na zlot gwiazdzisty ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Taaaaak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi