JUREK W. Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Koledzy gdzie polecacie zakup chrom. osłony na chłodnicę do kawasaki VN 1700. Proszę nie wspominajcie o gościu z motonautilusa - koszmar. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja kupowałem gmole do voluśki i do VLRa w Kuźnia Motocyklowa ,wykonanie dobre z tym że za extra , czyli spawy szlifowane dopłata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A może na najbliższym motoweteranie? Chromu tam co nie miara a weteran już w maju. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron1 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Myśle, że taka osłona bedzie lepsza z kwasówki, a co do zakupu, ja zawsze zaczynam od allegro, i google Aaa, możesz jeszcze popytać na Vulcanerii lub poczytać posty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi