S.T.I.H.L Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Martini super fotki !! mnogo i artystycznie Faktycznie wszystko był na tip top ale za krótko zaczęło się rozkręcać a tu trzeba było się zbierać. Następnym razem chyba wezmę karkowe bo kiełby już nie dotkne Ciekawe czy Krzychu zapoda fotki albo filmik jak startowaliśmy z ośrodka w kolumnie to był czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Następnym razem chyba wezmę karkowe bo kiełby już nie dotkne egzakli :Ptylko trasa do bani pod kazdym wzgledem ale zlocik na 5 dzie ku je my http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Miło widzieć zadowolenie wśród uczestników zlotu Nie mniej jednak chętnie przyjmę wszelkie opinie, co się nie podobało itd., aby przy organizacji innych zlotów, być lepiej przygotowanym. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Nie mniej jednak chętnie przyjmę wszelkie opinie, co się nie podobało itd., aby przy organizacji innych zlotów, być lepiej przygotowanym.Lepiej sie nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja żałowałęm i żałuję teraz jak to czytam jeszcze bardziej no ale cóż cośmi wypadło niestety i tyle :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 MARTINI SZACUN - ręka do fotografii i oko także, fajne wyczucie. No i wielu zapominalskich będzie mogło skorzystać ze ściągi kogo już znają i jak wygląda ten ich znajomy. Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 szkoda że nie mogliśmy być z wami mam nadzieję że jeszcze będzie okazja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Foty od Martini pobrane, moje z kajaków wrzucone - oglądajcie i pobierajcie!Zlot super, ludzie fajni i nie brakowało ani alko ani jedzenia. Miejscówka mega, a o kajakach nie wspomnę. Dawno się tyle nie uśmiałem i nie wybawiłem w dobrym towarzystwie. Nie wspomnę już, że mogłem od niepamiętnych czasów pograć z kimś w plażówkę... Nawet mała gleba po drodze do Wielunia nie przeszkodziła się dobrze bawić. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Nie no teraz żałuję i to bardzooo ... :/ Po filmie widać że było naprawdę zajeb.... ;P Następnym razem nie pozwólcie mi nie jechać ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 zdjęcia super, a podpisy do nich jeszcze lepsze... w niektórych nawet można wyczuć nutkę ironii Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 zdjęcia super, a podpisy do nich jeszcze lepsze...w niektórych nawet można wyczuć nutkę ironii no co ty ?? hehe Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Wypad świetny byle więcej takich spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Super wypadzik dzięki wszystkim a w szczególności Suchemu ,czekamy na następne http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi