Skocz do zawartości

Wiosenny Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów - Pod Wieluniem

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Martini super fotki !! mnogo i artystycznie

Faktycznie wszystko był na tip top ale za krótko zaczęło się rozkręcać a tu trzeba było się zbierać.

Następnym razem chyba wezmę karkowe bo kiełby już nie dotkne :decayed:

Ciekawe czy Krzychu zapoda fotki albo filmik jak startowaliśmy z ośrodka w kolumnie to był czad :riding:

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Suchy-wolk

21

• siwutek

20

• Aidekk

12

• krzycho

9

Top użytkownicy w tym temacie

Miło widzieć zadowolenie wśród uczestników zlotu :riding: Nie mniej jednak chętnie przyjmę wszelkie opinie, co się nie podobało itd., aby przy organizacji innych zlotów, być lepiej przygotowanym.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Nie mniej jednak chętnie przyjmę wszelkie opinie, co się nie podobało itd., aby przy organizacji innych zlotów, być lepiej przygotowanym.

Lepiej sie nie dało :smile:

MARTINI SZACUN - ręka do fotografii i oko także, fajne wyczucie. No i wielu zapominalskich będzie mogło skorzystać ze ściągi kogo już znają i jak wygląda ten ich znajomy.

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Foty od Martini pobrane, moje z kajaków wrzucone - oglądajcie i pobierajcie!Zlot super, ludzie fajni i nie brakowało ani alko ani jedzenia. Miejscówka mega, a o kajakach nie wspomnę. Dawno się tyle nie uśmiałem i nie wybawiłem w dobrym towarzystwie. Nie wspomnę już, że mogłem od niepamiętnych czasów pograć z kimś w plażówkę... Nawet mała gleba po drodze do Wielunia nie przeszkodziła się dobrze bawić.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

zdjęcia super, a podpisy do nich jeszcze lepsze... w niektórych nawet można wyczuć nutkę ironii :whistling:

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

zdjęcia super, a podpisy do nich jeszcze lepsze...w niektórych nawet można wyczuć nutkę ironii :whistling:

no co ty ?? hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...