Skocz do zawartości

Wiosenny Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów - Pod Wieluniem

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

To ja z Krzyśkiem i Łukaszem lecę 18:15, siwutek dam znać. Czekaj tam na skrzyżowaniu gdzie ostatnio na garaż skręcaliśmy!Już wrzuciłem baterie na grzałkę więc aparat będzie full naładowany :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Suchy-wolk

21

• siwutek

20

• Aidekk

12

• krzycho

9

Top użytkownicy w tym temacie

jak już pisałem w dniu wyjazdu kończę pracę o godz.23.00. więc dojechałbym koło godz 01:00. Tak się zastanawiam czy o tej godz. jeszcze kogoś zastane a może będziecie już spać. Jeszcze jest trochę chłodno by spać pod chmurką. Co o tym sądzicie?

Spac to moze nie bedaale dogadac to sie juz pewnie nie dogadasz :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

A jakies konkretne informacje co do drugiej grupy są??..... ;)

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

Spotkanie piątek godzina 18.15 na lukoil-u ul. Pabianicka/ Jana Pawła - To jest ten gdzie jest Mc Donald. Jak cos to tel do mnie 606389269

OK wiec see you Tomorrow :biggrin::cheers:

To ja z Krzyśkiem i Łukaszem lecę 18:15, siwutek dam znać. Czekaj tam na skrzyżowaniu gdzie ostatnio na garaż skręcaliśmy!Już wrzuciłem baterie na grzałkę więc aparat będzie full naładowany :smile:

Oki to będę czekał tam gdzie do mnie na garaże się skręca koło cmentarza, a nie na dwupasmówce, tam gdzie autem byłem

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

jak już pisałem w dniu wyjazdu kończę pracę o godz.23.00. więc dojechałbym koło godz 01:00. Tak się zastanawiam czy o tej godz. jeszcze kogoś zastane a może będziecie już spać. Jeszcze jest trochę chłodno by spać pod chmurką. Co o tym sądzicie?

Jak skończysz pracę, to po prostu do mnie dzwoń lub innych uczestników, a się dogadamy :smile:

Spac to moze nie beda ale dogadac to sie juz pewnie nie dogadasz

True story bro :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Spac to moze nie bedaale dogadac to sie juz pewnie nie dogadasz :biggrin:

No niestety - prawda, chyba że biegle władasz suahili http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

No Macix ja na 80% bede jechac z Toba bo nie wyrobie sie wczesniej..... :riding:

z tym dzwonieniem to uważajcie, w ośrodku b ciężko złapać zasięg

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

OK :cheers:

Ale wam zazdroszcze :smile: Byłem raz na takim zlocie i było zaje..... ;) tydzień wcześniej lub tydzień później i też bym się z wami pobawił ;) Zapodajcie jakieś fotki jak będziecie mieli chwilę ;)Pozdrawiam

Odmeldowuje się ;) Weekend jak najbardziej udany! Moglibyśmy to powtórzyć :smile: Pozdrowienia dla wszystkich uczestników, miło było też poznać nowe osoby i spędzić z Wami te trzy dni. No i oczywiście należą się podziękowania dla Suchego za zorganizowanie tego zlotu. Wszystko było przygotowane jak należy!

A kto nie był niech żałuje!

Suchy gratki - dzięki wszystkim za za***isty weekend - kajaki to był strzał w sedno :biggrin: , oczywiście czekam na następne spotkanie może jeszcze w liczniejszym gronie.

Również się odmeldowujemy z Agą. Potwierdzam, że było zarąbiście. Świetne towarzystwo, super pogoda i wspaniała miejscówka na zlot. Naprawdę mają czego żałować ci co nie byli. Jeszcze raz wielkie dzięki dla Suchego za organizację całości.

Mimo że byłem krótko, uważam wyjazd za bardzo udany. Cieszę się że mogłem poznać trochę ludków z forum i czekam na nastepne wyjazdy.Wszyscy dotarli w jednym kawałku?

Również sie melduje :P wypad na 100% trzeba powtorzyc :smile::cheers:

Wszystko super, tylko krótko, jakby był cały tydzień to by było super-hiper...może potem trzeba by się zapisać do AA, ale i tak by warto było :whistling:Jest propozycja na jeszcze jeden wyjazd w wakacje, ale trochę dłuższy,może środa - niedziela, albo nawet cały tydzień... wszystko do dogadania.

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...