siwutek Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Suchy - jesteś wielki Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Czy są jeszcze jacyś chętnie na dołączenie? Dwie osoby się wypisały, potrzebuję więc kogoś na wymianę, aby domki wyszły jak najtaniej i ekipa była kompletna Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 suchy ja jestem chetny ale tylko na week od piatku 2 osobytylko co i jak i z kim w domku ja bylbym z Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 tylko na week od piatku? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif tak sie sklada ze wlasnie jedziemy tylko na week od piatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 byłem w tym ośrodku w weekend, mam trochę nowych fotek: nad samą wodą postawili namiot: minus taki że nie pozwalają tam robić żadnych imprez (?!) co wydaje mi się wysoce bezsensowne... obok jest miejsce na ognisko Najbliższy sklep 3 km od ośrodka, stacja benzynowa ok 15 km (o ile dobrze pamiętam) W domkach nie ma problemu z ciepłą wodą, wszystkie garnki, talerze, szklanki i kieliszki o których mówiłem wcześniej - są. Nie trzeba zabierać. Droga dojazdowa z Wielunia na Załęcze Wielkie a później Załęcze Małe (ok 10km) nie jest w najlepszym stanie - dziury, wyboje i żwir na zakrętach - uważajcie! Sprawdziłem dwie drogi dojazdowe: - z Łodzi przez Pabianice, Łask, Zduńską Wole, Sieradz, Złoczew, Wieluń oraz - z Łodzi przez Pabianice, Łask, Widawę i Wieluń Obie są ok choć ta pierwsza IMHO jest trochę szybsza - druga krótsza, tragedii też nie ma ;] zaleta to brak stałych fotoradarów, unikanie zakorkowanych miast i wielu świateł ;] Jak kto lubi. Aha, ważna rzecz - motocyklami nie wolno podjeżdżać pod domki - zostawiamy je na placu za bramą wjazdową (polecam zabrać podkładki pod stopkę - teren piaszczysty). jak są jakieś pytania to śmiało "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 byłem w tym ośrodku w weekend,To trafiłeś na rozpoczęcie sezonu fanów azjatyckich motocykli, czyli banici.plMiałem tam się zjawić w sobotę, niestety od rana padało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Aha, ważna rzecz - motocyklami nie wolno podjeżdżać pod domki - zostawiamy je na placu za bramą wjazdową Aha...i rano się zastanawiasz czy twój motocykl nadal jeszcze tam stoi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 minus taki że nie pozwalają tam robić żadnych imprez (?!) co wydaje mi się wysoce bezsensowne...zawsze może być sillent disco Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Wieluń już za niecały tydzień i z racji tego myślę, że trzeba by zaplanować jakąś krótką wycieczkę - nie będziemy przecież pić przez 48h Tutaj to co wyszukałem: http://miasteria.pl/...urystyczne.html Moja propozycja by się wybrać zobaczyć ten Wiatrak, pozostałości po murach + Brama Krakowska i Ratusz. Pojechać, pooglądać, zrobić parę fotek. Oczywiście nie zmuszam wszystkich - Ci którzy chcą jechać to pojadą. Proponuję też przejrzenie fotek z Załęczańskiego parku narodowego: http://mapa.nocowani...djecia/1698444/ Tu więcej o samym parku: http://www.dspk.pl/z...k_rezerwaty.htm Klikajcie następne a nie poprzednie, niektóre miejsca wydają się być warte odwiedzenia np Kamieniołom i jaskinia. Ja jestem typem osoby, która lubi zwiedzać i dużo jeździć, dlatego czekam na wasze opinie i wyrażenie chęci bądź niechęci na taką 1-2 wycieczki podczas pobytu w domkach. Wieczory wiadomo - piwko, kiełbasa i zabawa ale w dzień nie będziemy chyba siedzieć! Załączam też całą mapkę parku narodowego: można by wybrać jakieś fajne miejsca na wycieczkę oraz trasę wyznaczoną w google maps: to wg mnie najciekawszego skupiska skał wapiennych, pomników przyrody, punktów widokowych i jakiejś jaskini Trasa to tylko 36 km w jedną stronę. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Pytanko, wyjazd jest w czwartek czy w piątek ??? pytam ponieważ w piątek jeszcze pracuje powiedzmy ze do 12tej i moge lecieć A jeśli chodzi o propozycje spędzenia czasu, to w sobote jest w zduńskiej bardzo fajny iwent (podobno, nie byłem ale słyszałem od znajomka z piotrkowa który ze swoją kapelą się wybiera) podobno jakieś koncerty, jedzenko itp. aha i sporo motocykli mogli byśmy sie przelecieć do Zduńskiej nie jest daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 no właśnie - już czasu mało, zgadujmy się na jakąś godzinę o której można się do drogi sposobić - obie trasy biegną przez ŁASK więc dołączę się w drodze - jak coś to dajcie znać że już dojeżdżacie do Łasku - Aidek wie gdzie mieszkam. Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Może w sobotę was odwiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ktoś wyrusza w piątek tak ok. 18.00 ?Ja dużo wcześniej raczej nie wyrobię... Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ja najwcześniej mogę lecieć w piątek o 16;30 - piszcie gdzie się umawiamy i jeśli można poprosić dokładna lokalizacja tego miejsca bo z tego co pamiętam to nie był sam Wieluń Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Myślę, że musimy ustalić dwa terminy wyjazdu z Łodzi Ja z Michałem (Scoti) planujemy wyruszyć ok. godziny 15.30, gdyż jedzie się do celu ok.1,5h lub dłużej (w zależności od warunków panujących na drodze), a musimy załatwić finanse i organizację na miejscu. Natomiast dla tych co długo pracują lub mają inne sprawy, proponuję wyjazd ok. 18.15 Miejsce wyjazdu? Moim zdaniem najlepiej spotkać się na stacji LukOil - Pabianicka 59A Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 To ja do was będe zmuszony jechać sam bo prace kończę dopiero o 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ja tez jakos dopiero od 17 30 jestem wolna wiec ewentualnie na druga grupe sie pisze Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 mnie 18.15 jak najbardziej pasuje tym bardziej że i tak do łasku macie około 30 minut dojazdu także zdążę sobie wszystko pozałatwiać - dla tej grupy co by wyjeżdżała po 18 prośba o info i zabranie z Łasku, tel 531044220 --> z góry dzięki Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 u mnie pojawil sie problem.. i nie wiem kiedy/czy dojade "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 hehe - u mnie też był problem - immobilizer nie puszczał, całe moto wybebeszyłem - już autem chciałem pojechać - ale znalazłem kabelek przecięty i już jest miodzio Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Najświeższa lista osób, które wpłaciły zaliczki i potwierdziły obecność: 1. Siwutek + plecak 2. Piżmak 3. Haser 4. Aidekk 5. Martini + plecak i pies (osobny domek) 6. S.T.I.H.L 7. Faza + plecak 8. Krzysiek + plecak (osobny domek) 9. Beez-znaczenia 10. Mario 11. Psycho 12. Macik 13. Julka 14. Suchy Osoby, które się wahają lub zrezygnowały: 1. CRM 2. Filet 3. Gruby 4. Scoti Na tę chwilę zmieścimy się w pięciu domkach, a w jednym będzie brakowało jednej osoby do kompletu. P.S. Będzie jeszcze ok.5-6 osób na motocyklach spoza forum. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 ja się pisze na wyjazd o godzinie 18tej z minutami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 haser- weź aparat - pośmigamy po poboczach , tylko nie wiem co na to mój plecaczek hihi Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 to jade o 18.15. a aparat niech lepiej twoj plecaczek siwy trzyma, bedzie bezpieczniej kuba a co z toba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 hehe - to spoko, jesteśmy ugadani-czekam na ciebie w Łasku - jak będziesz wyjeżdżał z łodzi to daj cynk - fona masz do mnie w profilu ugadamy się na 2 pasmówce, [ ALEJE NIEPODLEGŁOŚCI] nie da się nie trafić bo to jedyna 2pasmówka w tej dziurce hehe Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi