SEO Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) siwutek u mnie w kuchni stoi trzy rzędy butelek po piwie i powiem Ci że w trzech sklepach próbowałem oddać i nie chcą wziąć! Mówią, że tylko jak będę brał piwo to mogą zamienić ale pustych i kupionych u nich oddać nie mogę. A później płaczą, że ludzie wolą puszki kupować... przecież nie będę jeździł z 30 butelkami od sklepu do sklepu i pytał czy łaskawie przyjmą bo więcej mnie paliwo wyjdzie i mój stracony czas Co do samego zlotu, może by Suchy opublikował listę ludzi, którzy zaliczki zapłacili i by się może ktoś dopisał. Jak to mowia nieznajomosc prawa szkodzi:) musza ci przyjac butelki jak maja takie w sprzedazy:) 2011-05-18Art. 27. Kto, zarządzając jednostką handlu detalicznego, nie przyjmuje zwracanych i na wymianę opakowań wielokrotnego użytku po produktach będących w ofercie handlowej w tej jednostce, podlega karze grzywny. USTAWA z dnia 11 maja 2001 r. o opakowaniach i odpadach opakowaniowych Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez scOti dwa jednakowe cytaty (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Art. 27. Kto, zarządzając jednostką handlu detalicznego, nie przyjmuje zwracanych i na wymianę opakowań wielokrotnego użytku po produktach będących w ofercie handlowej w tej jednostce, podlega karze grzywny. USTAWA z dnia 11 maja 2001 r. o opakowaniach i odpadach opakowaniowychWłaśnie doczytałem tutaj:http://www.eko.org.pl/kropla/30/butelki.htmlwynika, że mogą przyjąć mi butelki i nie wypłacić należnej kaucji bez paragonu, więc w cholerę z takim przepisem. Równie dobrze mogę wrzucić do kontenera na szkło.Domki są w fajnym standardzie widzę i nawet ping pong jest, to sobie przypomnę jak się gra :DOby pogoda dopisała! Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zaczynam Wam zazdrościć ty nie zazdrość tylko na listę się dopisuj - hehe Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Właśnie doczytałem tutaj: http://www.eko.org.p...30/butelki.html wynika, że mogą przyjąć mi butelki i nie wypłacić należnej kaucji bez paragonu, więc w cholerę z takim przepisem. Równie dobrze mogę wrzucić do kontenera na szkło. Powtarzam - jeśli ktoś ma ochotę oddać butelki - zapraszam - Galerie Alkoholi "Sobieski" ul. Bartoka 72. Nie trzeba mieć paragonu, ale przy wiekszej ilości lepiej dla pewności powiadomić mnie na maila, odpiszę jak jestem w pracy - wiadomo - nie pracuję sama, a dziewczyny są różne, czasem też mamy za dużo butelek i nie potrzebujemy w danym dniu, ale z reguły butelek nam brakuje. W każdym razie ja przyjmę na pewno, bez żadnego śmiesznego paragonu, wystarczy, że ktoś powie, że jest z forum. Jeśli chcecie znać ceny butelek to wam napiszę. Żeby nie było OT napiszę, że ośrodek prezentuje się lepiej niż sądziłam i już nie mogę się doczekać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 lecę do lasu szukać butelek ps. żeby nie było off topu, bawcie się dobrze, i co najważniejsze, bądźcie grzeczni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 lecę do lasu szukać butelekJa nie muszę do lasu, moja kuchnia jak las Powtarzam - jeśli ktoś ma ochotę oddać butelki - zapraszam - Galerie Alkoholi "Sobieski" ul. Bartoka 72.Jak się w końcu zbiorę to podjadę i oddam wszystko, w razie czego napiszę na pw. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dobra przestańcie mi tu gadać o zwracaniu butelek <_<P.S. Od wczoraj nie mogę się dodzwonić do ośrodka, więc dzisiaj puszczę maila w sprawie naszej rezerwacji, więc poleci ogólne info o zlocie na dniach. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a właśnie suchy jeszcze jest termin na wpłaty za nocleg bo nie mam jeszcze terminu zjazdów na studia i nie wiem na ile dni będe mógł się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 WitamCzy jest jeszcze możliwość dołączenia do tego wypadu??? nie wiem czy termin bedzie mi odpowiadal bo u mnie cieżko z tak daleko wysunietymi planami, ale widzę że może być bardzo sympatycznie i z chęcią bym do was dołączył ... Jesli jest mozliwosc to kaske zaraz moge wyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Widzę że troszkę osób dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 właśnie wczoraj się plecaka na zlot w Wieluniu dorobiłem -hehe Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Lista została oficjalnie zamknięta - po ostatnich dopłatach i zapisach, będzie w sumie 23-25 osób. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Suchy czy możesz podać liste osob które na ten wyjazd jadą ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 o właśnie - niegłupi pomysł, bo niby lista we wcześniejszych postach-ale podobno jakieś zmiany były Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 1. Siwutek + osoba towarzysząca2. Piżmak3. Haser4. Crm5. Filet6. Aidekk7. Martini + osoba towarzysząca8. Stihl9. Faza10. Krzysiek + osoba towarzysząca11. Beez-znaczenia12. Mario13. Gruby14. Psycho15. Kuba + 3-4osoby spoza forum16. Scoti17. SuchyOgółem ~24 osoby Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Kiedy dokladnie ta impreza i czy można sie dopisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Kiedy dokladnie ta impreza i czy można sie dopisać?Wszystko tutaj - http://motocykle-lodz.pl/cp/6-wiosenny-zlot-forum-lodzkich-motocyklistow-pod-wieluniem/Zapisy zamknięte - w razie czego, sprawdzę czy znalazłoby się jakieś miejsce w domku. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Grzesiu jest k....a nieprzytomny gadamy o tym od h.. i ciut ciut. Dopisuj się jakby nawet nie było miejsca to sie poszuka w innym osrodku przecie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jeszcze nie mam grafiku na maj i nie wiem dokładnie jak pracuję, bo już wziąłem wolne na 13 -14 maja bo idę na komunię. Jak tylko będę wjedział, że mam wolne to jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 o ktorej ludziska wyjazd mniej wiecej? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ja niestety 18.05 w pracy do godz.23 , wieć dotrę gdzieś koło północy(jeśli terfię . Tylko się zastanawiam czy jeszcze ktoś o tej porze będzie czekał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Macix jak cos to u nas bedzie miejsce :)ale to na miejscu mozna pewnie ustalic Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Muszę odstapić swoja miejscówkę! Jesli jest ktos chetny to proszę o tel zaliczka zapłacona a ja nie dam rady bo kolega z pracy trafił do szpitala więc pt do póżna sobota też spędzę w pracy. Ale pewnie wpadnę z doskoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Kurnia szkooooda miałem nadzieję,że zalejemy razem robala buuuu o ktorej ludziska wyjazd mniej wiecej? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gifNo alooo --> mówi się, czy ktoś wie jak się zbieramy? O której wyjazd?? Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Postaram się, aby chociaż te 3dni przed wyjazdem padły oficjalne informacje na ten temat - Może uda się to zrobić jeszcze w najbliższą niedzielę, jeżeli czas pozwoli. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi