Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Wiosenny Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów - Pod Wieluniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siwutek u mnie w kuchni stoi trzy rzędy butelek po piwie i powiem Ci że w trzech sklepach próbowałem oddać i nie chcą wziąć! Mówią, że tylko jak będę brał piwo to mogą zamienić ale pustych i kupionych u nich oddać nie mogę. A później płaczą, że ludzie wolą puszki kupować... przecież nie będę jeździł z 30 butelkami od sklepu do sklepu i pytał czy łaskawie przyjmą bo więcej mnie paliwo wyjdzie i mój stracony czas :biggrin:

Co do samego zlotu, może by Suchy opublikował listę ludzi, którzy zaliczki zapłacili i by się może ktoś dopisał.

Jak to mowia nieznajomosc prawa szkodzi:) musza ci przyjac butelki jak maja takie w sprzedazy:) 2011-05-18

Art. 27.

Kto, zarządzając jednostką handlu detalicznego, nie przyjmuje zwracanych i na wymianę

opakowań wielokrotnego użytku po produktach będących w ofercie handlowej

w tej jednostce,

podlega karze grzywny. USTAWA

z dnia 11 maja 2001 r.

o opakowaniach i odpadach opakowaniowych

Edytowane przez scOti
dwa jednakowe cytaty (wyświetl historię edycji)
  • Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Suchy-wolk

21

• siwutek

20

• Aidekk

12

• filet

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Art. 27. Kto, zarządzając jednostką handlu detalicznego, nie przyjmuje zwracanych i na wymianę opakowań wielokrotnego użytku po produktach będących w ofercie handlowej w tej jednostce, podlega karze grzywny. USTAWA z dnia 11 maja 2001 r. o opakowaniach i odpadach opakowaniowych

Właśnie doczytałem tutaj:http://www.eko.org.pl/kropla/30/butelki.htmlwynika, że mogą przyjąć mi butelki i nie wypłacić należnej kaucji bez paragonu, więc w cholerę z takim przepisem. Równie dobrze mogę wrzucić do kontenera na szkło.Domki są w fajnym standardzie widzę i nawet ping pong jest, to sobie przypomnę jak się gra :DOby pogoda dopisała!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Zaczynam Wam zazdrościć :P

ty nie zazdrość tylko na listę się dopisuj - hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Właśnie doczytałem tutaj: http://www.eko.org.p...30/butelki.html wynika, że mogą przyjąć mi butelki i nie wypłacić należnej kaucji bez paragonu, więc w cholerę z takim przepisem. Równie dobrze mogę wrzucić do kontenera na szkło.

Powtarzam - jeśli ktoś ma ochotę oddać butelki - zapraszam - Galerie Alkoholi "Sobieski" ul. Bartoka 72. Nie trzeba mieć paragonu, ale przy wiekszej ilości lepiej dla pewności powiadomić mnie na maila, odpiszę jak jestem w pracy - wiadomo - nie pracuję sama, a dziewczyny są różne, czasem też mamy za dużo butelek i nie potrzebujemy w danym dniu, ale z reguły butelek nam brakuje. W każdym razie ja przyjmę na pewno, bez żadnego śmiesznego paragonu, wystarczy, że ktoś powie, że jest z forum. Jeśli chcecie znać ceny butelek to wam napiszę.

Żeby nie było OT :P napiszę, że ośrodek prezentuje się lepiej niż sądziłam i już nie mogę się doczekać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

Opublikowano

lecę do lasu szukać butelek :biggrin:

ps. żeby nie było off topu, bawcie się dobrze, i co najważniejsze, bądźcie grzeczni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

lecę do lasu szukać butelek

Ja nie muszę do lasu, moja kuchnia jak las :biggrin:

Powtarzam - jeśli ktoś ma ochotę oddać butelki - zapraszam - Galerie Alkoholi "Sobieski" ul. Bartoka 72.

Jak się w końcu zbiorę to podjadę i oddam wszystko, w razie czego napiszę na pw.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Dobra przestańcie mi tu gadać o zwracaniu butelek <_<P.S. Od wczoraj nie mogę się dodzwonić do ośrodka, więc dzisiaj puszczę maila w sprawie naszej rezerwacji, więc poleci ogólne info o zlocie na dniach.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

a właśnie suchy jeszcze jest termin na wpłaty za nocleg bo nie mam jeszcze terminu zjazdów na studia i nie wiem na ile dni będe mógł się pojawić

Opublikowano

WitamCzy jest jeszcze możliwość dołączenia do tego wypadu??? nie wiem czy termin bedzie mi odpowiadal bo u mnie cieżko z tak daleko wysunietymi planami, ale widzę że może być bardzo sympatycznie i z chęcią bym do was dołączył ... Jesli jest mozliwosc to kaske zaraz moge wyslac :smile:

Opublikowano

Widzę że troszkę osób dopisze :smile:

Opublikowano

właśnie wczoraj się plecaka na zlot w Wieluniu dorobiłem -hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Lista została oficjalnie zamknięta - po ostatnich dopłatach i zapisach, będzie w sumie 23-25 osób.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Suchy czy możesz podać liste osob które na ten wyjazd jadą ???

Opublikowano

o właśnie - niegłupi pomysł, bo niby lista we wcześniejszych postach-ale podobno jakieś zmiany były

Opublikowano

1. Siwutek + osoba towarzysząca2. Piżmak3. Haser4. Crm5. Filet6. Aidekk7. Martini + osoba towarzysząca8. Stihl9. Faza10. Krzysiek + osoba towarzysząca11. Beez-znaczenia12. Mario13. Gruby14. Psycho15. Kuba + 3-4osoby spoza forum16. Scoti17. SuchyOgółem ~24 osoby

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy dokladnie ta impreza i czy można sie dopisać?

Opublikowano

Kiedy dokladnie ta impreza i czy można sie dopisać?

Wszystko tutaj - http://motocykle-lodz.pl/cp/6-wiosenny-zlot-forum-lodzkich-motocyklistow-pod-wieluniem/Zapisy zamknięte - w razie czego, sprawdzę czy znalazłoby się jakieś miejsce w domku.

Opublikowano

Jeszcze nie mam grafiku na maj i nie wiem dokładnie jak pracuję, bo już wziąłem wolne na 13 -14 maja bo idę na komunię. Jak tylko będę wjedział, że mam wolne to jadę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja niestety 18.05 w pracy do godz.23 , wieć dotrę gdzieś koło północy(jeśli terfię :riding: . Tylko się zastanawiam czy jeszcze ktoś o tej porze będzie czekał:smile:.

Opublikowano

Macix jak cos to u nas bedzie miejsce :)ale to na miejscu mozna pewnie ustalic :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Muszę odstapić swoja miejscówkę! Jesli jest ktos chetny to proszę o tel zaliczka zapłacona a ja nie dam rady bo kolega z pracy trafił do szpitala więc pt do póżna sobota też spędzę w pracy. Ale pewnie wpadnę z doskoku.

Opublikowano

Kurnia szkooooda :sad2: miałem nadzieję,że zalejemy razem robala :sad2: buuuu

o ktorej ludziska wyjazd mniej wiecej? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

No alooo --> mówi się, czy ktoś wie jak się zbieramy? O której wyjazd??

Opublikowano

Postaram się, aby chociaż te 3dni przed wyjazdem padły oficjalne informacje na ten temat :smile: - Może uda się to zrobić jeszcze w najbliższą niedzielę, jeżeli czas pozwoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...