Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Wiosenny Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów - Pod Wieluniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Strasznie fajna opcja, ale mam pytanie. Z tego co zaobserwowałem odnoszę wrażenie że, wszyscy albo zdecydowana większość zna tu się jak przysłowiowe stare łyse konie. Zatem moje pytanie brzmi czy każdy rajder taki „prosto z ulicy” –(czyli ja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif ) może dołączyć do tego zacnego grona ?. Bo szczerze powiedziawszy to troszkę nuży mnie samotna jazda .
  • Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Suchy-wolk

21

• siwutek

20

• Aidekk

12

• filet

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak najbardziej Łukasz będziesz miłym gościem jak i "stali bywalcy". Póki co jednak wpłaty dokonało raptem chyba 5 osób, a więc frekwencja mizerna, ale może się zmieni do końca okresu wpłaty zaliczek - w innym przypadku będę przeklinać prośby forumowiczów, którzy prosili o zloty :whip:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Strasznie fajna opcja, ale mam pytanie. Z tego co zaobserwowałem odnoszę wrażenie że, wszyscy albo zdecydowana większość zna tu się jak przysłowiowe stare łyse konie. Zatem moje pytanie brzmi czy każdy rajder taki „prosto z ulicy” –(czyli ja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif ) może dołączyć do tego zacnego grona ?. Bo szczerze powiedziawszy to troszkę nuży mnie samotna jazda .

ja nikogo nie znam w realu - nie peniaj, ci co teraz jak łyse konie się znają tez kiedyś byli dla siebie obcy

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

No własnie jak te wpłaty na konto ?? Pogonić ich tam :P

Opublikowano

Panie i Panowie!!!Suchy wychodzi z siebie żeby coś zaproponować zorganizować. A tu przysłowiowa d... każdy olewa.Wpłacajcie zaliczki i spotykamy się na :riding: i :cheers:Bo będę zmuszony użyć :whip:

Opublikowano

Dokładnie rozmawiałem z Suchym osobiście i za ciekawie nie jest ale ja pojadę

Opublikowano

Jak wybieralismy wersje rozpoczecia, bylo tylu chetnych na wyjazd, a nie zwykla parade i ognisko...To gdzie sa te osoby teraz ? ...

Opublikowano

Bez wzgledu na wszystko ja bedę. Mam nadzieje że więcej osób się podpisze.

Opublikowano

Ja jestem na 100%. Kasy jeszcze nie przelałem chociaż w sumie mogłem. Chyba dlatego, że Suchy zrobił przedłużenie terminu wpłacania zaliczek do końca marca ;)Tak czy inaczej dziś leci kasa. Pozdrawiam.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano
Piszę się na tą balangę ale tylko na 70% muszę ogarnąć urlop. Na 100% będę wiedział dopiero za tydzień. :riding::cheers::drool:
Opublikowano

Ja jestem na 100%. Kasy jeszcze nie przelałem chociaż w sumie mogłem. Chyba dlatego, że Suchy zrobił przedłużenie terminu wpłacania zaliczek do końca marca

Przedłużyłem termin, iż kilka osób mnie o to prosiło z racji, iż niektórzy muszą załatwić sobie dzień wolny w pracy itp. Na dniach chcę rozesłać masową korespondencję w tej sprawie do forumowiczów, aby nikomu nie uciekły terminy i koszta.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

sprzedawajcie butelki po piwie zalegające w garażach - nie wierzę że na trzeźwo o moto dbaliście i już kaska na zaliczkę :smile: Dbajmy o Planetę - stosujmy recykling :biggrin: hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

siwutek u mnie w kuchni stoi trzy rzędy butelek po piwie i powiem Ci że w trzech sklepach próbowałem oddać i nie chcą wziąć! Mówią, że tylko jak będę brał piwo to mogą zamienić ale pustych i kupionych u nich oddać nie mogę. A później płaczą, że ludzie wolą puszki kupować... przecież nie będę jeździł z 30 butelkami od sklepu do sklepu i pytał czy łaskawie przyjmą bo więcej mnie paliwo wyjdzie i mój stracony czas :biggrin:

Co do samego zlotu, może by Suchy opublikował listę ludzi, którzy zaliczki zapłacili i by się może ktoś dopisał.

Opublikowano

siwutek u mnie w kuchni stoi trzy rzędy butelek po piwie i powiem Ci że w trzech sklepach próbowałem oddać i nie chcą wziąć! Mówią, że tylko jak będę brał piwo to mogą zamienić ale pustych i kupionych u nich oddać nie mogę. A później płaczą, że ludzie wolą puszki kupować... przecież nie będę jeździł z 30 butelkami od sklepu do sklepu i pytał czy łaskawie przyjmą bo więcej mnie paliwo wyjdzie i mój stracony czas :biggrin:

Co do samego zlotu, może by Suchy opublikował listę ludzi, którzy zaliczki zapłacili i by się może ktoś dopisał.

No patrz - trzeba wierzyć starym ludziom że LEPIEJ TO JUŻ BYŁO :sad2: może za mało tych butelek i detalem nie chcą się babrać hehe - jak co to w przyszłą zimę się piszę żeby trochę dokoptować towaru w garażu :smile:

Opublikowano

Co jeszcze może ten biedny admin zrobić abyście się zdecydowali? Czy my jesteśmy w przedszkolu ?

Opublikowano

Na dniach opublikuję listę, iż przez weekend ma do mnie dotrzeć kilka wpłat - zobaczymy co da się zrobić :)P.S. Nie czekajcie do końca marca, im szybciej tym lepiej.

Opublikowano

ale pustych i kupionych u nich oddać nie mogę.

Ja ci przyjmę bez problemu - Galerie Alkoholi "SOBIESKI" ul. Bartoka 72. Dla większej pewności lepiej żebym ja była na zmianie, więc zapowiedz się na prv to napiszę jak pracuję.
Opublikowano

Aktualna lista:1. Siwutek2. Piżmak3. Haser4. Crm5. Filet6. Aidekk7. Martini + osoba towarzysząca8. S.T.I.H.L9. Faza10. Kuba z kilkoma osobami

Opublikowano

to zapowiada sie sporo ludzi bo ode mnie min 3 ale raczej 7 osob:D

Opublikowano

dopiszcie jeszcze Konrad i Asia do listyz tym wyjątkiem że my jeszcze nie wiemy w jaki dzień dojedziemy (czwartek, piątek czy sobota)bardzo proszę na priv z kim można by się jeszcze zgrać :P

Opublikowano

z tym wyjątkiem że my jeszcze nie wiemy w jaki dzień dojedziemy (czwartek, piątek czy sobota)

Z tego co ja widzę 18-20 maj to piątek - niedziela. Skąd takie dziwne dni Ci się Kondziu wzięły?

bardzo proszę na priv z kim można by się jeszcze zgrać :P

No liczę na wspólny wyjazd z większą częścią ekipy, jeśli coś to mykaj ze wszystkimi.

Opublikowano

Z tego co ja widzę 18-20 maj to piątek - niedziela. Skąd takie dziwne dni Ci się Kondziu wzięły?

Ano dlatego że jeszcze nie wiem jak u mnie w piątek z pracą będzie... dlatego może w piątek wieczorem a może w sobotę rano dojedziemy... to miałem na myśli :smile:

No liczę na wspólny wyjazd z większą częścią ekipy, jeśli coś to mykaj ze wszystkimi.

a tu przepraszam za niejasność... na priv proszę z kim by się można jeszcze zgrać w domkach :P bo z tego co wiem to już się porobiły grupy :P
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...