S.T.I.H.L Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Strasznie fajna opcja, ale mam pytanie. Z tego co zaobserwowałem odnoszę wrażenie że, wszyscy albo zdecydowana większość zna tu się jak przysłowiowe stare łyse konie. Zatem moje pytanie brzmi czy każdy rajder taki „prosto z ulicy” –(czyli ja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif ) może dołączyć do tego zacnego grona ?. Bo szczerze powiedziawszy to troszkę nuży mnie samotna jazda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Jak najbardziej Łukasz będziesz miłym gościem jak i "stali bywalcy". Póki co jednak wpłaty dokonało raptem chyba 5 osób, a więc frekwencja mizerna, ale może się zmieni do końca okresu wpłaty zaliczek - w innym przypadku będę przeklinać prośby forumowiczów, którzy prosili o zloty Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Strasznie fajna opcja, ale mam pytanie. Z tego co zaobserwowałem odnoszę wrażenie że, wszyscy albo zdecydowana większość zna tu się jak przysłowiowe stare łyse konie. Zatem moje pytanie brzmi czy każdy rajder taki „prosto z ulicy” –(czyli ja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif ) może dołączyć do tego zacnego grona ?. Bo szczerze powiedziawszy to troszkę nuży mnie samotna jazda .ja nikogo nie znam w realu - nie peniaj, ci co teraz jak łyse konie się znają tez kiedyś byli dla siebie obcy Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 No własnie jak te wpłaty na konto ?? Pogonić ich tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.I.H.L Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 To kamień z serca http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Zobaczymy czy ten stan się utrzyma jak zobaczycie moje blachy – (litery znaczy się ) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Panie i Panowie!!!Suchy wychodzi z siebie żeby coś zaproponować zorganizować. A tu przysłowiowa d... każdy olewa.Wpłacajcie zaliczki i spotykamy się na i :cheers:Bo będę zmuszony użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Dokładnie rozmawiałem z Suchym osobiście i za ciekawie nie jest ale ja pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Jak wybieralismy wersje rozpoczecia, bylo tylu chetnych na wyjazd, a nie zwykla parade i ognisko...To gdzie sa te osoby teraz ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Bez wzgledu na wszystko ja bedę. Mam nadzieje że więcej osób się podpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ja się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ja jestem na 100%. Kasy jeszcze nie przelałem chociaż w sumie mogłem. Chyba dlatego, że Suchy zrobił przedłużenie terminu wpłacania zaliczek do końca marca ;)Tak czy inaczej dziś leci kasa. Pozdrawiam. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.I.H.L Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Piszę się na tą balangę ale tylko na 70% muszę ogarnąć urlop. Na 100% będę wiedział dopiero za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ja jestem na 100%. Kasy jeszcze nie przelałem chociaż w sumie mogłem. Chyba dlatego, że Suchy zrobił przedłużenie terminu wpłacania zaliczek do końca marcaPrzedłużyłem termin, iż kilka osób mnie o to prosiło z racji, iż niektórzy muszą załatwić sobie dzień wolny w pracy itp. Na dniach chcę rozesłać masową korespondencję w tej sprawie do forumowiczów, aby nikomu nie uciekły terminy i koszta. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 sprzedawajcie butelki po piwie zalegające w garażach - nie wierzę że na trzeźwo o moto dbaliście i już kaska na zaliczkę Dbajmy o Planetę - stosujmy recykling hehe Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 siwutek u mnie w kuchni stoi trzy rzędy butelek po piwie i powiem Ci że w trzech sklepach próbowałem oddać i nie chcą wziąć! Mówią, że tylko jak będę brał piwo to mogą zamienić ale pustych i kupionych u nich oddać nie mogę. A później płaczą, że ludzie wolą puszki kupować... przecież nie będę jeździł z 30 butelkami od sklepu do sklepu i pytał czy łaskawie przyjmą bo więcej mnie paliwo wyjdzie i mój stracony czas Co do samego zlotu, może by Suchy opublikował listę ludzi, którzy zaliczki zapłacili i by się może ktoś dopisał. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 siwutek u mnie w kuchni stoi trzy rzędy butelek po piwie i powiem Ci że w trzech sklepach próbowałem oddać i nie chcą wziąć! Mówią, że tylko jak będę brał piwo to mogą zamienić ale pustych i kupionych u nich oddać nie mogę. A później płaczą, że ludzie wolą puszki kupować... przecież nie będę jeździł z 30 butelkami od sklepu do sklepu i pytał czy łaskawie przyjmą bo więcej mnie paliwo wyjdzie i mój stracony czas Co do samego zlotu, może by Suchy opublikował listę ludzi, którzy zaliczki zapłacili i by się może ktoś dopisał. No patrz - trzeba wierzyć starym ludziom że LEPIEJ TO JUŻ BYŁO może za mało tych butelek i detalem nie chcą się babrać hehe - jak co to w przyszłą zimę się piszę żeby trochę dokoptować towaru w garażu Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Co jeszcze może ten biedny admin zrobić abyście się zdecydowali? Czy my jesteśmy w przedszkolu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Na dniach opublikuję listę, iż przez weekend ma do mnie dotrzeć kilka wpłat - zobaczymy co da się zrobić :)P.S. Nie czekajcie do końca marca, im szybciej tym lepiej. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 ale pustych i kupionych u nich oddać nie mogę.Ja ci przyjmę bez problemu - Galerie Alkoholi "SOBIESKI" ul. Bartoka 72. Dla większej pewności lepiej żebym ja była na zmianie, więc zapowiedz się na prv to napiszę jak pracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Aktualna lista:1. Siwutek2. Piżmak3. Haser4. Crm5. Filet6. Aidekk7. Martini + osoba towarzysząca8. S.T.I.H.L9. Faza10. Kuba z kilkoma osobami Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 to zapowiada sie sporo ludzi bo ode mnie min 3 ale raczej 7 osob:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 dopiszcie jeszcze Konrad i Asia do listyz tym wyjątkiem że my jeszcze nie wiemy w jaki dzień dojedziemy (czwartek, piątek czy sobota)bardzo proszę na priv z kim można by się jeszcze zgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 z tym wyjątkiem że my jeszcze nie wiemy w jaki dzień dojedziemy (czwartek, piątek czy sobota)Z tego co ja widzę 18-20 maj to piątek - niedziela. Skąd takie dziwne dni Ci się Kondziu wzięły?bardzo proszę na priv z kim można by się jeszcze zgrać No liczę na wspólny wyjazd z większą częścią ekipy, jeśli coś to mykaj ze wszystkimi. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Z tego co ja widzę 18-20 maj to piątek - niedziela. Skąd takie dziwne dni Ci się Kondziu wzięły?Ano dlatego że jeszcze nie wiem jak u mnie w piątek z pracą będzie... dlatego może w piątek wieczorem a może w sobotę rano dojedziemy... to miałem na myśli No liczę na wspólny wyjazd z większą częścią ekipy, jeśli coś to mykaj ze wszystkimi.a tu przepraszam za niejasność... na priv proszę z kim by się można jeszcze zgrać w domkach bo z tego co wiem to już się porobiły grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 bo z tego co wiem to już się porobiły grupynic mi na ten temat nie wiadomo bo w zadnej grupce nie jestem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi