mundurowy88 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 witam potrzebuje opinii, może ktoś zna - poleci albo odradzi http://otomoto.pl/honda-cbr-1000rr-fireblade-M4279498.html 0 Cytuj
arteklik Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Fakt, że cały jest malowany a dodatkowo mało realny przebieg powinien wzmóc czujność przy oglądaniu. Jak już pojedziesz obejrzeć daj znać jak moto wyglądało w realu 0 Cytuj
mundurowy88 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 malowanie jak dla mnie dramat ... miałem wrażenie że motocykl był cały brudny. Sporo zarysowań i otarć, brak śrubek przy owiewkach. Przebieg na blacie 50 parę tyś i wsadzony drugi silnik ... Pan mówił że nie latał na gumie ale w drodze na della obróciło panewkę wydech nieszczelny, poobijane felgi z wieloma odpryśnięciami, do tego hmm sieczka w elektryce. Jak dla mnie spawany dekiel alternatora i gdzieś leciał olej przy deklu który było widać dopiero po tym jak się moto rozgrzało. Więc jak na tą cenę gra nie warta świeczki chyba że dla lakiernika. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi