lew13 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Cześć. Poszukuję miejsca na parkingu (pod chmurką mnie nie interesuje) lub w garażu na dąbrowie. Ktoś coś wie? Podzielcie się proszę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dołączam się w poszukiwaniach. Rejon Śmigłego x Dąbrowskiego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Na Gojawiczyńskiej za Felińskiego (jadąc od Dąbrowskiego- po lewej stronie) mają parking dla motocykli. Wydaje mi sie, że mają jakiś garaż na moto. Nie wiem jak wygląda sytuacja na parkingu przy shellu;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi