Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Badania Lekarskie Prawko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że odgrzewam kotleta ale napiszę żeby temat się nie powtórzył 

Tak się składa że niedawno się w tym orientowałem. I niestety ale w tamtym roku 2015, weszło w życie że badania kosztują 200zł. 

Lekarze na pytanie czy taniej się nie da odpowiedzieli że muszą się z tym rozliczyć i nie mogą. Jedyni Ci mogą coś wskórać co mają niby umowy z ośrodkami albo są polecani przez nich.

także szukać na własną rękę się po prostu nie opłaca. Wyjściem jest zgłosić się do ośrodka co chcesz tam robić prawko i jak nikogo taniej nie podpowiedzą to masz już wszystko wyjaśnione że 200 w plecy.  :P

Opublikowano (edytowane)

Heh, niby macie racje, ale jak wiadomo teoria teorią, a praktyka to zupełnie co innego. Dzwoń pod 602 255 389, to gabinet na Krakowskiej 92A bodaj, vis a vis Freshmarketu, badanie 100zł. Robiłem w ubiegłym roku więc aktualne. Oczywiście mam na myśli badania na potrzeby wyrobienia PKK

I zmiana w przepisach jest już niestety od 2014r.

Edytowane przez Nervous (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Badania na prawko koszt 50 zł tel.602 859 697 ul.Grabieniec 13

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Potwierdzam aktualność numeru telefonu i koszt. Wszystko bezproblemowo.

602 859 697 - 50 PLN - przyjęcia w aptece przy Rojnej 25

Opublikowano

W czasach komunistycznego surrealizmu takie badania były za darmo w cenie opłaty za kurs. Panienka z LOK-u dawała przekaz , i już.

Teraz każdy musi zarobić.

Kogo stać na full wypas auto czy motocykl to nie pożałuje 200 zoli dla biednego konowała.

A jak wykryją jakiegoś świra czy kamikadze drogowego i spotkasz takiego na drodze to co ? :burp:

Pozdro

Opublikowano

Haha, co oni tam wykrywają na tych badaniach. Zdrowy Pan? - Zdrowy. To jeszcze proszę przeczytać te litery z tej białej tablicy. No ok czyli osoba kursant coś widzi, 200zł poproszę, dziękuje, pozdrawiam polecam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Namiary podane przez tomahouk i s3nsei nadal są aktualne.

Badanie wykonałem tydzień temu - koszt 50 zł.

szybkiplik.png SZYBKIPLIK.PL - polecam do bezpiecznego przesyłania plików przez internet