lew13 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witajcie. Tak jak w temacie poszukuję fachowca do lodówki Amica chłodziarko-zamrażarka. Chłodziarka słabo chłodzi zamrażarka ok. Ktoś robi? Kogoś może polecić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Zapytaj pod numerem: 608263093. Gość nazywa się Walczak, naprawiają z kolegą zużyte i uszkodzone sprzęty a następnie je sprzedają. Facet rzetelnie podchodzi do tematu i jest uczciwy. Ja osobiście włączyłem mokrą pralkę i coś popaliłem, nie robił problemu i przywiózł drugą. Z tego co wiem robią także lodówki i inne sprzęty. Musisz zapytać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dzięki na pewno zadzwonię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Też potrzebuje speca, tylko do małej lodówki sklepowej. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Numer podałem dzwoń i pytaj czy robią. Wiem, że niektórych firm ze względu na drogie części robić się nie opłaca ale możesz zapytać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Pomógł bym gdyż pracuję przy lodówkach ;p nawet je naprawiam ;p Jeśli jednak słabo chłodzi itd to zapewne juz niema gazu, wtedy tylko serwis. Możecie do galileo śmiało dzwonić, do Dady ;p Powoływać na mnie się nie trzeba bo i tak tylko ja jej podrzucam tam "dziwne" przypadki xD 1 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi