Daniox Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Cześć wszedłem w posiadanie nowego silnika 200cc (dostałem w rozliczeniu) chciałbym wrzucić ten silnik w swoje Zumico GR500 z 2011r co o tym myślicie? Z czym się wiąże przeróbka? Należało by dać chłodnice, mocniejszy napęd? Edytowane 24 Marca 2015 przez Daniox (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Zależy co to za silnik. Chłodzony powietrzem czy cieczą? Ja w Zippie miałem 250cc chłodzone powietrzem, więc nie jest powiedziane, że potrzebujesz chłodnicy. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniox Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Chłodzony powietrzem Co musiałbym przerabiać przy wymianie na ten silnik? Hamulce? Amory? Założyć inne koło? Edytowane 24 Marca 2015 przez Daniox (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ja założyłem 110ccm to oryginalne śruby mocujące zebatke do piasty poprzecinalo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi