ogin Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Czy znacie może jakieś miejsce w Łodzi, gdzie zegnę stalową rurę w kształt litery "U" ? Najlepiej niedrogo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Warto zadzwonić i zapytać w metalexie. http://www.metalex.com.pl/oferta.php?cat=14 LwG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Kumpel przy swoim projekcie korzystał z firmy Anima tel. 887-704-605. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogin Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Nigdzie w Łodzi nie chcą robić jednej sztuki. W Animie też mi odmówili. Ma ktoś jeszcze jakieś namiary? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ja mam ale musisz być cierpliwy. Mój znajomy mieszka w miejscowości Gospodarz miedzy Pabianicami z Rzgowem. To U ma jakieś wymiary oraz średnicę rury? Ceny ci nie podam u mnie robił bardzo dużo rzeczy. Możesz do mnie zadzwonić sześć01 cztery1563dwa. czasem jestem w okolicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogin Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 To U ma jakieś wymiary oraz średnicę rury? Jeszcze dostałem kilka numerów, jak nic nie wypali będę dzwonił! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi