Ryba RCC&MG Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Siemka. Oto mój nowy nabytek Romet Ogar 205. Pamiętacie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 OOOO matko Bajeczka. Kiedyś na takim, tyle że w kolorze Ferrari Red ganiałem po uniejowskich polach i łąkach. to były czasy... niech służy i spawa świecy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Piękna rakieta moje gratulacje, dałbyś się karnąć?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba RCC&MG Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Piękna rakieta moje gratulacje, dałbyś się karnąć?? Jak tylko odbiore dokumenty nie ma sprawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Trzymam za słowo, a po wszystkim ----> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mam tego samego ogara to był mój pierwszy motorower, tylko teraz miałem problemy z jego odpaleniem. Jakieś problemy z iskrą wymieniałam kowadełko i było git. Teraz po zimie znów nie działa Ale przyznam silnik Jawki nie do zajechania mój ogar holował Simsony 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 ależ piękna sztuka, bardzo ładny kolorek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Sam zaczynałem od Ogara Nawet kolor w podobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ale przyznam silnik Jawki nie do zajechania mój ogar holował Simsony Ale kolego to jest ogar 205, a więc silnik rometa a nie jawki Jawka była w ogarze 200 . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dokładnie, ten silnik Rometa był dwubiegowy, Jawy natomiast trzybiegowy. Kto pamięta odmianę gdzie biegi przełączało się w kierownicy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W kierownicy to nie jestem pewnien ale romet mt-01 . Prawie jak ogar tyle że koła 19cali . no i jeszcze takie cuda jak romet polo i komar sport któreś z nich miało silnik s38 i biegi w kieeownicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Faktycznie mój błąd mój oczywiście był 3 biegowy z silnikiem javki 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Bajka ! tylko pozazdroscic maszyny lewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ołubek Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 No miły taki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi