Skocz do zawartości

Moto Do 9/10 Tys. Jakie? Sport

Hosper

Rekomendowane odpowiedzi

Mylisz się one są piękne mam osobiście słabość do GSXR  B)  Taka rada byś szukał z okolicy bo na minę łatwo trafić szczególnie robiąc dodatkowe 300km po moto:) Nawet jak jedziesz już daleko to uświadom gościa, że w razie rzeczywistego nie pokrywającego się stanu faktycznego taki Pan będzie musiał ci oddać kasę za dojazd - to działa bardzo często i w takiej sytuacji albo miękną albo mówią, że ci nie pokryją kosztów w razie niezgodności opisu czyli to już jest jakiś sygnał. :whip:

Z tego co wiem kosmaty miał w BlackJacku gixa k3 (03)

zgadza się mam śnieżynkę za 7900

Białystok dolicz kafla na transport :biggrin: Ktoś mądry mi kiedyś powiedział. ,,Moto szukaj do 100-150km max, a jak nie to już lepiej do francji jechać po 3"  :biggrin:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Jeśli jesteś "w stronę Hondy" to zerknij do działu sprzedam bo ogłasza się tam gość z Łęczycy z kilkoma Hondami, a poza tym napisz do Jaro75 on kupował CBR w Łęczycy i jest zadowolony

kafla na transport? :biggrin: czym Wy moto transportujecie? O.o

No jeżeli masz coś swojego to oczywiście taniej. Przyjedziesz sportem z Białegostoku po przesiadce z 125cc?  A jeżeli chcesz coś wynająć to minimum 1,2 zł z km 

Chyba że znajdziesz jakąś dobrąn duszyczkę co ci tylko za wachę policzy z forum :biggrin:

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

no to sprawa rozwiązana czemu tak tanio :biggrin:

icon3.png Suzuki SV650s

Kuzyn ma busa :smile:

Nawet jak ma busa to z 400 zł musisz szykować na paliwo.

Białystok dolicz kafla na transport :biggrin: Ktoś mądry mi kiedyś powiedział. ,,Moto szukaj do 100-150km max, a jak nie to już lepiej do francji jechać po 3"   :biggrin:

To chyba zawsze mówił Massi z tego co pamiętam. W sumie to ma racje. Ogólnie ja też radzę Ci poszukać na forum u nas bo po pierwsze nikt tu ci kupy gruzu nie sprzeda a dwa, że zawsze masz blisko.

http://motocykle-lodz.pl/topic/8880-honda-cbr-600-f3-f4-f4i/#entry191556

link powżej do ogłoszenia o CBR sam byłem zainteresowany przez chwilkę.

Ps. Ja co prawda z Rogalem pojechaliśmy coś koło 350km w jedną strone po moto z wielkim ryzykiem ale to dlatego, że w okolicach nigdzie nie mogłem nabyć egzemplarza o pojemności 750 ccm.

Edytowane przez Matik (wyświetl historię edycji)

• 1 miesiąc temu...