Matik Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-600-M4270335.html http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-600-gsxr-600-k1-nie-r6-r1-cbr-i5177657318.html może nie są piękne ale pociągają bardzo Mylisz się one są piękne mam osobiście słabość do GSXR Taka rada byś szukał z okolicy bo na minę łatwo trafić szczególnie robiąc dodatkowe 300km po moto:) Nawet jak jedziesz już daleko to uświadom gościa, że w razie rzeczywistego nie pokrywającego się stanu faktycznego taki Pan będzie musiał ci oddać kasę za dojazd - to działa bardzo często i w takiej sytuacji albo miękną albo mówią, że ci nie pokryją kosztów w razie niezgodności opisu czyli to już jest jakiś sygnał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Z tego co wiem kosmaty miał w BlackJacku gixa k3 (03) zgadza się mam śnieżynkę za 7900 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosper Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 http://olx.pl/oferta/honda-cbr-600f4i-sport-CID5-ID9noVn.html#0e9bfbd7b2Strasznie mi sie f4i sport podoba chyba bardziej jestem w strone hondy ustawiony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Białystok dolicz kafla na transport Ktoś mądry mi kiedyś powiedział. ,,Moto szukaj do 100-150km max, a jak nie to już lepiej do francji jechać po 3" 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosper Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 kafla na transport? czym Wy moto transportujecie? O.o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jeśli jesteś "w stronę Hondy" to zerknij do działu sprzedam bo ogłasza się tam gość z Łęczycy z kilkoma Hondami, a poza tym napisz do Jaro75 on kupował CBR w Łęczycy i jest zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 kafla na transport? czym Wy moto transportujecie? O.o No jeżeli masz coś swojego to oczywiście taniej. Przyjedziesz sportem z Białegostoku po przesiadce z 125cc? A jeżeli chcesz coś wynająć to minimum 1,2 zł z km Chyba że znajdziesz jakąś dobrąn duszyczkę co ci tylko za wachę policzy z forum 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosper Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Kuzyn ma busa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 no to sprawa rozwiązana czemu tak tanio 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Kuzyn ma busa Nawet jak ma busa to z 400 zł musisz szykować na paliwo. Białystok dolicz kafla na transport Ktoś mądry mi kiedyś powiedział. ,,Moto szukaj do 100-150km max, a jak nie to już lepiej do francji jechać po 3" To chyba zawsze mówił Massi z tego co pamiętam. W sumie to ma racje. Ogólnie ja też radzę Ci poszukać na forum u nas bo po pierwsze nikt tu ci kupy gruzu nie sprzeda a dwa, że zawsze masz blisko. http://motocykle-lodz.pl/topic/8880-honda-cbr-600-f3-f4-f4i/#entry191556 link powżej do ogłoszenia o CBR sam byłem zainteresowany przez chwilkę. Ps. Ja co prawda z Rogalem pojechaliśmy coś koło 350km w jedną strone po moto z wielkim ryzykiem ale to dlatego, że w okolicach nigdzie nie mogłem nabyć egzemplarza o pojemności 750 ccm. Edytowane 23 Marca 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 on kupował CBR w Łęczycy i jest zadowolony Również brałem CBR'kę od Michała i jestem zadowolony jak narazie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MacArthur Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 A jakies opinie na temat kawy zx6r na wtrysku ?? O kawie zawsze mało sie mówi sa duzo gorsze od suzuki czy hondy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi