Matik Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam jak w temacie. W zasadzie już się zaczęło wiec jak ktoś ma tylko okulary przeciwsłoneczne i chwile wolnego to zalecam wyjście na dwór bo następne w 2026r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Byłem oglądałem. Jak ktoś nie ma okularów to polecam płytkę cd i patrzeć przez nadruki 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 albo okulary 3D do telewizora też daje radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 de best stare zdjęcie RTG i patrzenie poprzez czarną część 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 zdjęcie nie jest bezpieczne jak pisza lepiej wziąć plyte CD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 piszą, że bezpiecznie tak jak napisałem: "patrzenie poprzez czarną część". oczywiście nie dotyczy to zdjęcia RTG zęba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 u mnie sprawdziła się maska spawalnicza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Byłem widziałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Morda jak z gry Stallker Ja wykorzystałem płyty esperanza, pięknie było widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 ja miałam to szczęście ze koło mojego biura panowie coś spawają i nam użyczyli maski na chwilę faaajne zjawisko. Następne za 11 lat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 ja skorzystałem z ostatniej w moich zasobach dyskietki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 u mnie specjalnie prowadzący skrócił zajęcia, żebyśmy mogli zobaczyć zaćmienie a potem szybko do garażu po maskę spawalniczą. ciekawe zjawisko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 ludziska, co Wy z tymi maskami spawalniczymi? Wystarczą dwie dyskietki 3,5". Nie macie takich w domu, na wypadek gdyby Pendrive padł? ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 nie mam dyskietki za to masek kilka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ludzie, co Wy z tymi dyskietkami? Nie macie maski spawalniczej w domu, na wypadek gdyby trzeba coś cheftnąć albo zaćmienie słońca było? 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 nie wiem jak to jest u facetów, ale u każdej szanującej się gospodyni domowej maska spawalnicza jest w pakiecie obowiązkowym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Noo do wieczornych igraszek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Pierwszy raz w życiu pożyczyłem swoje rtg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 nie wiem jak to jest u facetów, ale u każdej szanującej się gospodyni domowej maska spawalnicza jest w pakiecie obowiązkowym Kazda szanujaca się gospodyni domowa nosi co najmniej jedna w torebce :DDDD 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja w torebce nosze klucz francuski i wiertarkę udarową. Czasami szarą taśme albo WD 40. Nigdy nic nie wiadomo przecież 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiekrogoz Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 kolejne zaćmienie dopiero po naszej śmierci 0 Cytuj Dostałeś list od kruka - czytaj co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 kolejne zaćmienie dopiero po naszej śmierci Po mojej raczej nie, bo w 2026 roku czyli za 11 lat 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Prorok jakiś czy co.. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 wg mnie cyco 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi