Konrad - Michał Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Serwus, Zapraszam na dni Sędziejowic w dniu 30.05.2015r. Po raz pierwszy odbędzie się tam piknik motocyklowy, więc możemy ich wspomóc liczebnie i tym samym zachęcić do kolejnych podobnych eventów Podaję linki do konkretnego wydarzenia, gdzie zapewne pojawi się na dniach jakaś mapka przejazdu itp. Dołączam również mapkę z lokalizacją. Pzdr! https://www.facebook.com/events/327489677461763/ https://mapa.targeo.pl/S%C4%99dziejowice 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Lecimy jak pogoda pozwoli 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jak mnie przygarniecie to polecę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 A jak Cie nie przygarniemy to nie polecisz ??? ))) Już widze te setki motongow na glownym skrzyżowaniu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 No proszę jak się Sędziejowice promują Rzut kamieniem z Łasku także jeśli nic nie pokrzyżuje planów to będę Może Chylon mnie przygarnie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Imprezy w małych miejscowościach są najlepsze... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Oby więcej takich imprez w naszej okolicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jeśli pogoda pozwoli i nigdzie nie będę musiał wyjechać to postaram się dotrzeć z dziewczyną na ,,spacer" 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi