siwutek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Temat zapożyczony z zaprzyjaźnionego forum,co świece mówią o stanie moto, myślę że może się do przydać nie jednej osobie.....http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=83dc268371a4e1fa 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Natankowo mówiąc: jeśli twoja świeca nie wygląda jak na 1 zdjęciu to wiedz, że coś się dzieje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 No ja w swoich motocyklach widziałem kilka wymienionych rodzajów ;/ 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Najlepiej zapamiętać że jeżeli świece ma kolor kawy* z mlekiem to jet OK.Też widziałem kilka rodzajów zabrudzeń i czasem jeździło, a czasem nie ;/*chodzi o kawę do picia, nie o markę motocykli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 To ja jeszcze doda, że świece należy sprawdzać po dłuższej jeździe. Jeśli moto było parę razy odpalane na krótki czas, świece będą czarne od pracy na ssaniu (wzbogaconej mieszance) i nie musi to świadczyć o złym wyregulowaniu gaźników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 To ja jeszcze doda, że świece należy sprawdzać po dłuższej jeździe. Jeśli moto było parę razy odpalane na krótki czas, świece będą czarne od pracy na ssaniu (wzbogaconej mieszance) i nie musi to świadczyć o złym wyregulowaniu gaźnikówSama prawda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 tak przeglądałem neta i przyszło mi na myśl że nic takiego u siebie nie mamy, choć pewnie większość z was zna doskonale świeczki w swoich moto hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 jakie świeczki polecacie do fz6? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 polecam takie jak nakazuje producent 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi