Bulba Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jakis czas temu zgubiłem podczas transportu sprzętu do doktora ciężarek kierownicy, ciężarek już mam niestety golas. Srube jakos się dokupi ale szukam gumy (gumowy walec wtykany w kierownice) Nie wala się może komus ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Sklep fiata na przedzalnianej, waz gumowy na metry jest za grosze, kwestia dopasowania šrednicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ale ta guma jest w srodku kwadratowa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Czego ten Durex nie wymyśli Tak na serio jest kwadratowa bo nakrętka ma się wewnątrz niej nie obracać żeby można było ją odkręcić, wysunąć z gumy i w ten sposób wyjąć ciężarek. Zastosowanie zwykłego węża może spowodować, że odkręcając ciężarek nie będziemy mogli wyciągnąć gumy z nakrętka z kiery bo nakrętka będzie się obracała zamiast wykręcać. Ale można sobie z tym poradzić. Mam gdzieś stare ciężarki niedawno zmieniałem także zobaczę czy są tam gumki i dam znać, ale czy będą pasować to już inna bajka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Wdziecznosc browarowana 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 mozna dać taką nakrętkę i po kłopocie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wystarczy wężyk gruby z oplotem w środku i po kłopocie ucinasz kawalek wkladasz śrubę potem nakretka wkladasz skręcasz i git prosto i działa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Odnalazłem pierwotne ciężarki sorry Bulba ale to były oryginały z gwintem bez gumek. Także nie pomogę. Edytowane 22 Marca 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Spoko. Dzieki za dobre checi. Na chwile obecna problem rozwiazany za pomoca gumowego weza podkladek meblowych podkladek okiennych Mc Giver to amator 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi