Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Wiosenne Motocyklowe Grillowanie 25.04.2015

Rekomendowane odpowiedzi

rafal_szwankowski
Opublikowano

Cześć, jako ze też jestem posiadaczem 125ki to oczywiscie też sie pojawie, a co do jakiegoś wspólnego zlociku aby pojezdzic to jak najbardziej jestem za :smile:

Pozdr

Opublikowano

przyjeżdżasz jak chcesz bierz habanine na ruszt

Twardziele zabierają jeszcze mleko i ogórki B)

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano (edytowane)

Cześć, jako ze też jestem posiadaczem 125ki to oczywiscie też sie pojawie, a co do jakiegoś wspólnego zlociku aby pojezdzic to jak najbardziej jestem za :smile:

Pozdr

Po grillu zawsze można zrobic jakąś traske spacerowo ;)

Edytowane przez Matik (wyświetl historię edycji)
rafal_szwankowski
Opublikowano

Po grillu zawsze można zrobic jakąś traske spacerowo ;)

Pewnie tym bardziej ze póki co pogoda się zapowiada! :smile: Tylko prosił bym jeśli możliwe o taką w miarę realną prędkość przelotową bo 125tką to nie nadąże za Wami! hahahaha :smile: 

Opublikowano

Pewnie tym bardziej ze póki co pogoda się zapowiada! :smile: Tylko prosił bym jeśli możliwe o taką w miarę realną prędkość przelotową bo 125tką to nie nadąże za Wami! hahahaha :smile:

Dlatego mówie, spacerowo. Jak się najem kiełbasy to 80 km/h nie przekrocze XD. A tak serio co wy na to by polecieć po grillu gdzieś w okolice Zalewu Sulejowskiego np. Tama? Albo w drugą stronę na Uniejów?

rafal_szwankowski
Opublikowano

Albo nad Jeziorsko, zobaczymy czy będziemy mieli siłę jechać, bo jak się człowiek przeje to może być ciekawie:)

Opublikowano

Niestety, mimo miłych zeszłorocznych wspomnień, w tym roku nie zdążę dojechać - pomagam w organizowaniu kolejnej "Dychy" (bieg na 10 km) w Justynowie-Janówce w tym samym terminie. Bardzo żałuję - ale duchem będę z Wami!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano (edytowane)

piszę się i ja!

Nie zapomnij o orzechówce my weźmiemy mliko 

Edytowane przez Agusiaczek81 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Może i ja się wybiorę :smile:

Opublikowano

Do zobaczenia :biggrin: ,będzie się działo :-P

rafal_szwankowski
Opublikowano

No będzie się działo oj będzie! na sobotę między 18-20stopni ma być więc w ogóle rewelacja :smile:

Opublikowano (edytowane)

Na pogodę bym tak się nie nastawiał w 100%. W tym miesiącu pogoda zmienia się jak w kalejdoskopie. Miejmy nadzieje, że będzie nas rozpieszczała, ale różnie bywa - - czasem słońce, czasem deszcz ---> polskie bollywood :smile: .

Edytowane przez Matik (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mam nadzieję że pogoda dopisze, tak jak dopisała w zeszłym roku.. :biggrin::smile:

Opublikowano

Bułgar nawet jak padać będzie ,to i tak będzie git,- miss mokrego podkoszulka,a męska część przy chmielu i grillu :-D

Opublikowano

Bułgar nawet jak padać będzie ,to i tak będzie git,- miss mokrego podkoszulka,a męska część przy chmielu i grillu :-D

A dlaczego nie odwrotnie? Panowie w mokrych podkoszulkach lub co tam bedą mieli pod spodem,a panie przy chmielu  :cheers:

Opublikowano

A dlaczego nie odwrotnie? Panowie w mokrych podkoszulkach lub co tam bedą mieli pod spodem,a panie przy chmielu  :cheers:

Nie rozumiem... 

:P

Opublikowano

mnie tam tasuję jak już płeć piękna zmoczy koszulki to mogę się na nie zamienić ,tylko jeszcze muszę jakieś mocne drzewo znaleźć i żonę przywiązać :whistling: na czas wyschnięcia  :hihi:

Opublikowano

Seba drzewo jebitne jest także bedzie oki, przypominam jeszcze raz żeby pozabierać coś pod stopkę bo teren jest miękki

Opublikowano

UWAGA UWAGA ! OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Uprasza się wszystkich chętnych uczestników Wiosennego Grilla o:

1. Zabranie ze sobą podkładki pod stopkę ( w przypadku gdy przyjedziecie motocyklami). Dobrym, małym i poręcznym przedmiotem jest zakrętka od słoika.

2. Zabranie ze sobą wszelakiego rodzaju zabawek dla młodszych uczestników Grilla. Paletek, piłek, skakanek i cokolwiek wasze pociechy lubią. Na pewno pozwoli to dorosłym na chwilę oddechu i spokojne wypicie piwka podczas gdy maluchy zajmą się wspólną zabawą.

Do zobaczenia :smile:

rafal_szwankowski
Opublikowano

4. Otwartości dla nowych członków:)