Matik Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzieki za wczoraj i do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 My z Gonią również dziękujemy za imprezkę było mega fajnie spotkać dawno nie widziane mordki i poznać nowe . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Fajne grillowanko :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Super że się wam podobało jeżeli było coś źle to wybaczcie , dziękujmy za tak liczne przybycie i do następnego Dzięki organizatorom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 My też dziękujemy wpadliśmy na chwilę ale od razu było widać ze fajni z Was Ludzie Ps dzięki za pokazanie drogi Koledze z Kawasaki i Choperkowi 2 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Tylko nie mowcie ze nikt fotek nie zrobil Suchy: Fotki będą. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Było mega fantastycznie,dopiero dochodzę do siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzięki za imprezkę i do zobaczenia! Ale fajnie było Was zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Podziękowania dla organizatorów i pozdrowienia dla poznanych na grillu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tylko nie mowcie ze nikt fotek nie zrobil Wrzuciłem trochę fotek z kamerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To fakt impreza super:) i przegląd karty motocyklowej na trawniku przed wejściem:) Barwo dla organizatorów,... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) https://www.facebook.com/adrian.janczak.54/media_set?set=a.754908441292592.1073741837.100003203302985&type=3 fotki wstawiam do swojego profilu więc po problemie Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez adek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Coś link nie nie działa "Zawartość chwilowo niedostępna..." Edit: " wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony. Zarejestruj się na FB" Jakoś nie czuje potrzeby rejestracji - starsze pokolenie Może dlatego nie wchodzi ale czasem można przeglądać bez zakładania konta. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 komuś też nie trybi link ??? bo u mnie śmiga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Bez konta nie działa. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Coś link nie nie działa "Zawartość chwilowo niedostępna..." Edit: " wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony. Zarejestruj się na FB" Jakoś nie czuje potrzeby rejestracji - starsze pokolenie Może dlatego nie wchodzi ale czasem można przeglądać bez zakładania konta. U mnie to samo... Również nie odczuwam potrzeby rejestracji, chociaż za starsze pokolenie się nie uważam... 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja też nie widzę, ale ja jestem "starsze pokolenie" i nie mam parcia na fb 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi