Exec Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 http://ledjacket.com/video.html Tak sobie myślę ... to nie może być takie trudne do zrobienia samemu Arduino micro, bateria (jakiś powerbank), parę ledów, i xbee (bo mało prądu żre)... Dałoby się to w kurtce schować, bez problemu. Kłopot tylko w umieszczeniu 'lampek', nie chciałbym żeby kurtka zaczęła mi się pruć , a dopiero co kupiłem Na moto w zasadzie to samo. To czego nie wiem to jak elegancko dobrać się do przełącznika kierunkowskazów w Bandicie. Ktoś już z Was coś takiego składał ? Ma zamiar ? Albo inne podobne projekty ? Części mam , może w wolnym czasie coś w podobnego poskładam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 to nie może być takie trudne do zrobienia samemu a na pewno tańsze - kurtka ledjacket kosztuje u nas coś około 2k zł ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Super pomysł, szczególnie na boże narodzenie, można się za choinke przebrać. Jeszcze do kompletu kask Shark, który świeci w ciemności. Szaleństwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi