Exec Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 http://ledjacket.com/video.html Tak sobie myślę ... to nie może być takie trudne do zrobienia samemu Arduino micro, bateria (jakiś powerbank), parę ledów, i xbee (bo mało prądu żre)... Dałoby się to w kurtce schować, bez problemu. Kłopot tylko w umieszczeniu 'lampek', nie chciałbym żeby kurtka zaczęła mi się pruć , a dopiero co kupiłem Na moto w zasadzie to samo. To czego nie wiem to jak elegancko dobrać się do przełącznika kierunkowskazów w Bandicie. Ktoś już z Was coś takiego składał ? Ma zamiar ? Albo inne podobne projekty ? Części mam , może w wolnym czasie coś w podobnego poskładam 0 Cytuj
ro6ert Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 to nie może być takie trudne do zrobienia samemu a na pewno tańsze - kurtka ledjacket kosztuje u nas coś około 2k zł ... 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Super pomysł, szczególnie na boże narodzenie, można się za choinke przebrać. Jeszcze do kompletu kask Shark, który świeci w ciemności. Szaleństwo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi