Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 26 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Trochę szkoda tych kierowców, którzy wpadli w korek na Jaracza czy Nawrot. Ich entuzjazm do motocyklistów został chyba ostudzony - weekend jest bardziej odpowiedni do lansowania się moim zdaniem Nie ma co gdybać! Wjechalim, płyny w obiegu zagrzalim i słit focie porobilim 6 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Trochę szkoda tych kierowców, którzy wpadli w korek na Jaracza czy Nawrot. Ich entuzjazm do motocyklistów został chyba ostudzony Przyglądałam się im i mieli banany na twarzach A Ci co się nie uśmiechali miny mieli lepsze niż Ci z korków na masie krytycznej 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Są i pierwsze foty - tutaj. Dobrze, że dziewczyn na żywo nie widziałem bo by mi chłodnica nie wyrobiła ze schładzaniem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A ja jestem ciekawy tego filmu co nagrywala pani na plecaku kamerka go pro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 To ja to ja Będzie i filmik jak szanowny małżonek zmontuje 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No to czekam z niecierpliwością mam nadzieje ze mnie nie wytnie małżonek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No to czekam z niecierpliwością mam nadzieje ze mnie nie wytnie małżonek A jechałeś za nami? 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jechać nie jechałem ale stałem myślę że resztę dowiesz się od kogoś z forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No to nie wiem czy Cię nie wytnie bo nie wiemy kogo szukać 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Widziałem sporo kamerek AS100 na kaskach, więc materiał z nich już całkiem zacnie może wyglądać. Jeśli jest taka możliwość, chętnie wezmę surowy materiał, który przyda się do montażu klipu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 matttm1 na piotrkowskiej tez stales? Zacna hajka i powiem ze jeszcze nigdy nie rozmawialem tak wyluzowany z mundurowym. Dobrze wiedziec ze wsrod niebieskich tez mamy ludzi z forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) weekend jest bardziej odpowiedni do lansowania się moim zdaniem raz nie zawsze. ile takich przejazdów mamy w roku? 1? 2? przeżyją. przynajmniej nie 12x w roku kolego matttm1.. kurczę nie miałem jeszcze nigdy okazji pogadać z Policjantem w taki sposób jak dziś - pełen szacun z mojej strony, naprawdę fajnie sie pogadało, a przede wszystkim fajnie że podszedłeś widząc, że forum i jak mówiłem, zapraszamy któregoś pięknego dnia na spocik, i oczywiście czekamy na Grillu forumowym no i.. nie moge się doczekać na żywo tej hayki, bo na zdjęciach urywa d**ę Edytowane 27 Marca 2015 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Też żałuję, że nie byłem, ale kibicuję z... Gdańska . Patrząc na foty i filmik, było "Nas" trochę i jest czego zazdrościć! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ludzi dopisało, pogoda też super. Od tylu silników aż temperatura podskoczyła, bo w kombiaku gorąco się zrobiło. Dzieki za filmik bo zaraz na początku nawet mnie widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Tak na pietrynie też stałem przy Jaracza obiecuje że przyjade no i na grila też się postaram bo mam akurat wolne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arpe Opublikowano 27 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 mój 3-latek po obejarzniu całej parady przy Jaracza kazał mi zapitalać (z nim na barana) razem ze wszytkimi aż do pasażu pod scene, mówię Wam nie trzeba było być na moto, zeby się jaja ugotowały na koniec zapodał: no i motocykle wygrały ! (a kto przegrał ?) oczywiście rowery ! 6 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Byłem a nawet jechałem w pierwszym szeregu. Czy ktoś liczył ile było motorów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ok 300 koni na pietrynie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Klub Orła podał informację, że było ponad 500 kierowców jednośladów! Chyba podkręcili statystyki o 100% Ktoś ominął wczorajszą paradę? Lodz360 przygotował dla Was zdjęcia 360 stopni ! Zaglądajcie i odszukujcie się: http://info.motocykle-lodz.pl/prezentacja-druzyny-klubu-zuzlowego-orzel-lodz/ 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 może pasażerów liczyli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nico jesteśmy na Lodz360 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Juz ide szukac! XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Widze ze było gruubo.... szkoda ,ze nie dałem rady ale byłem duchem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Suchy Ja mam nagranie z samego końca parady(jechałem na końcu) jak byś chciał a przejazd też mam cały nagrany Edytowane 27 Marca 2015 przez Krzyzu43 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 TYLKO NIE DAWAJ MU MOJEGO FAILA Z POD ŚWIATEŁ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi