Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę szkoda tych kierowców, którzy wpadli w korek na Jaracza czy Nawrot. Ich entuzjazm do motocyklistów został chyba ostudzony

Przyglądałam się im i mieli banany na twarzach :biggrin: A Ci co się nie uśmiechali miny mieli lepsze niż Ci z korków na masie krytycznej :riding:

Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia...

Opublikowano

Są i pierwsze foty - tutaj. Dobrze, że dziewczyn na żywo nie widziałem bo by mi chłodnica nie wyrobiła ze schładzaniem  :hihi:

flm_1427406842__11080741_109912299011370

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

A ja jestem ciekawy tego filmu co nagrywala pani na plecaku kamerka go pro :smile:

Opublikowano

To ja to ja :smile:  Będzie i filmik jak szanowny małżonek zmontuje :smile:

Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia...

Opublikowano

No to czekam z niecierpliwością mam nadzieje ze mnie nie wytnie małżonek :smile:

Opublikowano

No to czekam z niecierpliwością mam nadzieje ze mnie nie wytnie małżonek :smile:

A jechałeś za nami?

Opublikowano

Jechać nie jechałem ale stałem :smile: myślę że resztę dowiesz się od kogoś z forum :smile:

Opublikowano

No to nie wiem czy Cię nie wytnie bo nie wiemy kogo szukać ;)

Opublikowano

Widziałem sporo kamerek AS100 na kaskach, więc materiał z nich już całkiem zacnie może wyglądać. Jeśli jest taka możliwość, chętnie wezmę surowy materiał, który przyda się do montażu klipu :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

matttm1 na piotrkowskiej tez stales? Zacna hajka i powiem ze jeszcze nigdy nie rozmawialem tak wyluzowany z mundurowym. Dobrze wiedziec ze wsrod niebieskich tez mamy ludzi z forum :biggrin:

Opublikowano (edytowane)
weekend jest bardziej odpowiedni do lansowania się moim zdaniem

raz nie zawsze. :P ile takich przejazdów mamy w roku? 1? 2? przeżyją. przynajmniej nie 12x w roku :P

kolego matttm1.. kurczę nie miałem jeszcze nigdy okazji pogadać z Policjantem w taki sposób jak dziś - pełen szacun z mojej strony, naprawdę fajnie sie pogadało, a przede wszystkim fajnie że podszedłeś widząc, że forum :smile:

i jak mówiłem, zapraszamy któregoś pięknego dnia na spocik, i oczywiście czekamy na Grillu forumowym  :riding:

no i.. nie moge się doczekać na żywo tej hayki, bo na zdjęciach urywa d**ę  :decayed:

Edytowane przez krzychoslav (wyświetl historię edycji)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Też żałuję, że nie byłem, ale kibicuję z... Gdańska ;) .

Patrząc na foty i filmik, było "Nas" trochę i jest czego zazdrościć!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Ludzi dopisało, pogoda też super. Od tylu silników aż temperatura podskoczyła, bo w kombiaku gorąco się zrobiło.

Dzieki za filmik bo zaraz na początku nawet mnie widać :smile:

Opublikowano

Tak na pietrynie też stałem przy Jaracza obiecuje że przyjade no i na grila też się postaram bo mam akurat wolne :smile:

Opublikowano

Byłem a nawet jechałem w pierwszym szeregu. Czy ktoś liczył ile było motorów?

Opublikowano

Ok 300 koni :smile: na pietrynie

Opublikowano

Klub Orła podał informację, że było ponad 500 kierowców jednośladów! Chyba podkręcili statystyki o 100%  :decayed:

Ktoś ominął wczorajszą paradę? Lodz360 przygotował dla Was zdjęcia 360 stopni ! Zaglądajcie i odszukujcie się: http://info.motocykle-lodz.pl/prezentacja-druzyny-klubu-zuzlowego-orzel-lodz/

Opublikowano

może pasażerów liczyli :biggrin:

Opublikowano

Juz ide szukac! XD

Opublikowano

Widze ze było gruubo....  :P    szkoda ,ze nie dałem rady   ale byłem duchem :moto:

Opublikowano (edytowane)

Suchy Ja mam nagranie z samego końca parady(jechałem na końcu) jak byś chciał :smile: a przejazd też mam cały nagrany :P

Edytowane przez Krzyzu43 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

TYLKO NIE DAWAJ MU MOJEGO FAILA Z POD ŚWIATEŁ! :biggrin: