Strick Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Witam , mam zbędne 2 kombinezony dwu częściowe na motor firmy us-leather.com "us-leather" , otrzymałem kombinezony jako prezent Rozmiar XLPierwsza Klasa SkóryFull ZabezpieczeniaNiestety na mnie nie pasują rozmiarowoCzy jest to coś warte?,a jak tak to cenowo? Dziękuje 0 Cytuj
Mr.B Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Nie chcę Cię martwić, ale amerykański rozmiar XL to u nas może na Pudziana będzie pasować... Ja noszę europejską L lub XL (a w Zara XXL ) a w USA kupowałem S... 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 przede wszystkim to zapraszamy do powitalni rejestracja dziś, ani "me" ani "be" i już "sprzedam ile to warte" 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Nico Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Regulamin forum najpierw powitalnia 0 Cytuj
Strick Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Przepraszam Powitania oczywidcie dlaczego by nie ? , rozmiar UE xl 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi