Strick Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam , mam zbędne 2 kombinezony dwu częściowe na motor firmy us-leather.com "us-leather" , otrzymałem kombinezony jako prezent Rozmiar XLPierwsza Klasa SkóryFull ZabezpieczeniaNiestety na mnie nie pasują rozmiarowoCzy jest to coś warte?,a jak tak to cenowo? Dziękuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie chcę Cię martwić, ale amerykański rozmiar XL to u nas może na Pudziana będzie pasować... Ja noszę europejską L lub XL (a w Zara XXL ) a w USA kupowałem S... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 przede wszystkim to zapraszamy do powitalni rejestracja dziś, ani "me" ani "be" i już "sprzedam ile to warte" 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Regulamin forum najpierw powitalnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strick Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Przepraszam Powitania oczywidcie dlaczego by nie ? , rozmiar UE xl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi