koperta4512 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Troche skromnie ale w sumie można zaglądnąć 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 olać piotrków, bedzie mega obstawka kolegi Marcina w tym dniu 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 No skoro swój, pewnie, że trzeba być! 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 no właśnie tam to się dopiero będzie działo 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 bedzie ostry terror 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 bedzie ostry terror I nie mało łuututu:d a powoli i zainteresowanych przybywa:d ciekawe ile będzie ostatecznie;)Może po obstawce do Piotrkowa? Jak myślicie, ma to sens? Chociaż plan imprezy mało ciekawy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 ,,wspólne rozmowy do późna" niech się zastanowię 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Może po obstawce do Piotrkowa? Jak myślicie, ma to sens? Chociaż plan imprezy mało ciekawy... U marcina zejdzie się pewnie do 18 (jak nie dłużej) - w Piotrkowie będziesz na 19 wiec nie wiem czy będzie sens jeszcze jechać Na obstawę do marcina planuje się wybrać, wiec jeśli po niej miałby ktoś jeszcze ochotę do Piotrkowa podskoczyć to niech da znać, to mogę odprowadzić na lotnisko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTEK Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mógłby ktoś mi podesłać link do obstawy Marcina ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mógłby ktoś mi podesłać link do obstawy Marcina ? http://motocykle-lodz.pl/topic/8676-obstawka-11042015-o-1700-w-usc-w-%C5%82odzi-na-pabianickiej-2/ Aa bardzo proszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 olać piotrków, bedzie mega obstawka kolegi Marcina w tym dniu Dokładnie do Marcina a nie jakiś Piotrków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Trzeba zobaczyć ten wypasiony program... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 za***iste.. rozmowy do pozna... no kurde, to rozpoczecie sezonu motocyklowego czy randka w ciemno? troche slabo.. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 nie wiem jak wygląda rozpoczęcie sezonu w Piotrkowie,ale zakończenie ubiegłego sezonu to wg mnie kupa straszna. Nuda!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Piotrków nie jest taki zły jak się wydaje, wiem bo pomieszkiwałem tam. Myślę jednak, że kolega Marcin tego samego dnia będzie bardziej potrzebował "Łódzkich Motocyklistów" niż cały Piotrków razem wzięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 I ktoś w forum będzie w PT? ja planuje podlecieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Koluszki zbierają się o 13:30 na postoju taxi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi